Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 BonePART said: bu hala bizim sigara icilen bar istegimizi deistirmiyo ama ama alacaginiz sey kucak olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: elaidi said: Fistan said: olur bence. dünyadaki en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz irlanda dan sonra. kafan mı iyi lan sdfsds Azmodai said: fistan biraz makattan uydurmus. dunyanin en kati 2. mismis. sigara icenler beter olun, mis gibi barda kafede oturabiliyorum artik ooooh. olum adamı hasta etmeyin lan. en katı sigara yasağı olan 2. ülkeyiz. varsa irlanda ve türkiyeden başka bu şekilde yasak olan bir ülke yazın araştıralım. bar ve cafelerde topluma açık her yerde sigaranın tamamen yasak oldugu başka ülke yok. sigara bölmesi bile yasak bizim ülkede. şu ülkede yasak bu ülkede yasak dediğiniz yerlerde sigara bölümü diye bişey var. bu da katı değil esnek bir sigara yasağı olarak kabul ediliyor. Şurası var kankut; http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smoking_bans_in_Australia#Tasmania Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 toggie said: ahaha iyiydi. olabilir abi cam fanus buyuk olur diger kısım kucuk kaldıgı icin sanki orası cam fanus icindeymis gibi olur. mantıklı. ama masa atarlar mı bilmem. avrupa var buna benzer uygulama. nasıldı simdi tam hatırlayamayacam da, oralarda olanlar bi soylesinler. ben soyliyim belcikada bi mekanin gelrinin 80%i alkolse sigara iciliyo ole bi uygulama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 onu ispat için doğru düzgün fiş kesmek zorunda kalır mekanlar. yaş o iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ondan bahsetmiyorum simdi cevirme konuyu ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi ahauheauhea su cok iyiymis ya Smoking was banned in indoor public places in England, including workplaces, bars, clubs and restaurants, on 1 July 2007. Some places, such as certain smoking hotel rooms, nursing homes, prisons, submarines, offshore oil rigs, and stages/television sets (if needed for the performance) are excluded. denizalti? denizalti yane bole askeri denizaltinda sigara ? ahaeuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 http://www.turkiye-wrecks.com/dumlupinar.html sitede var mı bilmiyorum da son sigara hikayesi geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yok böyle bi şey denmiş de var böyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Çek Cumhuriyeti çok rahat sigara konusunda. Şu an kaldığım yurtta serbest. Hatta sigara odaları bile var. Barlarda serbest. Kinse de "pff" demiyor açıkçası :) Bu yüzden Türkiye'yi özlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 rouquine said: yok böyle bi şey denmiş de var böyle bi şey. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 avrupali olun iki dakka her yerde icmeyin zu zikkimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sigara :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 sadece ilk sayfayı okudum eğer ankarada ise kesin i.melih okkalı bir kazık daha atacak demektir ankarada iş yeri sahipleri tedarikli olsun sonra "e biz belediyeden izin lamıştık" diyene sağlık bakanlığından "belediye bizi bağlamaz" diye bir tokat gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 son 3 sayfayı okudum e zaten yomuş ama bence bu alicengiane belediye her an kısa dönemli böyle bir uygulama yapıp 3 ay sorna "abi olmadı artık o 6k verdiğiniz makineyle oturacaksınız" da diyeiblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar