Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 dostum ankaragücü'nü bu sene adam eden akp, cemal aydın'ın 3 milyon dolar borcu nası kapandı? ankaraspor niye küme düştü? ve ankaragücü taraftarı neyi savunur bi araştırın da, banane zaten. savunmaya kasmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Gs daha ciddi bir rakiple oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 keldron said: Gs daha ciddi bir rakiple oynamadı. kim ciddi rakip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 öfff keyfim kaçtı keyfim kadıköye kadar puan kaybetmesin dedim,yetemedi gs bari yenilmesseydiniz kadıköye kadar,p özel anı bize saklasaydınız,onada yetemediniz :/ bişiyide becerin lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Tüm fenerlilerin bu deyişlerinin üstüne, eğer kadıköyde kaybederlerse tam şenlik olacak burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bu gidişle zaten kadiköyde 3 puanı verdik ki. ben şu anda -6 puan olarak bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Yok ya yenilmicez bu sene sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 dory said: etraf galatasaraya bok atma meraklisi insanlarla dolup tasiyor sayin seyirciler. arkadaslar bosuna kasamyin, takimimizla gurur duyuyoruz. yense de yenilse de. siz bunun ayricaligini asla tadamayacaginiz icin, hala sari lacivert falan, elin takimindan prim yapmaya calisin ezik fener. en buyuk cimbom, hazmedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 maça gelince, baya fena ezmiş ankaragücü, helal valla. fener maclarinda da boyle oynarlarsa isimiz zor. cimbom balonuda yavas yavas sonmeye basladi, zaten kadikoyde patlıcaktı. lan kadıkoye kadar balon kalmıcak boyle giderse ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 fenerin son anda attığı manisa ve antalya maçlarındaki goller olmasa zaten şuan bile maç eksiğiyle galatasaray'ın 2 puan gerisinde olucaktı. yani galatasaray büyük balon da sanki, fener 21 puan alıp underestimated bi takım da.. herkes görüo fenerde de bişey olmadığını,1-0 1-0 kazandığınız maçları izlemediğinizi varsayıyorum. fenerin maçlarını da yazayım şuana kadar da üşenmeyip. fenerin lig skorları (d) denizli 0-2 (i) sivas 3-0 (d) diyarbakır 1-3 (i) manisa 2-1 (d) bursa 0-1 (i) istanbul bb 1-0 (d) antalya 1-2 içerde(i) dışarda (d) denizli ve sivası şuanki durumda küme düşmenin ankarasporun yanında en büyük 3 adayından 2si olarak gösterirsek(3. takım da kasımpaşadır kanımca) bir tek diyarbakır deplasmanında 2 farklı kazandığını görürsünüz fenerin ki o maçı da izleyenler vardır ben de izledim ilk yarı 1-0 diyar öndeydi ve 3-4 sıfır bitebilirdi ilk yarı. fener hiçbişey oynamadan bu noktaya kadar geldi, biz 15 te yesek 30 da yesek fenerin de büyük bi şişme balon olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu. bi gün siz de çok ağır bir mağlubiyet alıcaksınız, şimdiden dua etmeye başlayın, bu "balon" galatasaray "tesadüfen" fenerinizi "kadıköy"de yenmesin de balon olmaya devam etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Zaten böyle olacagı belliydi.BJK'yi balına yendiniz.Panathinaikos'da da şans vardı.Buna karşı çıkana tek bir şey dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Galatasaray 10 senedir Fenerbahceyi kadıkoyde yenemiyor zaten, yenerlerse helal olsun seytanın bacagını kırmıs olurlar. 10 sene yalnız, dile kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Chewy said: Zaten böyle olacagı belliydi.BJK'yi balına yendiniz.Panathinaikos'da da şans vardı.Buna karşı çıkana tek bir şey dicem. Hayır benim anlamadığım bir maç kaybedince önceki maçlar niye hemen bala,şansa oluyor... Yok efendim BJK'yi şansa yenmişiz,Panayı bala yenmişiz,lol o zaman Ankaragücü'ne de şansızlıktan,balsızlıktan kaybettik ok? O hareketi de hatırlatmak zorunda kalmayız sana inşallah bir kaç haftaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 maçtan yeni geldim. bu nasıl bir takım savunması ya sinir ldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Zaten şu ana kadarki performanslar balon ağır bir kelime olsa da şişirmeydi, ben bunu kabul ediyorum. Rijkaard'ın oyun şablonu oturursa-ki olması muhtemel sakatlıklar can yakmazsa-,bu kasım sonu gibi bir zamana denk gelecek.O zamandan sonra öngörüm burdan nah çeken terbiyesizlere rağmen, ligin GS tarafından domine edileceği yönündedir. Fenerbahçe maçı bir derbidir, Kadıköy'de basiretsizliğimiz malum galibiyet şansımız sezon başında farka koşarkan de, şu anki suskunlukta da %40'tan fazla değildir. Beşiktaşlılar biraz palazlanmış, onları anlıyorum iyi makaraya aldık.Haklarıdır, bugün anladım 3-0 ağır bir mağlubiyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sotto said: Chewy said: Zaten böyle olacagı belliydi.BJK'yi balına yendiniz.Panathinaikos'da da şans vardı.Buna karşı çıkana tek bir şey dicem. Hayır benim anlamadığım bir maç kaybedince önceki maçlar niye hemen bala,şansa oluyor... Yok efendim BJK'yi şansa yenmişiz,Panayı bala yenmişiz,lol o zaman Ankaragücü'ne de şansızlıktan,balsızlıktan kaybettik ok? O hareketi de hatırlatmak zorunda kalmayız sana inşallah bir kaç haftaya... Yoo yenildiğimizde de söyledik.Aç bak topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 galatasaray ne zaman güğndüz maçı kazanacak? maç saatini öğrendiğimde dedim "izlemeye değmez en iyi berabere kalır bu takım" yok abi biz gündüz maçı kazanamıyoruz alışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Chewy said: Sotto said: Chewy said: Zaten böyle olacagı belliydi.BJK'yi balına yendiniz.Panathinaikos'da da şans vardı.Buna karşı çıkana tek bir şey dicem. Hayır benim anlamadığım bir maç kaybedince önceki maçlar niye hemen bala,şansa oluyor... Yok efendim BJK'yi şansa yenmişiz,Panayı bala yenmişiz,lol o zaman Ankaragücü'ne de şansızlıktan,balsızlıktan kaybettik ok? O hareketi de hatırlatmak zorunda kalmayız sana inşallah bir kaç haftaya... Yoo yenildiğimizde de söyledik.Aç bak topiğe. abi 1-0 olur en kötü 2-0 olurda 3-0 ında balımı olur be eze eze 3-0 yendik asrın farkını kaçırdık hayla şansa diyorsunuz.bu maçtada ezile ezile yenildik mesela ankaragücü bizden çok daha iyi oynadı kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ahaha rüştü 2-0 yaptı maçı ya , ezdik diyolar, abartmıyorum ana avrat küfrediyolardı gs liler gs ye bi ara bu nasıl takım falan diye, top görmemiştiniz pekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Üzülmeyin Reikard'ın taktiğiymiş bunların hepsi. Büyük usta herşeyi planlamış. Gelecek maç keita kewell çıkıcak bakın görürsünüz. Tamam rotasyon yaparsın da tombala çeker gibi rotasyon olmazki. Biraz performans vs. ölçmek lazım. Öyle türübünde kondisyoner oturtmakla olmuyo bu işler. Adamın bileğine bileğine basıyor bu anadolu takımları ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ilk 32 haftada her 8 maçtan 1'ini kaybedip 1'inde berabere kalacağız, geri kalan 2 maçı kaybetsek bile 76 puanla şampiyon oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 DoubleW said: ahaha rüştü 2-0 yaptı maçı ya , ezdik diyolar, abartmıyorum ana avrat küfrediyolardı gs liler gs ye bi ara bu nasıl takım falan diye, top görmemiştiniz pekte. Fazla yorulmadan Pana maçını düşünerek nasıl derbide farka gidilir dersini izlediniz o maç.Kapandı ve bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Cimbom kadıköy provasını yaptı bugün gitmeyin üstlerine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 DoubleW said: ahaha rüştü 2-0 yaptı maçı ya , ezdik diyolar, abartmıyorum ana avrat küfrediyolardı gs liler gs ye bi ara bu nasıl takım falan diye, top görmemiştiniz pekte.bizmi dedik rüştü yü oynatın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ardaya 15m veren olursa satsın gs hemen bence, yoksa avrupa topçusu falan diil o, hani avrupanın büyük takımlarında yedek bekler, iyi güzel kalite topçu ama okadar yavaş futbol oynanmaz , avrupa futbolunun temeli hızdır zaten.Suanda bana göre Gs de bi keita var hakkaten ben kalite futbolcuyum diye bas bas bağıran :) beşiktaşlı olarak hayranıyım bi de kondisyonu arttırsın 70te düşmesin oyundan tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar