Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık acısı

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Zaman zaman yeni ilişki çözüm olabildiği gibi, aslında yeni ilişkindeki insanıda biraz kandırmak olabiliyor, çünkü sırf öncekini unutmak için onunla birlikte oluyorsun.

Böyle şeylerin süresi olmaz.

3 Günlük dünyada, 3 gününü de tek birşeye takarak geçirme.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

sen ne kadar istersen o kadar sürüyo genelde

bu çok doğru tamamen senin acıyı kendi içinde yasamaktan hoslanmana ve hoslanmakla geçirdiğin süreye bağlı evet hoslanmak çünkü ben artık suna inanıyorum bi insan kesinlikle acı çekmeyi istemez bu ask acısı bile olsa bunu ilk 1-2 haftadan sonra eğer uzatıyorsa ve hala acı cekiyorsa bu belki etraftan onun bu durumundan dolayı gelen acıma duygularından ötürü hissettiği sahiplenme duygusundan ya da bi şekilde içten içe olgunlasmanın vermiş olduğu güzel histen falan hosuna gidiyor insanın ve devam ediyor insan ask acısı çekmeye kesinlikle hoslanmaktan ileri geliyor bence artık böyle düşünmeye basladım çünkü öyle asklar gördüm de acısı 1-2 haftayı geçmiyor insan isterse %100 atlatmaktan bahsetmiyorum elbette hemen ama lanet olsun bu acıya demek aklına bile gelmez istedikten sonra

evlilik gibi durumlar ve insanın yasam düzeninin alt üst oluşu bu bahsettiğimden tamamen ayrı bir durum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...