Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NF ile Merc RA yardımı :)

Ciguli

Öne çıkan mesajlar

Hmmz bende 3L5 im su an ve aldigim ra lar; ignore pain I,purge I,reflex attack I,MoPain II. bundan soraki ilk hedefim ignore pain ve purge ü II yapmak daha sora reflex II ve Mopain III

sonuc olarak İP ve purge ü II de birakacam reflex attack ve mopaini III de bırakacam. tabi bu dediklerime ulasmak ici rr8 i gecmem gerekiyor pff uzun is[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay

Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc
Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc

[Bu mesaj Soth tarafından 02 Temmuz 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Reflex attack cok saçma bişey çünkü 3 yapınca %30 ihtimal oluyor ve RvR de seni hedefe alan tanklardan cok casterlar oluyor.En azından merlinde böyle eğer solo yapıyosan yada rr10 olup etrafa ra dağıtmak istiyosan al bence :) bence
MoPain 3 MoParry 3 IP 2 Purge 3 augmanted x(ws için) ve Charge ve determination gerekli[signature][hline].

[Bu mesaj Proxa tarafından 02 Temmuz 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

reflex attack konusuna katılmıyorum
bence çok iyi bir RA olabilir yeri gelince

casterlar saldırsın sorun değil, her zaman gurupça RvR olmuyor, solo iken çok faydası olabilir, ayrıca gurup olarak da karşındaki tanklar da sana atak yaptığında yine iş görecektir

%30 u az diye mi söyledin bilmiyorum ama necro olarak RA puanlarımın yarısından fazlasını sırf %25 daha fazla dmg verebilmek ya da crit şansımı arttırmak için harcamayı düşünüyorum, %30 az buz bir artış değil yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 02 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
reflex attack konusuna katılmıyorum
bence çok iyi bir RA olabilir yeri gelince

casterlar saldırsın sorun değil, her zaman gurupça RvR olmuyor, solo iken çok faydası olabilir, ayrıca gurup olarak da karşındaki tanklar da sana atak yaptığında yine iş görecektir

%30 u az diye mi söyledin bilmiyorum ama necro olarak RA puanlarımın yarısından fazlasını sırf %25 daha fazla dmg verebilmek ya da crit şansımı arttırmak için harcamayı düşünüyorum, %30 az buz bir artış değil yani
%30 vurma şansı ile %25 daha fazla damage vermek aynı şey değil bu bir :) ikincisi ben kendi oynadığım servera göre söledim onu ve sürekli zerg dolaşıyoruz biz.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Afterdeep, 02 Temmuz 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
Charge 4tw bence :)
Charge benimde kafama takıldı bazıları iyi diyor bazıları değil bi denemek lazım onuda aslında sırf chanterlardan nefret ettiğim için 5 rs harcarım ben buna, nefretimin sınırı yok bazen sırf o chanterları öldürmek için free rp olarak dalıyorum çoğunda 2 saniyede ölüyorum ama olsun hehe[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

ama solo doşalıp etrafa ra dağıtmak istiyorsan demişsin, bu da demektir ki soloda da işine yaramaz diyosun, ben de yarayabilir o kadar da kötü bir özellik değil diyorum

ayrıca farkındayım ikisinin de aynı şey olmadığını ama reflex ile bir full atak daha yapıyorsun, bir elinde battler diğerinde malice gezen bir merc için bu %30 şans belki de 2 kere atak yapma süresi kadar süre içinde 3 kez atak yapmak anlamına gelir ve karşısındakini normalde indireceği süreyi %66 daha azaltması anlamına gelir

kaldı ki ikisi elbette aynı olmayacak ben 60 RA puanı harcarken bir mercenary sadece bu RA'nın level 3'ünü alarak (30 RA puanı) %30 reflex atak şansına kavuşuyor, ikisi aynı olsaydı bir gariplik olurdu zaten

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 18:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 02 Temmuz 2004 18:11 tarihinde demiş ki:
said:
Afterdeep, 02 Temmuz 2004 17:33 tarihinde demiş ki:
Charge 4tw bence :)
Charge benimde kafama takıldı bazıları iyi diyor bazıları değil bi denemek lazım onuda aslında sırf chanterlardan nefret ettiğim için 5 rs harcarım ben buna, nefretimin sınırı yok bazen sırf o chanterları öldürmek için free rp olarak dalıyorum çoğunda 2 saniyede ölüyorum ama olsun hehe

Valla Gladric'te var grup oluyoruz bazen. Adam hiç durmadan koşuyor :) FG lardan falan kaçıyo süper bişi :) Ama onda Charge 3 var :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L0
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Sosyal ağlarda paylaş

en basta bende reflex attack aldim ama 4 5 kisiye karsi savasmadigin surece cok gereksiz oluyo ve bence alicaksan reflex attack 3. lvl almalisinki bi ise yarasin oda 30 puan degmez bence fazla melee kalmadi zaten solo yapan bi ton caster var hayatimda gormedigim garip tipler firladi bi anda charge isime geliyo o yuzden 1:30 dk da bi basiyosun ne stun oluyosun ne root nede mezz ml abilty ile snare ediyosun casteri bitiyo olay yani charge>reflex attack[signature][hline]Gladric Mercenary RR 9L5 (ML4 BaneLord) - Kay Movie1 Movie2

Sosyal ağlarda paylaş

Ben charge aliim o zaman :) ya kimle konuştuysam slash iğrenç rvr de resist table hede hödö dedi.Şimdi ben augmanted dex alıp highlanderı trust a respec etsem nasıl olur.Saracen diyo herkes trust için ama trust 50 dex 50 str highlanderın dexi daha düşük ama str yüksek.Bide trustun asıl olayı DF zaten oda nerf yedi yemese bile evade 1 ile napcan ? crush mu olsam acaba? Ama sırf stun için değermi?[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 02 Temmuz 2004 20:34 tarihinde demiş ki:
ip 1 %40 dolduruyo sanırım 2 %60 3%80 purge da gittikce timer azaliyo ve stunı sadece purge 3 geçiriyor
Gençleri yanlış bilgilendirmişiz pardon :) aklımda öle kalmış
Bide artık ip için first aid gerekmiyor[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

Sen solo yapıyosun o yüzden işe yarar ben grupla takılmayı seviyorum genelde o yüzden cc işini sorc ve mincerlara bırakmak daha mantıklı :) mercin grupta işi bence tanklara yük olmadan damage vermektir o yüzden slash veya trust daha mantıklı bence.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

hmm aslında dusununce charge gercekten super bi ability. bi nevi mezze immunity kazanıyorsun her 1:30 daka da bvi bas mezz olma ehe. mezz olabilmek icin o 1:30 dakkalık delay da yakalanman gerekiyor ki onda da purge I bile olsa yeterli gibi.

bence charge III alan birisi icin purge I yeterlidir ne diyosunuz?[signature][hline]Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 48 buffbotmuş-Kay

Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc
Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...