di Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Selam, Dun geceden beri uyumadim ustunde calistigim is yuzunden ve bitmedigi icin cok onemli evraklari gidip almam gerekirken evde bilgisayar basindayim yine. Eve yanima gelecek bir arkadasim aradi. Telefonda gecen muhabbet; + Tim optimum'u geciyo muydum size gelirken ? - Ne taraftan geliyosun ? + Kadikoy'e dogru geliyorum. - Optimum'u gecince goztepe koprusu'nde ineceksin. + Nasil bi kopru ne var saginda solunda ? - ... + Hi ? - Koprunun ayaklari var saginda solunda! Ulan nasili mi var soyle indirsin seni iste koprude! + Bu medikal park'i gecince olan miydi ? - EVET! + Hii ... Gectik onu. Bi sonraki durakta insem ben ? - Olur. Metrobus duraginda in taksiye bin. + O neresi ? ( Sofore ya da yanindakine sorsa olur pezevenk!) - Abi karsiya gecebilecegin herhangi bir yerde in, karsiya gec, atla taksiye ara beni. + (birseyler daha sacmalar ben seni iki dakka sonra arayayim deyip kapatir) Abi su halimle dayanamiyorum boyle olmaniza. Salak olmayin lan bu kadar! Hani bu derece malligi sevdigim birinde gorunce de koyuyor anlayin beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yorma kafanı bu kadar yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bence çok büyütüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bence de çok büyütüyorsun. uykusuzluktan kaynaklı olabilir. herkes her yeri bilecek diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sinirlerin laçka olmuş senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Aa dostum bu konuyu seninle şöyle kahve içerken sakince konuşmak isterim.Gel otur şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bence uzansın. Durumu ağır (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 dün bi arkadaşım gelcekti banada. arabası vardı altında. tam 30 dakika telefonda büyük bi sabırla yol tarif ettim. artık yanımda oturan annem fenalık geçirdi. ama kendisi pek istanbulu bilmiyo. adanadan geldi filan. en sonunda nerde olduğunu kestirip gidip ben aldım gene. bide evimiz yol üstünde çok kolay bi yerde. ama hala o kişi hakkında düşüncelerim değişmedi. bence dünyanın en zeki insanı. sadece yol kıtlığı var. onda olan çoğu şey bende yok. hayat böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yol kıtlığı bende de olan bir şey. 20 senedir istanbuldayım, harbi harbi gidemediğim -ünlü- yerler var. allah gps modülünü eksik koymuş bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 "roket adam" said: yol kıtlığı bende de olan bir şey. 20 senedir istanbuldayım, harbi harbi gidemediğim -ünlü- yerler var. allah gps modülünü eksik koymuş bana. al benden de o kadar. Sefillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 rezillik abi rezil oluyorum bazen ahahaha. gideceğim mekanın önüne kadar gelip, önündeki midyeciye hacı şura nerdeydi diye sormuşluğum var. bu sırada da mekandaki arkadaşım kahkahalarla beni izliyordu. rezil bi durum. ama yok yani gps yok ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Abi bilmediğim bi yere gidip bi yer aramaktan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahahaha bütün erkekler tek tek döküldü. kabul edin yol bulma da bayanlar daha iyi. bide sormuyosunuz gurur yapıp o deli ediyo beni. bununla ilgili bi video geldi aklıma bulursam koycam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yollarda telef ettiğim eski kız arkadaşlarımın sayısını hatırlayamıyorum bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahaha buldum http://www.izlesene.com/video/sinema-bir-kadin-bir-erkek-24-bolum/1016993 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Sormam lan sormuyorum.Tanıdıklarımız söylesin.O susuzdede durağından az mı çektim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Böjeek said: ahaha buldum http://www.izlesene.com/video/sinema-bir-kadin-bir-erkek-24-bolum/1016993 Seni mi kırcam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bildiğin kanayan yaraymış lan zuhzuhz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahahaha siz yine gurur yapıyorsunuz. ben sürekli soruyorum ama sürekli. diyelim ki sordum. tarif ediyor. buffer a alıyorum tarifi. tarif bittiği anda tekrar soruyorum. sonra tekrar falan bulana kadar böyle devam ediyor. çok geç kalıyorum bu yüzden ya. geç kalma olayına bi çözüm bulmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 benim yon kavramim iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kutup yıldızını ve yosunlu ağaçları takip edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 en berbatıda eleman tarif eder uzun uzun, ama sen hiçbirşey anlamadığın halde oradan çok iyi anlamış imajı yaratarak ayrılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bide tarif ederken şurayı biliyomusun derler Yok dersin Peki burayı biliyomusun? Yok Ozaman bunu kesin biliyosundur. Oha yani herkes bilir orayı Yok onuda bilmiyorum... Kötüdür çookk kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 O biliyor musun sorusuna başladıysa birine evet demek gerekir yoksa bitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 insan arkadaşına bu kadar sinirlenip topic açar mı yahu bi yolu anlayamadı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar