Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bone said: http://forum.paticik.com/profile.php?15,1841 Zeth-Norr vardı bir, eski nicki Lasatami_Kantare idi. Hatta bir ara adminlik yapmıştı gibi aklımda kalmış. arkadaşlar bilir.. şu forumda en çok tanışmak istediğim adamdı lasatami.. kısmet olmadı :P.. bulamadım ama bir veda mesajıyla çoook önce bıraktı forumu.. yurtdışında yaşıyor olması lazım.. adminlik yapmadı sanırım da birlikte dragon court forumu modluğu yapıyorduk (hani şu senin tanıştırdığın web based salgın =P).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Laşatami_kantare yannız efsanevi bi nickmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 horace vardı lan. söve söve gitti gelmedi bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 daesu vardi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Guardian Kıbrıs'ta FRP kulübü falan kurdu, yerel kanalda çıkıp anlattı hatta 40 küsür dakika. VCD okuyor olması lazım. İstanbul'a yolu düşerse görüşüyoruz =P Ghaldszar vardı, kahve temalı bir forumda denk geldim de patideki mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Griswold vardı ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 YA BIRAKIN ESKIYI İŞİNİZ GÜCÜNÜZ MÜ YOK ÇIK DIŞARI ÇIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Griswold said: Guardian Kıbrıs'ta FRP kulübü falan kurdu, yerel kanalda çıkıp anlattı hatta 40 küsür dakika. VCD okuyor olması lazım. İstanbul'a yolu düşerse görüşüyoruz =P oha hadi ya? hiç görmedim tv'de. gerçi "yerel" kanal olarak bir tek art izliyorum, brt ve genç kıbrıs kanalları çıkmıyor. lefkoşada mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bi fistan vardı forumdan biriyle yasak ilişki yaşadı sonra ben gidiyorum dedi hala yok ortalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Estel_Anorien said: kenderleme vardı bide o nooldu? ailemizin diğer kenderi cevap versin. accountı falan silinmiş çıkmıyo bulamadım Kendercik cevap versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sparkcaster said: arcane evlenmiş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar