Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ben de çakayım. yani kendi nickime, mis gibi kendi ismim varken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 @cado onlar hazırda var herkeste. neyle trollesek diye arşiv açılıyo şöyle bi, en alakasız şey seçiliyo ve konuyo. "roket adam" said: FromTheHell said: bi de perşembe ve cuma günleri sadece 1 ders için okula gitmek zorunda kalıyorum programa göre, o dersten kalıp okulu 3 güne indirmeyi düşünüyorum. nasıl fikir lan? ilerde verilir mi o tek ders? sorun olur mu çok fds çarşamba günü tek ders için gidiyorum. sabah 1.5 saat yol çekiyorum, 1.5 saat da kampüste bekliyorum kodumun dersi için. sonra 1.5 saat derse giriyorum, 1.5 saat daha servis bekliyorum ve 1.5 saat tekrar yol çekiyorum. 1.5 saatlik dif için 6 saat harcıyorum. lütfen. derse katılım zorunluluğu yoksa uğrama o derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 derse katılım zorunlu ve diferansiyel denklemler yani, harbi kastırıyo (en azından ilk 2 ders kastırdı yani sdfkjh sonrası da öyle olacak kesin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Şu dif dersini alan herkes bir şekilde madur olmazsa olmuyor zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar