Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

domino's pizza vs. yemeksepeti


roket adam

Öne çıkan mesajlar

bugün değişik bi olay yaşadım.

evim eyüpte, normalde gaziosmanpaşa dominostan söylerim pizzamı ki o da aşırı seyrektir. geçen bizim eve yürüme mesafesine açılmış bi dominos. söyleyelim dedik.

20 dk da falan geldi sanıyorum, bir de kupkuru. kapıdaki eleman mobil posla uğraştı durdu. ver kanka dedim, aldım kendim yaptım işlemi, sonra elimden aldı slibi kartı verdi. kapıyı bi kapattım slipte onay alınamamıştır tarzı bir şey yazıyor. iki dakka sonra tekrar geldi, bu sefer becerdi. olsun acemilik dedik bişi değil.

ama pizzalar kupkuru. kaşarı donmuş gibi böyle. bi ayar oldum. puan vereyim dedim, 6-6-6- verdim, bir de yorum yazdım:

"yürüyerek 90 saniye civarı süren bir uzaklıktan bile soğuk gelebilen pizzaların içeriğindeki sihirli maddeleri çok merak ediyorum. sanıyorum ısıtılmıyor bunlar"

bugün 4 gibi mağaza müdürü aradı. inanılmaz üzgün ve ezik bi ses tonuyla beni bölge müdürlüğünden aradılar, bir şikayetiniz olmuş falan dedi. özür diledi hede hödö, yeni pizza yolliym ister misiniz dedi. kaşarı erimiş olacaksa neden olmasın dedim.

ohh mis az önce geldi yedik. bu sefer kaşarı erimiş.

sonuç: dominos halkla ilişkilerde başarılı
sonuç2: müşteri bilgileri ve puanlar eşleştirilip mağaza sahipleri ile paylaşılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yemeksepeti nasil bi calisma politikasi izliyo bilmiyorum da, orayla calisan sirketlerin yemeksepeti'nden odleri kopuyor. zamaninda basima gelmisti, ben de yazdim o tarz bisiler (yemek kotu vsvs) dukkanin sahibi gelip yeni yemek getirdi (kebapciydi yakinlardan)

yemeksepeti'inin hastasiyim, her nasi basariyosa kotu gelen yemegi hemen telafi ettiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...