KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 1-Vendorlar spazm geçirmiyor. 2-Serverda Irk sistemi war fakat adam Britte doguyo ırk gatesinden geçmiyor. 3-Arqas Uo Shardda oynayanlar bilir Silver Bredin rengini o renk için eski Arqasın Hues.mul dosyasını nerden bulabilirim. 4-Farklı bir bow lzm (or: attan düşüren bow) 5-Safe Bolge nasıl ayarlanır?[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 1-Nebula scriptlerine mevcut. 2-Başlangıç yerlerini spheretables.scp den değiştir. 3-Bu konuda yardımcı olmak istemiyorum. 4-Sphere.gen.tr adresinden alabilirsin.(or: attan düşüren bow) 5-region.scp içinde region altına flag ekleyerek yapabilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 5- Spheremap.scp den ayarlayacaksin.[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yardım için saolayrıca Hues.mul u bi yerden buldum nerden buldugumu hatırlamıyorum ama buldum:P Region scpye goz atmadımşehrin altındaflag olarak gz bolgesi fln diye mi geçiyor?Neyse ben bu akşm bi bakarım sorun olursa tkrr yazarım[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Dalgınlığımdan region demişim özür dilerim yanlış bilgi. map.scp içinde [Room The Morning Star Inn] P=1373,3816 Rect=1351,3799,1369,3833 Rect=1369,3807,1377,3825 Class=26 Flag_InstaLogout=1 ----- bunlar flag Flag_NoBuilding=1 Flag_Roof=1 Flag_guarded=1 flag_safe=1 GROUP=Jhelom sphere 1.0 örneğidir.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Saol. Peki Dogmayerini spheretablesten degiştirioz Britain diye aratırsam çıkarherhal diilmi? -en iyisi deneyip sorun warsa yazmak:P[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 3. konuda çok pis yardım etmek istiyorum. Arqas dosyaları içindeki arqh.dll gibi birşey olacak. Ya da boyutu 256k olan arqasın dll uzantılı dosyalarından birisi. Onu al ismini hues.mul yap. twilightmanor.net adresinden hue editor indir, yavaşça araştır, aradığın rengi bulunca oyuna dök. ama hue editor'u yapamam diosan axis indir item kısmında renk fasafisosu var. oradan rengi bul. hayırlı olsun.[signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Faust Buldum dosyayı ama nasıl buldum bende bilmiom IMAN GUCU sanırsam:P[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 2-Serverda Irk sistemi war fakat adam Britte doguyo ırk gatesinden geçmiyor. ayarlayamadım yardımplz.[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar