shapshal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 listede anelor da eksik kalmış, bayern istiyodu galiba en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 benim oyun gelmiş eve. haftasonu hazırlıklara baslarım :D bu arada bayern benim. yanlış olmasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 mokoko: Rendell_ (Bayern Munich) Masquerade: uhalnight (Barcelona) Aiko: aiko1905 (Gs/Bayern/Barc) progamer: Rabec Minerva: hivpluz (Galatasaray) Dennis: lDennisl (Inter) ermynorac: azap20 (Chelsea) sanli_turk: sanli_turk (Valencia) fab: fabbronzewrist (Arsenal) CusTodeM:custodeme shapshal: dorlinoglu (Real Madrid) supreme: ck350 (M. United) Vingthor: --psn??-- (Chelsea) Red: cul_ (Juventus) Anelor: --psn??-- (Bayern Munich) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Mojito35 / Mılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben niye yalan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Biraz daha kasarsak 18 takımlı lig olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 psn: vingthor bu arada. fakat fezakonsol'dan alıcaktım ben bugün perşembe ve ellerinde yok yarın gelecekmiş. yarın alsam pazartesi falan elimde olacak. sonradan dahil olacam lig'e silmeyin adımı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 mokoko: Rendell_ (Bayern Munich) Masquerade: uhalnight (Barcelona) Aiko: aiko1905 (Gs/Bayern/Barc) progamer: Rabec Minerva: hivpluz (Galatasaray) Dennis: lDennisl (Inter) ermynorac: azap20 (Chelsea) sanli_turk: sanli_turk (Valencia) fab: fabbronzewrist (Arsenal) CusTodeM:custodeme shapshal: dorlinoglu (Real Madrid) supreme: ck350 (M. United) Vingthor: vingthor (Chelsea) Red: cul_ (Juventus) Anelor: --psn??-- (Bayern Munich) Mojito: Mojito35 (Milan) Gilean: --psn??-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 en geç yarın değil haftaya cuma falan ligdeyim işallah.juventus alınırsa bile ne bulursam seçer katılırım farketmez :).ama juventusu seçerseniz kalp kırarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ben elimden geldiğimce toparlamaya çalıştım katılacakları, kura falan mı ne yapılacak karar verip başlayalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Lig olsun işte. Herkes birbiri ile 2 maç yapsın. Maçlar 6 dakika üzerinden oynansın. Maç sonucunu burdan ilan ederiz oynadıkça, puan toplası falan çıkarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bi de geçen seferki gibi karışık denk geldikçe maç yapma usulü yapmayalım heyecanı kalmıyo işin. Her hafta kim kimle oynayacak belli olsun ve tek maç yapılsın (haftada bir değilse de belli bi düzeni olsun yani) ona göre puan tablosu güncellensin vesaire. Herkes bi anda birbiriyle oynayıp zart diye biterse ligin tadı kalmaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bir lig kurup başlayalım o zaman vakit kaybetmeden, sonradan gelecek olanlarda eklenirler o lige, mümkün herhalde bu? Bir de maçlar, kadro güncellikleri dolayısıyla ranked oynansa daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 zaten ranked oynuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 ha ok o zaman sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thenumberse7en Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 benim psn : numara7 takım : liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 takım bulamadım alıcak la akşama kadar yazarım bi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 oyun gelmiş sonunda. biraz takımları yoklayalım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 mokoko: Rendell_ (Bayern Munich) Masquerade: uhalnight (Barcelona) Aiko: aiko1905 (Gs/Bayern/Barc) progamer: Rabec Minerva: hivpluz (Galatasaray) Dennis: lDennisl (Inter) ermynorac: azap20 (Chelsea) sanli_turk: sanli_turk (Valencia) fab: fabbronzewrist (Arsenal) CusTodeM:custodeme shapshal: dorlinoglu (Real Madrid) supreme: ck350 (M. United) Vingthor: vingthor (Chelsea) Red: cul_ (Juventus) Anelor: --psn??-- (Bayern Munich) Mojito: Mojito35 (Milan) Gilean: --psn??-- thenumberse7en: numara7 (Liverpool) Maçlar 6 dakika, kim kiminle oynayacak pazar kura usulu belirleyip yazalım. Sonra o 2 kisi kendi aralarında, o hafta için bir gün ve saat belirleyip maçlarını oynarlar. Gelecek pazara kadar süreleri olur sonra diğer maçlara geçilir,herkes tekrar haberleşip oynar falan ya da aklına başka fikir gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kim denk gelirse birbiriyle oynasın ya. çok adamız. 2'şer maç yapalım herkesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kim kiminle oynicak kurası olmaz.herkes illa birbiriyle oynicak.online oldukça falan msn den psnden falan konusup maçlar yapılır kısmetse haftasonuna falan gelicem bende. bakmayın kalabalık olduguna.herkesin işi gücü okulu var.günü gelir 1-2 online bulursanız iyi :) o yuzden millet birbirini buldukça yaparız maçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanli_turk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 maclara basliyalimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 haftasonu başlayın bence :D lig kurulduysa ufaktan oynayın.sora fırsat olmayabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Maçlar başlasın, yakaladığınızla oynayıp sonucu yazın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Bir de herkes kabul ederse sabit bir takım olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar