Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 PC sürekli kendi kendine restart atıyor, deli gibi tozlanmıştı içi, temizledim yine devam ediyor sorun. Bazen direkt olarak restart atıyor, bazen mavi ekran veriyor, neden kaynaklanıyor olabilir ve nasıl çözebilirim sorunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 powersupply yapar, ram yapar, yüklemiş olduğun bi program yapar. birçok nedeni olabilir. Tek tek denemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ekran kartının içine deli gibi toz kaçmış olmasın , bu sebepten dolayı fan çalışmıyo olmasın ve bu yüzden ekran kartı çok ısınıyo ve restart attırmasın ? bana böle olmuştu dasfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Helcaraxe said: ekran kartının içine deli gibi toz kaçmış olmasın , bu sebepten dolayı fan çalışmıyo olmasın ve bu yüzden ekran kartı çok ısınıyo ve restart attırmasın ? bana böle olmuştu dasfdsfds Bu vardı zaten, cillop gibi yaptım ama hala yapıyor aynı şeyi. Programdan olamaz, ondan kesinlikle eminim, yeni formatlı pc ve scan'lemeden hiçbir şey indirmiyorum. Powersupply ve Ram olasılığını nasıl elerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 buzdolabın bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sana puanım 5 kankam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Asteroth said: Helcaraxe said: ekran kartının içine deli gibi toz kaçmış olmasın , bu sebepten dolayı fan çalışmıyo olmasın ve bu yüzden ekran kartı çok ısınıyo ve restart attırmasın ? bana böle olmuştu dasfdsfds Bu vardı zaten, cillop gibi yaptım ama hala yapıyor aynı şeyi. Programdan olamaz, ondan kesinlikle eminim, yeni formatlı pc ve scan'lemeden hiçbir şey indirmiyorum. Powersupply ve Ram olasılığını nasıl elerim? 2 veya daha fazla ram varsa çıkara çıkara deniceksin. power supply olayından anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Biraz çetrefilli ama birisinden ps bulman gerekiyor. Tek parça ram in varsa yine aynı şekilde. Fakat başka ram takmadan önce slot değiştirmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 2 tane ram var, ikisini de tek denedim sorun enteresan şekillerde devam ediyor. İlk ram tek takılıyken restart attı yine pc, ikinci ram tek takılıyken dondu kaldı. Sanırım Power Supply kaynaklı bir sorun, fakat onu nasıl test edeceğimi bilemiyorum. Bazen saatlerce çalışıyor pc sorunsuz, bazen de restart attıktan sonra açıldığında tekrar restart atacak kadar sık oluyor problem. Nasıl test edebilirim onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 benim eski bilgisayarımın psu fanı bozuktu. bilgisayarı yormıcak bişeyler yaparsam 3-4 gün açık kalsa bile sorun olmuyodu, oyun oynadığımda da 3dk arayla restart atıyodu kendine pc. kasanın heryerini açıp kullanmıştım 1 ay falan. psu kaynaklı gibime geldi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 mausun usb ise değiştir. konuyu açan kişi. ciddiyim bide. staj yaparken karşılaştıydım böyle sorunla. emreymiş lan konuyu açan. kafam nerelerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Benim bi arkadaşta mikrofon takmadan CoD4 açılmıyodu ahaha. Ehm muhtemelen power supply çıkarıp takması da cehennem azabı onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 PSU'yu değiştirip arkadaşınkini taktım, Windows açıldı, 5 dakika sonra "Hardware Malfunction, Call Your Vendor for Support" mavi ekranı verip restart attı yine. Restarttan sonra windows açılınca tekrar mavi ekran verdi "Windows bir hata buldu, önlemek için kapatıldı" diye. Power Supply'ı da eledik sanırım, ne kalıyor geriye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 "Machine Exception Error" hatası almaya başladım sürekli, biraz araştırayım dedim, bayağı fenaymış. Birkaç yabancı forum araştırdım, bir tanesine üye olup oraya sordum nedir ne değildir diye, cevap bekliyorum şimdi. Var mı bu konu hakkında bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 muhtemelen anakart problemi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bana da anakart veya işlemci sorunu gibi görünüyor valla. NIC driver'ını yenile, official siteden programını indirip Hard Diski kontrol et dediler, driver'ı yeniledim, hard diskin de testi devam ediyor şu anda da, sanmıyorum bir şey çıkacağını. Anakart ve işlemciyi test etmenin bir yolu var mıdır software yoluyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar