Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FC @ Fifa 10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yetkililer bize yardım eli uzatsın :( Bu arada freekick çalıştım biraz da son vuruş çalışırsam tamamdır, Billy olmayınca son vuruşlarda batıyoruz.
Mesaj tarihi:
selam gencler
maddi imkansizliklarimdan dolayi internetimi bi turlu actiramadim daha babayaro gibi borcu var en kisa zamanda actirip araniza katilacam bu arada adami be a pro modda legendary zorlukta kasiyorum 1 hafta falan oldu heralde baslayali RW oynuyorum milli maclarda LS oynatiyor fatih amca 76 macta 53 gol attim accomplismentlerin (boyle yaziliyo galiba) %40 ini aldim. boy 5.7'' kilo 150 lbs kutur kutur calim atarim flair ve skilled dribbling triatlarini 2-3 gun once almis bulundum tam bir messiyim allahima. overall 78 formla 84 oluyo su interneti bi actirayim geliyorum
Mesaj tarihi:
dün ilk defa maç sırasında kopmalar yaşadım. işin kötüsü seni oyundan atıyor ama oyuncun oyunda kalıyor.

bi de skype ile iletişim için kimi eklememiz gerekiyor?
Mesaj tarihi:

cokzel maçtı valla. inandık ve kazandık. ezdik geçtik resmen :D gerçi tabi sonraki oynadığımız 6 7 maçı kaybettik ama çaktırmayın. hatta 2. bi maçta pesturkiyeye yenildik ama olsun. biz gururluyuz :D

buda maç sonrası puan durumu :D

• Yeni Oluştur...