Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bunu ilk kez yaşayan biri olarak sormak istedim. Ne kadar sürüyor bu lanet şey? Daha ne kadar uzayacak... Yeni ilişki çözüm mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 1 gün-4yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sen ne kadar istersen o kadar sürüyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bunları dinlersen hiç geçmez mesela: http://forum.paticik.com/read.php?12,4342092,4342101#msg-4342101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bazı faktörler var, süreyi baya azaltıyor faktörler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sıkma tatlı canını, okşa patlıcanını. komik di mi? hayır. ejakülasyon sonrası mutluluk hormonu salgılanıyor beyinde. sonra da yat uyu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bazende geçti sanırsın geçmez. o zaman biraz boktan bi durum ama çoğu zaman senin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 takıntı ve saplantı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Zaman zaman yeni ilişki çözüm olabildiği gibi, aslında yeni ilişkindeki insanıda biraz kandırmak olabiliyor, çünkü sırf öncekini unutmak için onunla birlikte oluyorsun. Böyle şeylerin süresi olmaz. 3 Günlük dünyada, 3 gününü de tek birşeye takarak geçirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 terkeden insanın yana yaptıgı bi yamugu bul, ve gozunde buyuttukce buyuk. sana öle ayıp eden bi insanı ozlemeyi kendine yedireme ve unut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 fede said: sen ne kadar istersen o kadar sürüyo genelde bu çok doğru tamamen senin acıyı kendi içinde yasamaktan hoslanmana ve hoslanmakla geçirdiğin süreye bağlı evet hoslanmak çünkü ben artık suna inanıyorum bi insan kesinlikle acı çekmeyi istemez bu ask acısı bile olsa bunu ilk 1-2 haftadan sonra eğer uzatıyorsa ve hala acı cekiyorsa bu belki etraftan onun bu durumundan dolayı gelen acıma duygularından ötürü hissettiği sahiplenme duygusundan ya da bi şekilde içten içe olgunlasmanın vermiş olduğu güzel histen falan hosuna gidiyor insanın ve devam ediyor insan ask acısı çekmeye kesinlikle hoslanmaktan ileri geliyor bence artık böyle düşünmeye basladım çünkü öyle asklar gördüm de acısı 1-2 haftayı geçmiyor insan isterse %100 atlatmaktan bahsetmiyorum elbette hemen ama lanet olsun bu acıya demek aklına bile gelmez istedikten sonra evlilik gibi durumlar ve insanın yasam düzeninin alt üst oluşu bu bahsettiğimden tamamen ayrı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 erkek dunno'lar geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 geçer gider biter.. önümüzdeki günlerde yine bir başka kızın peşinden koşmaya başlarsın erkekliğin dna sonda olan bir durum.. ama östorojen ve testosteron oranıyla alakalı olarak farklı tepki de vereiblirsin bilemem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?20,3786760,3786760#msg-3786760 http://forum.paticik.com/read.php?20,3867083,3867083#msg-3867083 http://forum.paticik.com/read.php?62,4042249,page=1 bunları baştan aşağı oku sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahahahh dartanian. çok fena be olm. gerçi normal bişi, utanılacak pişman olunacak bir şey değil de yani. harbi acı çekmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Harbi acı çekmişim lan.Çok üzüldüydüm ciddi anlamda yine de şanslıyım o dönemi atlatıp össyi kazanmam falan...O mu beni haketmedi ben mi onu bilmiyorum ama düşünmüyorum ve üzülmüyorum artık : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 dartanian, oyuncağı olmuşsun kızın-okumadım başlıklara baktım-. too much love will kill you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Evet aynen öyle salaklık ulan düzgün çocuk olcam öncekilere benzemicem diye durumu abarttıydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Deacon said: dartanian, oyuncağı olmuşsun kızın-okumadım başlıklara baktım-. too much love will kill you. too much of anything will kill you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 terk ederken vaz geçirmeye çalıştıysan normalinin 2 katı falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bir ton salak tavsiye yazdımda sildim gereksiz. Olan olur kasma kendini. Koy ötüne rahşan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bi büyüğe danışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ben gerekli topicleri ona gösterdim.Okusun özetini çıkarsın 10 tane soru sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 taki onu gorene kadar. iste onu... http://img.mynet.com/ha3/u/unutulmayanmakbule_tokmak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar