Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ya ben card reader aldım fotoğrafları pcye atmak için düzgün çalışıyodu iyidi hoştu.Akşam taktım sürücü yüklü değil diyo ama yüklü.Güncelle diyorum en güncel sürümü kullandığınız mevcut olan sürüm diyo.GÖrmüyo Bilinmeyen aygıt diye geçiyo napsam ne etsem guys? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Yardım edin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Up lan belki bu saatte biri çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 muhtemelen card reader bozulmuş çok çok dandik card readerlar iki üç kullanımdan sonra durup dururken gidiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kipadan 9 liraya aldigim 32in1 card reader 4 aydir mukemmel cali$iyor. tavsiye ederim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 driveri si karti sok tekrar sifirdan tanit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Silinmiyo denedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar