Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bone said: http://forum.paticik.com/profile.php?15,1841 Zeth-Norr vardı bir, eski nicki Lasatami_Kantare idi. Hatta bir ara adminlik yapmıştı gibi aklımda kalmış. arkadaşlar bilir.. şu forumda en çok tanışmak istediğim adamdı lasatami.. kısmet olmadı :P.. bulamadım ama bir veda mesajıyla çoook önce bıraktı forumu.. yurtdışında yaşıyor olması lazım.. adminlik yapmadı sanırım da birlikte dragon court forumu modluğu yapıyorduk (hani şu senin tanıştırdığın web based salgın =P)..
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Laşatami_kantare yannız efsanevi bi nickmiş.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 horace vardı lan. söve söve gitti gelmedi bi daha
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Guardian Kıbrıs'ta FRP kulübü falan kurdu, yerel kanalda çıkıp anlattı hatta 40 küsür dakika. VCD okuyor olması lazım. İstanbul'a yolu düşerse görüşüyoruz =P Ghaldszar vardı, kahve temalı bir forumda denk geldim de patideki mi bilemedim.
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 YA BIRAKIN ESKIYI İŞİNİZ GÜCÜNÜZ MÜ YOK ÇIK DIŞARI ÇIK!
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Griswold said: Guardian Kıbrıs'ta FRP kulübü falan kurdu, yerel kanalda çıkıp anlattı hatta 40 küsür dakika. VCD okuyor olması lazım. İstanbul'a yolu düşerse görüşüyoruz =P oha hadi ya? hiç görmedim tv'de. gerçi "yerel" kanal olarak bir tek art izliyorum, brt ve genç kıbrıs kanalları çıkmıyor. lefkoşada mı?
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bi fistan vardı forumdan biriyle yasak ilişki yaşadı sonra ben gidiyorum dedi hala yok ortalarda
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Estel_Anorien said: kenderleme vardı bide o nooldu? ailemizin diğer kenderi cevap versin. accountı falan silinmiş çıkmıyo bulamadım Kendercik cevap versin
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sparkcaster said: arcane evlenmiş diye duydum
Öne çıkan mesajlar