Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 "Haydi İzmirli Vapurunun Adını Kendin Seç!" sloganı ve http://www.izmirlivapurununadiniseciyor.com/ sitesi ile anket oluşturmuşlar oy vermek isteyenler buyursunlar efendim.
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 nasıl yani sandalları kaldırıyorlar mı?! note to self: sonra neden istanbullu'lar sevilmiyor..
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 göztepe ksk kavgası bütün heyecanıyla devam ediyor sayın seyirciler. ksk olsa nolcak göztepe olsa nolcak ya. ağlatıcaklar beni boşluklarıyla bu insanlar.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben hasan tahsini seçmiştim. de listede bulamadım bile.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 facebookta galatasaray hayran şeysi duyuru yapmış sonra site göçmüş herkes metin oktaya atınca falan böle bişler yazıodu okumadım
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Nahal Argama olsun isim, olmadı Ra Cailum olsun
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 O amkdumn vapuruna benım ısmımı koymaları lazım Her gün o vapurlara para bayılmaktan ıflağımı ziktiler.
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fanatik falan değilim de böyle oylama oldu mu insan doğduğu günden beri yaşadığı biricik ilçesine koştura koştura oy veriyor verdiriyor, çok doğal. mikro milliyetçilik genlerimize yazılı :D karşıyaka, foça, karaburun, a.piriştina ve atilla ilhan'a verdim ben oylarımı. foçada yazlık var, karaburun da soyadımız olur ahah o yüzden yani.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 valla ben izmirin pek çok ilçesinde/semtinde yaşamış olduğumdan kişilere verdim oyumu; ahmet piriştina, metin oktay, behçet uz, hasan tahsin vs. bozyaka/karabağlar hiç kusra bakmasın :)
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 METİN OKTAY! yalnız ben yorgos seferis dedim. :D
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 keşke organize bi şekilde trollense de Rick Astley olsa vapurun adı.. http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Rick Estley??? Zuhahahuhua... Bi de together forever vardı
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Piriştina Göztepe Karşıyaka banko zaten diğer 2sini seçsinler işte. hatta Güzelyalıda kesin gibi. Metin Oktayı görünce dedim GSliler trollemiş kesin diye.
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ricke veriyorum bi oy o zaman, 4chana anlatsin biri sdfsd.
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Gavur önerisi gönderdim keşke kabul edilse lan :D
Öne çıkan mesajlar