Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 oo iyiymiş sömüreyim hemen :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 valla kimisine gonderiyo kimisine gondermiyo cozemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 o göndermedikleri masayı süreki değiştir gönderene kadar :) benim ss de o arkadaki 2 masa o yüzden orda. başka yere koyunca göndermiyorlar. bu bug çok fena işe yarıyor ama. direk %500 falan boostluyor hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 iyi bari kurcalıyım biraz. garson iyice cozuttu zaten bos alan bıraktım yine gondermedi falan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 masayla tıkadım son kareyi artık herkese gonderiyo. temizligi de durdugu yerden yapıyo nefis yahu :D http://img44.imageshack.us/img44/992/cafem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 sürekli bakacak vaktin varsa bol bol salata yap uzun yemekler yerine. baya güzel xp geliyor. yetiştiremiyorsun bile millete yemek. bir de oyunu kapatınca o sağ üstteki popülarite endeksi düşmüyor. benim yemeklere daha 3 4 saat var mesela. çıktım oyundan 105.0 da duruyor maksimum 105 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kapıları sökmek de başka bir seçenek tabi :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben hep hamburger yapıyorum ortada yemek olsun diye. en kısa o suruyo cunku. salata 15dk alıyor biraz hamburger rezervini arttırınca ona gecicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hamburger 15 dane... salata 100 dane çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hamburger dayanmıyor hiç. az sonra sen de farkedecen. şimdiden başla salataları dizmeye sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hmm onu bilmiyodum bak. diger ocakları uzun sureli yemeklerle doldurdum mal gibi ya. yeni ocak almak icin level kac olmam gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 lvl 10 da gelecek yeni ocak. o uzun yemeklerden birini iptal et 2 ocak sürekli salata yapsın, diğer ocaklar dursun. normalde 105 olduğunda 3 ocakta sürekli salata pişiyordu yetiştiremiyordum. şimdilik idare eder sende. bir de yeni açılacak yemeklerin alayı çöp. uzun yemek olarak bi tavuk bi de 2 günlük ev kebabı yapın. diğerlerini keyfinize göre yaparsınız. zaten en çok karı hamburger getiriyor açık ara. salata da dükkanı sürekli çalışır tutuyor. cheescake de iyi bak. 12 saatte çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 salata en güzeli gibi, eğer bilgisayarın başındaysam salata yapıyorum sürekli anca işte 1 saat bakamicaksam, ya da dışarı çıkıcaksam ya da uyumaya gidiceksem uzun süreli şeyler koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 komşum olun benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 su sekil yapinca her masaya gidiyo yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben de bin tane kombinasyon yapıp sonunda buldum bi tane. rating 105 olmak uzere ve cok hızlı tuketiliyo salata harbiden, bi de saglam para gelse cok guzel olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 benimki de bu şekilde, 105 oldu ratingim ve yetiştiremiyorum salataları bile. edit : tabi dosya ekleme şey olmuyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yahu sell for 100 dolar diyo herifler tıkır tıkır yiyo para falan gelmıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 salatadan bahsediyosun sanırım? tanesine 1 coin kazanıyosun 100 tane satıp 100 coin kazanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 heee şu mewzuu tamam tamam anladım. edit : bide bişi sorucam bu gelen müşterilerdeki artış o buzz rating ile alakalı sanıyorum dimi ? edik2 : eğer oyunu kapatırsanız yani yemek pişiyo gidiyim abşka bişeyle uğraşıyım falan diye bıraktıgınız zaman buzz rating gelmiyo 5 dk kapattım sayfayı açtım 20 coin kazanmış ama hiç buzz rating oynamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 [img=http://img267.imageshack.us/img267/5518/cafeworld2.th.png] yeni dizayn nası olmus ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Fransuxa said: edik2 : eğer oyunu kapatırsanız yani yemek pişiyo gidiyim abşka bişeyle uğraşıyım falan diye bıraktıgınız zaman buzz rating gelmiyo 5 dk kapattım sayfayı açtım 20 coin kazanmış ama hiç buzz rating oynamamış. artmadığı gibi azalmıyor da yalnız yani yemeğiniz filan biterse pişirmeye bırakıp oyunu kapatıyosunuz, hazır olmasına yakın giriyosunuz serve ediyosunuz, mis gibin oluyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bide şöyle bişi var. ben garsonun etrafını kapattım. oyuna play diyip yani f5 modeli yeniden girdiğim zaman herkeze yemek dagıtıyo ama yenı gelene vermiyo yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 masalarinda sorun var ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 normalde masalarınız garsonun ulaşabiliceği yerde değilse bi yere kitledikten sonra da ulaşamıyor ha gerçi ocakları soldan sağa almıştım tıklaması yemek bişirmesi daha rahat olsun diye, bu sefer bir sürü masaya yemek dağıtmadı, böyle şeyler de var yani, siz siz olun fazla orasıyla burasıyla oynamayın resdoranınızın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar