Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

domino's pizza vs. yemeksepeti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün değişik bi olay yaşadım.

evim eyüpte, normalde gaziosmanpaşa dominostan söylerim pizzamı ki o da aşırı seyrektir. geçen bizim eve yürüme mesafesine açılmış bi dominos. söyleyelim dedik.

20 dk da falan geldi sanıyorum, bir de kupkuru. kapıdaki eleman mobil posla uğraştı durdu. ver kanka dedim, aldım kendim yaptım işlemi, sonra elimden aldı slibi kartı verdi. kapıyı bi kapattım slipte onay alınamamıştır tarzı bir şey yazıyor. iki dakka sonra tekrar geldi, bu sefer becerdi. olsun acemilik dedik bişi değil.

ama pizzalar kupkuru. kaşarı donmuş gibi böyle. bi ayar oldum. puan vereyim dedim, 6-6-6- verdim, bir de yorum yazdım:

"yürüyerek 90 saniye civarı süren bir uzaklıktan bile soğuk gelebilen pizzaların içeriğindeki sihirli maddeleri çok merak ediyorum. sanıyorum ısıtılmıyor bunlar"

bugün 4 gibi mağaza müdürü aradı. inanılmaz üzgün ve ezik bi ses tonuyla beni bölge müdürlüğünden aradılar, bir şikayetiniz olmuş falan dedi. özür diledi hede hödö, yeni pizza yolliym ister misiniz dedi. kaşarı erimiş olacaksa neden olmasın dedim.

ohh mis az önce geldi yedik. bu sefer kaşarı erimiş.

sonuç: dominos halkla ilişkilerde başarılı
sonuç2: müşteri bilgileri ve puanlar eşleştirilip mağaza sahipleri ile paylaşılıyor.
Mesaj tarihi:
ahahaha harbiden. ama yeni şube ya herhalde ondan kastırıyolar.

2 tane orta extravangazze söylemiştim dün, bugün de aynısından yollamışlar 2 tane.

şimdi bi mail çekeyim de tebrik falan edeyim o kadar yedik
Mesaj tarihi:
serbest çağrışımdan aklıma, bu yaz çalıştığım otelin gece müdürünün, bars supervisor'una "gel hadi sana bi yemek ısmarlıyım" diyip masasına davet ettiği ve yemekten sonra tüm hesabı supervisor'un ödenmezine yazdırdığı geldi.
Mesaj tarihi:
yemeksepeti nasil bi calisma politikasi izliyo bilmiyorum da, orayla calisan sirketlerin yemeksepeti'nden odleri kopuyor. zamaninda basima gelmisti, ben de yazdim o tarz bisiler (yemek kotu vsvs) dukkanin sahibi gelip yeni yemek getirdi (kebapciydi yakinlardan)

yemeksepeti'inin hastasiyim, her nasi basariyosa kotu gelen yemegi hemen telafi ettiriyor.
Mesaj tarihi:
dory said:

yemeksepeti nasil bi calisma politikasi izliyo bilmiyorum da, orayla calisan sirketlerin yemeksepeti'nden odleri kopuyor.

dominos, küççük sezar falan müşterisinin çoğunu, hatta türkiye pazarlarındaki yerini yemeksepetine borçlu da ondan 8-)
Mesaj tarihi:
abi ben mahçup olurdum heralde yemeğini beğenmediğim için koca adam arayıp böyle bir güzellik teklif etse sfddsf
ne cinsim ben de ya eheh
Mesaj tarihi:
küçük sezarla aynı şeyi ben yaşamıştım, ekte uyarmama rağmen yanlış şey getirmişlerdi ve 3. kez oluyordu olay. Direk aradım, düzelttiler.
  • Yeni Oluştur...