sanli_turk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben yine arınıza gelebilirim bni clube alırsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HatoriKenji Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Değerli takım arkadaşlarım :) sınavlarımdan dolayı 1.5 2 hafta boyunca aktif olamayacağım :D yerimi yetenekli gençlere emanet ediyorum :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Ben de oyunu tekrar aldım. Bu bluray de çatlarsa dayanıyorum EA sports'un kapısına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 beyler haftaya artık maçlara tekrar başlayalım. heralde hatori de gelir o zamana kadar. denniste geri gelmiş hem. ezmeye devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 24 ünde bomba gibi geri dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 salıdan itibaren ben de varım diyorum. tabi yer varsa, bi de fifanın be a prosunu hiç oynamadım daha önce, olsun alışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben de heralde 24ü civarı geri dönebilicem yeşil sahalara. sınavdır ödevdir derken anneannem ağladı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harunulu55 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 arkadaslar..beni unutmayın interactive cup da ii bir derecem vardı gecen sene(83).. bu senede gayet iyi basladık hayırlısı =) psn=ULUTURKISH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 balonlu üye kabul etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 interneti actirdim bayramdan sonra 88 overalla sahip adamimla geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Aiko said: balonlu üye kabul etmiyoruz. olm adamın balon patlamış asfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2009 gelicem gelicem.takımınıza yıldız transfer etmiş olacaksınz.parada almam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 sanliturk uluturkish ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 gelin abi. bu hafta 1 ay sonradan tekrar maçlarımıza başladık. herkes unutmus oynamayı. pis ezildik. biraz takviye lazım. max 6 kişi oynadık bu hafta. daha once oynarken 9 10 kişi bile olmustu 2 gece ustuste falan. nerdesiniz ey ahali?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 ekleyin beni gençler cul_ psn fifa 10 um bende değil.gelsin gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Red said: ekleyin beni gençler cul_ psn fifa 10 um bende değil.gelsin gelicem. seni ben zamanında eklemiştim kabul etmeyince sildim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 online olmuodum ne siliosun :).kaç aydır nete baglayamıodum ps yi.ekleyiny ani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 hee dün gördüm psnde fifa 09 oynuyodun hüzünlendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 birakin fifayi dragon age oynayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 dragon age e ne 70 kagıt vercem.pc dede oynanır o assasin creed 2 yi alıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 al cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 diablo gibi değil dediler.ben sacred diablo falan tarzı seviyorum.öyle dialog mialog olmicak.pata küte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 gelicem diyen arkadaşlara bi duyuru yapıyım. takımda hermaça gelen yaklaşık 5 6 kişi var. 3 tane defans spotu açık gibi duruo su anda. o yuzden ilerde spot bulmanız zor gibi gorunuo. ama ben defans oynamam diyosanız eksik olanlar olursa takıma gelebilirsiniz gibi duruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya kaleye yakın oliyimda orta sahada olur.cmf dmf farketmez yani gol atmasamda olur attırırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 abi ben mevkiimi hala anlamış değilim, her maç bi ilk yarı afallıyorum oynarken :D bi cdm oluyom, bi rm, bi lm, bi cm hatta bi ara cam bile oynadım adf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar