bbraun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Basliktan anlasilacagi gibi craft karakter gelistirmeyi dusunmekteyim, suanda ingot ve ore ihtiyacimi gideren bir karakterim var, 100 mining ve 65 magery si mevcut, geri kalan boslukta kesinlikle imbuing dusunuyorum boylelikte 285lik bir skill capi doldurmustum oldum bunun gerisinde ne tavsiye edersiniz? Yada soylede yapabilirsin dediginiz önerilerinizi alabilirim. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Imbuing kasmak zor iş önce bi pvm charın olmalıki imbuing reglerini toplayabilesin... Şöyle yap bence; 100 Mining 120 BS 120 Tailor 120 Imbuing 100 Tinker 100 Alchemy 40 Magery... Veya Tailor yerine 100 Bowcrafting al , Magery'n 60 olsun.. Tabi bu charı tamamlamak baya bi zaman ve para alır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordNeruda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ben de craft kasıyorum şu sıralar, şunları kasıyorum. İstersen birlikte kasabiliriz. 100 mine 120 bs 120 tailor 100 carp 100 tinker 100 Alchemy 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yaw tinker hala lazimli bisi mi eskiden kazma yaparim kurek yaparim tadindaydida baska bi ise yariyomu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordNeruda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ben şu an kazma kürek tool için kullanıyorum ama magic jevelery için istiyorum açıkcası ama ayrıntılı kullanan birinden yorum almak lazım. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Crafted Artifact yapılıyor tinker ile , Pandant of the Magi , Battle of Essence gibi ayrıca Crafted Pet yapılıyor , Vollem , Scorpion , Wolf ve Gollem , keg yapımında tinker lazım ,Gorgon Lens yapımında tinker lazım ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey , Osi de her craft skill i ayrı ayrı değerlidir , free shardlara benzemez tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordNeruda Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Harika, ben burdan takip ediyorum işinize yarıyabilir. Blacksmith ile ne yaparak para kazanılabilir bilgi verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 BS ile bod alarak , runic vs çıkarabilirsin ,heartwood city den questler alabilirsin, onun dışında gene crafted arty ler var vede bone machete felan yaparak para kazanılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bbraun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 LordNeruda said: Ben de craft kasıyorum şu sıralar, şunları kasıyorum. İstersen birlikte kasabiliriz. 100 mine 120 bs 120 tailor 100 carp 100 tinker 100 Alchemy 60 Mage Selam cevabim biraz gec oldu. Ben mine ve tinkeri bitirdim, imbuing 63 de. BS 116.0 da fazla bisi kalmadi ama bos zamanlarda ingot toplamaya devam ediyorum 120 ledikten sonra sonra ingot destegi verebilirim memnuniyetle. Gorusmek uzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar