Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yok mudur dinleyen yahu. bu aralar deli gibi takıldığım bi adam. ve grubu tabii ki. http://www.myspace.com/stelar1 şarkı da önereyim lost in amsterdam homesick shine a night in torino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Parov Stelar baya iyidir. Charleston Butterfly diye bir parçası olması lazım çalmıştım radyoda birkaç kez dinlemediysen onu dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Last.fm radyosu dinlerken keşfetmiştim, hoşuma gitmişti. Psychadelic jazz şarkısını seviyorum ben, dinlemediysen öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ben yollamıştım diye hatırlıyorum sana ilk tbh, sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Ahahah. Yok çok iyi hatırlıyorum lastfm'de denk gelişini sonra şarkının bitimine doğru elimdeki kitabı bırakıp, bilgisayar başına koşup şarkıyı love edip youtube a girip klibini izleyişim process'ini sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Parov Stelar'ın en uçuran şarkısı tango muerto dur. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 bu cumartesi konser var ha unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Gelen var mı konsere buralardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 KahnX said: Parov Stelar'ın en uçuran şarkısı tango muerto dur. !!! libella swing ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 izmirden geliyorum günü birlik konsere. affetmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 KahnX said: Parov Stelar'ın en uçuran şarkısı tango muerto dur. !!! lost in amsterdam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 lost in amsterdam +1 wanna get de süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 uçağımız sabiha gökçenden sis nedeniyle izmire geri döndü parov stelar da nevizade de ıslak hamburger de yalan oldu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 elimde 2 bilet vardı 2 sinide verdim beleşe bu gün taksimde forumdan bi hanfendiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 shine'ı pati radyoda dinlemiştim, direkt not aldım, diskografi çektim. şimdi dinliyorum verdiğiniz şarkıları bayaa iyi cidden. beğendim. *DANN* TAVSİYE EDİLİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 şunu çok sevdim http://www.youtube.com/watch?v=fvL0z7UlvD0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Baya geçmiş üstünden ama canlandıralım bi şunu.Bu aralar sardı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Black-ice said: uçağımız sabiha gökçenden sis nedeniyle izmire geri döndü parov stelar da nevizade de ıslak hamburger de yalan oldu. :( bu olaydan 2-3 ay sonra yine gelmişti. o konsere de uçak bileti ve konser bileti almıştım ama o gün de sınav koydular ve yine gidemedim. o günden sonra parov stelar benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 [video]http://m.youtube.com/watch?v=rau5fx81g5Y?feature=oembed" width="459"> Homesickin en guzel hali bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 [video]https://www.youtube.com/watch?v=twqM56f_cVo?feature=oembed" width="459"> herifin en akılda kalan şarkısı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yeni albüm teaser ı gelmiş https://soundcloud.com/parov_stelar/the-inbisible-girl-teaser güzel yine :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar