Osso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 "Haydi İzmirli Vapurunun Adını Kendin Seç!" sloganı ve http://www.izmirlivapurununadiniseciyor.com/ sitesi ile anket oluşturmuşlar oy vermek isteyenler buyursunlar efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 nasıl yani sandalları kaldırıyorlar mı?! note to self: sonra neden istanbullu'lar sevilmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ne vapuru! kenardan koşuverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 papadopulos olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 mithatpaşa amma az oy almış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 göztepe ksk kavgası bütün heyecanıyla devam ediyor sayın seyirciler. ksk olsa nolcak göztepe olsa nolcak ya. ağlatıcaklar beni boşluklarıyla bu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 metin oktay gömmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben hasan tahsini seçmiştim. de listede bulamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bananeee vapurdan yaaa pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 he ya sigara da içilmio zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 recep tayyip erdogan II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hayat ne tuhaf dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 facebookta galatasaray hayran şeysi duyuru yapmış sonra site göçmüş herkes metin oktaya atınca falan böle bişler yazıodu okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Alex olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 homeros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Nahal Argama olsun isim, olmadı Ra Cailum olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 O amkdumn vapuruna benım ısmımı koymaları lazım Her gün o vapurlara para bayılmaktan ıflağımı ziktiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fanatik falan değilim de böyle oylama oldu mu insan doğduğu günden beri yaşadığı biricik ilçesine koştura koştura oy veriyor verdiriyor, çok doğal. mikro milliyetçilik genlerimize yazılı :D karşıyaka, foça, karaburun, a.piriştina ve atilla ilhan'a verdim ben oylarımı. foçada yazlık var, karaburun da soyadımız olur ahah o yüzden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 valla ben izmirin pek çok ilçesinde/semtinde yaşamış olduğumdan kişilere verdim oyumu; ahmet piriştina, metin oktay, behçet uz, hasan tahsin vs. bozyaka/karabağlar hiç kusra bakmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 METİN OKTAY! yalnız ben yorgos seferis dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 keşke organize bi şekilde trollense de Rick Astley olsa vapurun adı.. http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Rick Estley??? Zuhahahuhua... Bi de together forever vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Piriştina Göztepe Karşıyaka banko zaten diğer 2sini seçsinler işte. hatta Güzelyalıda kesin gibi. Metin Oktayı görünce dedim GSliler trollemiş kesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ricke veriyorum bi oy o zaman, 4chana anlatsin biri sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Gavur önerisi gönderdim keşke kabul edilse lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar