Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC @ Fifa 10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Red said:

ben defansif oynamayı sevmem.sıkılırım defansta :)

bana orta saha ayarlayın :)

valla defans çok zevkli bütün defans oyuncu kontrolünde olursa.

1 defans insan kontrolünde, diğer 3'ü AI olunca biraz sinir oluyor kabul ediyorum :)
AI kafasına göre takılıyor tek bırakıyor seni falan.. Çizgi tutturmak çok zor. CB'ler orta saha çizgisinde beklerken bi mal Full back taa geride bekliyor... offside ı bozuyor hep.

herkes defans olduğunda çizgi halinde hareket ediyorsun gerektiğinde ileri çıkıp bi kafa atıyorsun :) 4 kişi savunma iyi yaparsa o takım gol yemiyor resmen :D

defansın en güzel ve en kötü tarafı aynı şey. pro club oynarken defansın yapması gereken şeyler "otomatik" değil.

Adam marke etmek gibi.. o yüzden oyuncu kontrolündeki her başarılı defansif müdahale benim gözümde gol atmaktan daha zor ve değerli.

ancak dediğim gibi, defansta oynamaya alışana kadar biraz zorlanıyor insan. Normal maçlarda oynamak gibi değil be a pro club da defans olmak. Müdahele başarısız oldu bas oyuncu değiştir yandakini koştur olmuyor. gerçek bir savunma düzeni gerekiyor. şansa through ball ile ayağa yapışan topu yine assistance yardımı ile kaleye yuvarlamak gibi değil herşey :P

ha bi de defans oyuncusu olunca rating her zaman yerlerde sürünüyor. bütün maç boyunca mal gibi dümdüz koşup bütün takımı çalımlamaya çalışan adamlar 9 rating alırken, defans oyuncusu süper savunma yapıp 1 gol bile yememesine rağmen 4 rating alabiliyor. Rating sistemi dandirik baya.

Herşeye rağmen, takım oyunu oynamak istiyorum diyorsanız, en güzel takım oyunu savunmada oluyor fifa'da. Defans uyumlu olursa farkı çok net görüyorsunuz.

--

ha bi de tavsiye verelim savunma oynamak isteyenlere. Normal maç kamerasına alıp, pro oynarken Select e basarsanız Orbit top değil sizin VP oluyor. Savunmacı kesinlikle bu şekilde oynamalı bence(en azından CBler). VP kamerasıyla savunma yapmak çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben stoper oynuorm pati fc de. bazen cok mal mal hatalar yapsamda takım sanırım memnun oyunumdan. yada bana belli etmiolar memnunsuzluklarını :D. ben baya zevk alıorm oynarken. ztn 123414 metro boyum var her kafa topunu alıorm ama işte biraz yavas kalabilio eger karsımdaki adam cok kastıysa karakterini. bide kornerlerde gol atmak cok zevkli oluo :D ayrıca cok deli vururum yayın oralardan :D
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

Red said:

ben defansif oynamayı sevmem.sıkılırım defansta :)

bana orta saha ayarlayın :)

ha bi de tavsiye verelim savunma oynamak isteyenlere. Normal maç kamerasına alıp, pro oynarken Select e basarsanız Orbit top değil sizin VP oluyor. Savunmacı kesinlikle bu şekilde oynamalı bence(en azından CBler). VP kamerasıyla savunma yapmak çok zor.

Oha bunu bilmiyodum çok makbule geçti hakkaten
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

ben stoper oynuorm pati fc de. bazen cok mal mal hatalar yapsamda takım sanırım memnun oyunumdan. yada bana belli etmiolar memnunsuzluklarını :D. ben baya zevk alıorm oynarken. ztn 123414 metro boyum var her kafa topunu alıorm ama işte biraz yavas kalabilio eger karsımdaki adam cok kastıysa karakterini. bide kornerlerde gol atmak cok zevkli oluo :D ayrıca cok deli vururum yayın oralardan :D

Memnunuz sen olmayınca gözlerimiz arıyor valla (tu)tokuştur bakam :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

dun resmen sinir harbi yasadim en sonunda fifa icin degmez diyerek ciktim oyundan ya :D
su cok net belli olduki 4-1-2-1-2 oynuyamiyoruz biz
yani diamond 4-4-2 dmc ve cam li cunku o zaman dmc 5.ci bek
oluyo cam 3.cu forvet oluyo positioning zeralet o konuda. inanin random adamlarla 3-4 tane ranked pro mac yaptim cok cok daha organize oynadik o maclarda.
dmc 5.ci bek olup cam de bizimle forvet vari bisey oynadigi zaman
defans yaparken cezasahasinin onunde baski yapamiyoruz adamlara hic cok rahat caktilar uzaktan zaten dun atak yaparkende adamlar eger kapanirsa ceza sahasi onunde top cevirip kanat degistirip defansi acamiyoruz direk ortada forvete pas ya topu kesiyolar yada 10 kiside tepesine biniyor forvetin.
cam 3.cu forvet olunca resmen skstigimi hissettim adam gibi kacamiyorum bosluklara cam oynayan arkadasin ortasahadan topu alip bize pozisyon hazirlamasi gerekirken bi bakiyorum adam yanimda kosuyor gerci bikac kez o sekilde ataga kalktik ama ondada anlasamadik bi turlu olmadi. cam miz tam bir yusuf simsek top ayagina gelince yuruyerek calim atmaya calisiyo skill movelarla paso :D ortasaha olmayinca zaten adam gibi organize 1 tane gol atamadik hep kisisel becerilerle geldi goller adamlarda 2 pasla ortasahayi gecip kontradan dosediler butun golleri ortasahada cok ciddi problemlerimiz var kisaca suna bi el atalim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...