Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 girls 1 cup reaction paticik edition

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:

bu topic'in sonu lock olurda kitlenmeden sorayım 1 man 1 jar'da ki adam yaşıyormu o olaydan sonra. Öbürü hiç etkilemedide 1 man derinden sarstı :S

yaşıyormuş, adamla röportaj falan yapmışlar hatta :D

bestgore interview-alex-1guy1cup-new-pics diye googleda arayın ilk çıkana tıklayın bulursunuz

edit: linki kaldırdım
Mesaj tarihi:
rol yapıyor ya sanki insanlar her izleyen öğürüyo arkadaş kelebek misiniz yoksa ben mi çok pis bi dünyada yaşıyorum çözemedim tmm mimikler oke de ööğğğr gırrr öğğrr rol gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
sağduyu said:

rol yapıyor ya sanki insanlar her izleyen öğürüyo arkadaş kelebek misiniz yoksa ben mi çok pis bi dünyada yaşıyorum çözemedim tmm mimikler oke de ööğğğr gırrr öğğrr rol gibi geliyor.

HOCAM ÇOK SERTSİN
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

sağduyu said:

HOCAM ÇOK SERTSİN

yani yani
rol gibi gözükmesin diye kasıntı kasıntı otursunlar mı
Mesaj tarihi:
ben de onu diyorum gerçi 1 man 1 screwdriver izlesem (tahmin edebiliyorum ne olduğunu) yerlere kapanabilirim sempatiden. ama işte tüm olay orda, gerekmediği zaman empatini ve sempatini kontrollü bir şekilde kapatabilmekte.
Mesaj tarihi:
pain olympics diye bişey vardı o sitede eskiden
biri kameraya çekseydi keşke izlerken beni cenin haline dönmüştüm video bittiğinde
bu shit eating o kadar vurmadı beni ya iğrenç tabi de
daha iğrençleri var. 2 chicks yine şey. nası desem.
katı
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

Böjeek said:

selam
tyrannus 38.ci saniyedeki sesi nerden çıkardığını merak ediyorum.

anüs

hello

bence sen orda başka bi video izliyodun dimi.
komiklikler şakalar filan
Mesaj tarihi:
sağdaki kız hafif kilolu ayrıca epey çirkin bu tiple nereye kadar. aynaya bakıyor sandım önce. soldakininde sesini beğenmedim geri kalan kısımlar idare eder. 10 üzerinden 2 veriyorum.

Ay çook ırençsınız, oha falan olduum oke?..
  • Yeni Oluştur...