roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bugün değişik bi olay yaşadım. evim eyüpte, normalde gaziosmanpaşa dominostan söylerim pizzamı ki o da aşırı seyrektir. geçen bizim eve yürüme mesafesine açılmış bi dominos. söyleyelim dedik. 20 dk da falan geldi sanıyorum, bir de kupkuru. kapıdaki eleman mobil posla uğraştı durdu. ver kanka dedim, aldım kendim yaptım işlemi, sonra elimden aldı slibi kartı verdi. kapıyı bi kapattım slipte onay alınamamıştır tarzı bir şey yazıyor. iki dakka sonra tekrar geldi, bu sefer becerdi. olsun acemilik dedik bişi değil. ama pizzalar kupkuru. kaşarı donmuş gibi böyle. bi ayar oldum. puan vereyim dedim, 6-6-6- verdim, bir de yorum yazdım: "yürüyerek 90 saniye civarı süren bir uzaklıktan bile soğuk gelebilen pizzaların içeriğindeki sihirli maddeleri çok merak ediyorum. sanıyorum ısıtılmıyor bunlar" bugün 4 gibi mağaza müdürü aradı. inanılmaz üzgün ve ezik bi ses tonuyla beni bölge müdürlüğünden aradılar, bir şikayetiniz olmuş falan dedi. özür diledi hede hödö, yeni pizza yolliym ister misiniz dedi. kaşarı erimiş olacaksa neden olmasın dedim. ohh mis az önce geldi yedik. bu sefer kaşarı erimiş. sonuç: dominos halkla ilişkilerde başarılı sonuç2: müşteri bilgileri ve puanlar eşleştirilip mağaza sahipleri ile paylaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ikinci pizza bedava mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 müşterinin çok götünün kaldırıyo salaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahahaha harbiden. ama yeni şube ya herhalde ondan kastırıyolar. 2 tane orta extravangazze söylemiştim dün, bugün de aynısından yollamışlar 2 tane. şimdi bi mail çekeyim de tebrik falan edeyim o kadar yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bi daha bok gibi de döngüye girsinler. sürekli bedava pizza ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 serbest çağrışımdan aklıma, bu yaz çalıştığım otelin gece müdürünün, bars supervisor'una "gel hadi sana bi yemek ısmarlıyım" diyip masasına davet ettiği ve yemekten sonra tüm hesabı supervisor'un ödenmezine yazdırdığı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 abi burger kingin kurye sokakta gördü el sallıyor motordan o derece iyi artık ilişkilerimiz burger ile dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yemeksepeti nasil bi calisma politikasi izliyo bilmiyorum da, orayla calisan sirketlerin yemeksepeti'nden odleri kopuyor. zamaninda basima gelmisti, ben de yazdim o tarz bisiler (yemek kotu vsvs) dukkanin sahibi gelip yeni yemek getirdi (kebapciydi yakinlardan) yemeksepeti'inin hastasiyim, her nasi basariyosa kotu gelen yemegi hemen telafi ettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 google tanrı ise yemeksepeti peygamberdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 fede said: müşterinin çok götünün kaldırıyo salaklar kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 90 saniye yürüyeydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 evlere serviste bi alana bi bedava var, gel al'da yok. dolayısıyla 90 saniye mesafeyi geçtim, üst katında da otursam evime isterdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 eve geldim şimdi broşür kupon neyim göndermişler, izmirliler abansın orta boy kumru pizza 1 lt cola ile 12,90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dory said: yemeksepeti nasil bi calisma politikasi izliyo bilmiyorum da, orayla calisan sirketlerin yemeksepeti'nden odleri kopuyor. dominos, küççük sezar falan müşterisinin çoğunu, hatta türkiye pazarlarındaki yerini yemeksepetine borçlu da ondan 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Musteriden sikayet gelirse dovuyor yemek sepetindekiler adamlari. Korkarlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 abi ben mahçup olurdum heralde yemeğini beğenmediğim için koca adam arayıp böyle bir güzellik teklif etse sfddsf ne cinsim ben de ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 küçük sezarla aynı şeyi ben yaşamıştım, ekte uyarmama rağmen yanlış şey getirmişlerdi ve 3. kez oluyordu olay. Direk aradım, düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 o diilde müdür arayınca 'ayıp diil mi lan bide rüşvet teklif ediyonuz bsg lan daha da düşürüyorum notunu müdürünü çağır lan bana dümbük...' diye çemkirirsen ne olur acaba? bence istifa eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 adam zaten çok mahçuptu, durumu bayağı kötüydü yani. zaten yeni şube. tecrübesizler henüz. fazla üzmek istemedim arkadaşları ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar