-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 17. doğum günümde ne hediye istiyim aileden ? Saat falan düşünmüşler alıyolarmışta nerdeyse ama ben istemedim. Aksesuar falan sevmem fazla demir bileklikli şıkır şıkır falan. Telefondanda gerekince bakıyorum yani. Ne istenebilir öyle fiyat çok aşırıya kaçmadan ?
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 klavye,mouse, 7.1 creative hoparlör,gitara prosessor,wah pedalı, össye hazırlık soru bankası , memed ali erbil'den renkli televizyon , evin müsaitse bilardo masası ( ama fiyat müsait deil galiba), bunlar benim isteyeceğim şeyler olurdu.. görüldüğü üzre tam bir hayatsızım
Famy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hediye istenir mı ya??? içlerinden ne gelirse onu alsınlar..
sesu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bence ekran kartı iste. Sonra lazım oluyor bak sdf.
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kermit said: babana söyle rusa götürsün seni. yada rusu sana getirsin
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ne hediye isteyeyım diye topic mi açılır be bunu da buraya soruyosunuz ne istiyosan söyle alsınlar işte.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hatırlasınlar yeter gerek yok hediyeye.
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yogöylebişi hatırlıyolarsa bişey almak zorundalar yemişim hatırlamayı bişey almıyolarsa para > herşey
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ohyeah said: kermit said: babana söyle rusa götürsün seni. yada rusu sana getirsin zeawee said: ya da rusu bana getirsin siz hepiniz bana gelin o zaman.
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aramızda orhan isminde biri mi var? varsa çıksın ortaya
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Hediye'nin manası mı değişti ? Yoksa benliğini yitirip o da yozlaştı mı ? sds
Öne çıkan mesajlar