dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 cok eglenceli cok mutlu oluyorum oynarken =) tavuk tatli her bisiyim var kalpli cam bile aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 level kaçta 2. garsonu alabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 8 ya da 9 diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 2 tane yakisikli garsonum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 8 9. ok tenk yu so maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 diğeri de 13 de geliy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 valla bugı somurdugum icin 2. garsonu alıp kalabalık etmek istemedim :) tek basına da gayet hızlı bizimki masallah adrese teslim ortalar acıyo haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bug çok işe yarıyo ya. Yalnız o değil de oyun çok göçüp duruyo, artı buglar da feci. oynanmaz lan böyle. Edit: Düzeldi yine, oynamalıyım hemen aklsjfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 O değil de yine göçmüş. +%7%+&8) Kaldı sğoan çorbalarım ocakta. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 göçme değil de az önce zynga oyunları geri alınmıs bi 5 dk öncesine falan. hani eskiden ultima online oynarken olurdu ya, server geri alındı +15 katanam gitti muhabbeti, onun gibi bişey ^^ well dikmistim farmville'de o hediye sepetine geri dönmüş. cafe'ye de cheesecake bırakmıstım tum ocaklara girdigimde ocaklar bombostu. allahtan girip kontrol etmisim yoksa sabah surprizle karsılasıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Ben halen giremiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 toggie said: göçme değil de az önce zynga oyunları geri alınmıs bi 5 dk öncesine falan. hani eskiden ultima online oynarken olurdu ya, server geri alındı +15 katanam gitti muhabbeti, onun gibi bişey ahaha aynı şey geldi aklıma :DD hepte iyi bişey olsa geri alınırdı server gider nightmare tamelersin geri alırlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 105 in üstüne cıkmıo buzz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 giftleri zran diye kullanıyoruz di mi bütün masalar doluykene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 105 max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 knoxville said: giftleri zran diye kullanıyoruz di mi bütün masalar doluykene evet aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 http://img18.imageshack.us/i/cafeworld1.jpg (: 5 ocağa da pizza koydum yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 cafeme hep fakirler geliyo ya 3000 tavuk 3000 meyve tabagı vardı direk 1 coinlik meyve tabagına saldırmıs açlar :D 1500 tavuk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 lvl 14 oldum 25000 lik ocak aldım. ilerde belki bi boka yarar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Oha lan millete yemek yetiştiremiyorum http://img235.imageshack.us/img235/5407/aherifler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 gene bakım makım bişey yapıyolar, sıkılmaya başladım ben yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 şu coming soon dan adam gibi bişi gelmezse bi bok yok oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Oohoo gitti yemeklerim bakım ayağına. En nefret ettiğim şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 gift bug ı var beyler. 9821893712893712 tane milkshake gönderip her birinden adam başı 10 golddan para kırabiliyorsunuz. biz 2 arkadaş yapıyoruz. paraya sıkıştıysanız eğer mekan yapıcam diyosanız deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 biz de bi arkadaşla yapmayı denedik onu, ama 2. günden sonra baydık sıkıldık euh, tek tek yolla falan çok büyük hamallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar