Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Restart Problemi

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Helcaraxe said:

ekran kartının içine deli gibi toz kaçmış olmasın , bu sebepten dolayı fan çalışmıyo olmasın ve bu yüzden ekran kartı çok ısınıyo ve restart attırmasın ? bana böle olmuştu dasfdsfds

Bu vardı zaten, cillop gibi yaptım ama hala yapıyor aynı şeyi.

Programdan olamaz, ondan kesinlikle eminim, yeni formatlı pc ve scan'lemeden hiçbir şey indirmiyorum.

Powersupply ve Ram olasılığını nasıl elerim?
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:

Helcaraxe said:

ekran kartının içine deli gibi toz kaçmış olmasın , bu sebepten dolayı fan çalışmıyo olmasın ve bu yüzden ekran kartı çok ısınıyo ve restart attırmasın ? bana böle olmuştu dasfdsfds

Bu vardı zaten, cillop gibi yaptım ama hala yapıyor aynı şeyi.

Programdan olamaz, ondan kesinlikle eminim, yeni formatlı pc ve scan'lemeden hiçbir şey indirmiyorum.

Powersupply ve Ram olasılığını nasıl elerim?

2 veya daha fazla ram varsa çıkara çıkara deniceksin. power supply olayından anlamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

2 tane ram var, ikisini de tek denedim sorun enteresan şekillerde devam ediyor.

İlk ram tek takılıyken restart attı yine pc, ikinci ram tek takılıyken dondu kaldı.

Sanırım Power Supply kaynaklı bir sorun, fakat onu nasıl test edeceğimi bilemiyorum. Bazen saatlerce çalışıyor pc sorunsuz, bazen de restart attıktan sonra açıldığında tekrar restart atacak kadar sık oluyor problem.

Nasıl test edebilirim onu?
Sosyal ağlarda paylaş

PSU'yu değiştirip arkadaşınkini taktım, Windows açıldı, 5 dakika sonra "Hardware Malfunction, Call Your Vendor for Support" mavi ekranı verip restart attı yine.

Restarttan sonra windows açılınca tekrar mavi ekran verdi "Windows bir hata buldu, önlemek için kapatıldı" diye.

Power Supply'ı da eledik sanırım, ne kalıyor geriye?
Sosyal ağlarda paylaş

"Machine Exception Error" hatası almaya başladım sürekli, biraz araştırayım dedim, bayağı fenaymış.

Birkaç yabancı forum araştırdım, bir tanesine üye olup oraya sordum nedir ne değildir diye, cevap bekliyorum şimdi.

Var mı bu konu hakkında bilgisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da anakart veya işlemci sorunu gibi görünüyor valla.

NIC driver'ını yenile, official siteden programını indirip Hard Diski kontrol et dediler, driver'ı yeniledim, hard diskin de testi devam ediyor şu anda da, sanmıyorum bir şey çıkacağını.

Anakart ve işlemciyi test etmenin bir yolu var mıdır software yoluyla?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...