Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Arkadaşlar fallout 3 ten haberi olan varmi ne zaman cikicak yada Fps olacak diye duyumlar aldiydim bence tüm tadini kacirir oynun cunku fallout serisi tactics te dahil hayatimda oynadigim en guzel oyundu. ? ??[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 tactics'i hiç karıştırma bence f1 ve f2nin kalitesinin yanına bile yaklaşamaz aslında. f3 biraz zor gelir çünkü firma parasal çıkmazda olduğu için daha kazançlı olan faloout online'ı yapmaya karar verdiler[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 02 Temmuz 2004 15:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yo neden yaklaşamasin ikiside farkli birer oyun olarak goreceksin bence fall out tactics ten ilerki levellarda zevk almaya başliyosun başta benide sikmişti tactics 2 yilda bitirmemde ondan kaynaklaniyor ama iyiki sonuna kadar oynamişim dedim bitirdigimde.... ama tabiki hangisi zevkli dersen fallout 1-2 derim özgür olmak başka bir duygu :) fallout online aslinda cok zevkli olabilir ama ne olucak peki eskisi gibimi olcak yoksa Fps flnmi ?[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 fo online başka bir threadde tartışılıyor oraya şeeterilim,bu arada fo3 yakın bir zaman gelecek gibi değil,herifler sağıttı fo online fln,heralde çocuklarımız oynar.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 büyük bir ihtimalle görünüş olarak "the fall" a benzeyecek. Yani yapımcıların f1 ve f2yi yapım tarzını ve oyun konseptini online seviyesinde düşündüğüm zaman zihnimde edindiğim cevap bu.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 evet dediğin gibi fallout tactics, fallout 1-2'den farklı bir tür, yapan ekip bile farklı. Fallout Tactics'in X-com serisi gibi tactical strategy olduğunu değil de RPG olduğunu düşünerek oynuyanlar, oyunu iğrenç buluyor, tabii ki RPG olmadığı için. Ama bence fallout 1-2 kadar güzel, Tactical strategy'yi başarıyla yansıtmışlar. Multiplayer maçlarda çok zevkli oluyor, paticik ahalisi çok kez multi maç yaptı. Ancak Fallout 3'ün FPS olcağı olayı hakkında hiç bilgim yok, ama MMORPG yapçaklar Fallout için. Fallout'un aksiyon-rpg gibi oyunu konsollara çıkmıştı ama alakasız birşeydi o.[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Fallout 3 yoğun istek üzerine 10 yıl içinde çıkar deniyor ama boşşş çıkmaz herhalde[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Benden başka kimse Tactic's i beğenmedi mi?[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben beğendim ya :D[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ya ben beyenen cok kişi taniyorum dergiler ilk ciktigindada 5 uzerinden 4,5 fln verdi ama Fallout ta en zevk aldigim şey Burst yapip adam param parca etmek nihahahaha Biraz cokmu sadist im :) sizin en sevdiginiz olay nedir fall out ta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Ripper![signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Yanima Sulik ve K9 u alıp onların combat icerisinde Critical üzerine Critical vurmalarını , gene bu ikisinin surekli bi sekilde dusmanları yerden yere calmaları, K9 un baya uzun bi mesafeden kosup gelip sonra dusmana bilmem kac attack yapmasını :) HAtta en son oyle bi b**nu cıkarttım ki k9 u navarro base e saldım eheh paraladı kim var kim yok :) Ama herseyden ötesi ÖZGÜR OLABİLİMEYİ[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar