Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Ankaragücü 04.10.09 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

dory said:

etraf galatasaraya bok atma meraklisi insanlarla dolup tasiyor sayin seyirciler.
arkadaslar bosuna kasamyin, takimimizla gurur duyuyoruz. yense de yenilse de.
siz bunun ayricaligini asla tadamayacaginiz icin, hala sari lacivert falan, elin takimindan prim yapmaya calisin ezik fener.

en buyuk cimbom,
hazmedin.

Sosyal ağlarda paylaş

fenerin son anda attığı manisa ve antalya maçlarındaki goller olmasa zaten şuan bile maç eksiğiyle galatasaray'ın 2 puan gerisinde olucaktı. yani galatasaray büyük balon da sanki, fener 21 puan alıp underestimated bi takım da.. herkes görüo fenerde de bişey olmadığını,1-0 1-0 kazandığınız maçları izlemediğinizi varsayıyorum.
fenerin maçlarını da yazayım şuana kadar da üşenmeyip.

fenerin lig skorları

(d) denizli 0-2
(i) sivas 3-0
(d) diyarbakır 1-3
(i) manisa 2-1
(d) bursa 0-1
(i) istanbul bb 1-0
(d) antalya 1-2

içerde(i)
dışarda (d)

denizli ve sivası şuanki durumda küme düşmenin ankarasporun yanında en büyük 3 adayından 2si olarak gösterirsek(3. takım da kasımpaşadır kanımca) bir tek diyarbakır deplasmanında 2 farklı kazandığını görürsünüz fenerin ki o maçı da izleyenler vardır ben de izledim ilk yarı 1-0 diyar öndeydi ve 3-4 sıfır bitebilirdi ilk yarı. fener hiçbişey oynamadan bu noktaya kadar geldi, biz 15 te yesek 30 da yesek fenerin de büyük bi şişme balon olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. bi gün siz de çok ağır bir mağlubiyet alıcaksınız, şimdiden dua etmeye başlayın, bu "balon" galatasaray "tesadüfen" fenerinizi "kadıköy"de yenmesin de balon olmaya devam etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

Zaten böyle olacagı belliydi.BJK'yi balına yendiniz.Panathinaikos'da da şans vardı.Buna karşı çıkana tek bir şey dicem.

Hayır benim anlamadığım bir maç kaybedince önceki maçlar niye hemen bala,şansa oluyor...
Yok efendim BJK'yi şansa yenmişiz,Panayı bala yenmişiz,lol o zaman Ankaragücü'ne de şansızlıktan,balsızlıktan kaybettik ok?
O hareketi de hatırlatmak zorunda kalmayız sana inşallah bir kaç haftaya...
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten şu ana kadarki performanslar balon ağır bir kelime olsa da şişirmeydi, ben bunu kabul ediyorum.

Rijkaard'ın oyun şablonu oturursa-ki olması muhtemel sakatlıklar can yakmazsa-,bu kasım sonu gibi bir zamana denk gelecek.O zamandan sonra öngörüm burdan nah çeken terbiyesizlere rağmen, ligin GS tarafından domine edileceği yönündedir.

Fenerbahçe maçı bir derbidir, Kadıköy'de basiretsizliğimiz malum galibiyet şansımız sezon başında farka koşarkan de, şu anki suskunlukta da %40'tan fazla değildir.

Beşiktaşlılar biraz palazlanmış, onları anlıyorum iyi makaraya aldık.Haklarıdır, bugün anladım 3-0 ağır bir mağlubiyet.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Chewy said:

Zaten böyle olacagı belliydi.BJK'yi balına yendiniz.Panathinaikos'da da şans vardı.Buna karşı çıkana tek bir şey dicem.

Hayır benim anlamadığım bir maç kaybedince önceki maçlar niye hemen bala,şansa oluyor...
Yok efendim BJK'yi şansa yenmişiz,Panayı bala yenmişiz,lol o zaman Ankaragücü'ne de şansızlıktan,balsızlıktan kaybettik ok?
Yoo yenildiğimizde de söyledik.Aç bak topiğe.
Sosyal ağlarda paylaş

Chewy said:

Sotto said:

Chewy said:

Yoo yenildiğimizde de söyledik.Aç bak topiğe.
abi 1-0 olur en kötü 2-0 olurda 3-0 ında balımı olur be eze eze 3-0 yendik asrın farkını kaçırdık hayla şansa diyorsunuz.bu maçtada ezile ezile yenildik mesela ankaragücü bizden çok daha iyi oynadı kazandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Üzülmeyin Reikard'ın taktiğiymiş bunların hepsi. Büyük usta herşeyi planlamış. Gelecek maç keita kewell çıkıcak bakın görürsünüz. Tamam rotasyon yaparsın da tombala çeker gibi rotasyon olmazki. Biraz performans vs. ölçmek lazım. Öyle türübünde kondisyoner oturtmakla olmuyo bu işler. Adamın bileğine bileğine basıyor bu anadolu takımları ya...
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:

ahaha rüştü 2-0 yaptı maçı ya , ezdik diyolar, abartmıyorum ana avrat küfrediyolardı gs liler gs ye bi ara bu nasıl takım falan diye, top görmemiştiniz pekte.

Fazla yorulmadan Pana maçını düşünerek nasıl derbide farka gidilir dersini izlediniz o maç.Kapandı ve bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

ardaya 15m veren olursa satsın gs hemen bence, yoksa avrupa topçusu falan diil o, hani avrupanın büyük takımlarında yedek bekler, iyi güzel kalite topçu ama okadar yavaş futbol oynanmaz , avrupa futbolunun temeli hızdır zaten.Suanda bana göre Gs de bi keita var hakkaten ben kalite futbolcuyum diye bas bas bağıran :) beşiktaşlı olarak hayranıyım bi de kondisyonu arttırsın 70te düşmesin oyundan tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...