Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 selam tyrannus 38.ci saniyedeki sesi nerden çıkardığını merak ediyorum.
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Masticore said: bu topic'in sonu lock olurda kitlenmeden sorayım 1 man 1 jar'da ki adam yaşıyormu o olaydan sonra. Öbürü hiç etkilemedide 1 man derinden sarstı :S yaşıyormuş, adamla röportaj falan yapmışlar hatta :D bestgore interview-alex-1guy1cup-new-pics diye googleda arayın ilk çıkana tıklayın bulursunuz edit: linki kaldırdım
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 tornavida soktu ya nası ya gebersin kodumun pisliği tornavida soktu lan
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 abi tunca bi an videoyu ben kaydettim sandım sesin o kadar benziyo ki bu ne ya.
saðduyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 rol yapıyor ya sanki insanlar her izleyen öğürüyo arkadaş kelebek misiniz yoksa ben mi çok pis bi dünyada yaşıyorum çözemedim tmm mimikler oke de ööğğğr gırrr öğğrr rol gibi geliyor.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Böjeek said: selam tyrannus 38.ci saniyedeki sesi nerden çıkardığını merak ediyorum. anüs hello
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sağduyu said: rol yapıyor ya sanki insanlar her izleyen öğürüyo arkadaş kelebek misiniz yoksa ben mi çok pis bi dünyada yaşıyorum çözemedim tmm mimikler oke de ööğğğr gırrr öğğrr rol gibi geliyor. HOCAM ÇOK SERTSİN
luxie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Tyrannus said: sağduyu said: rol yapıyor ya sanki insanlar her izleyen öğürüyo arkadaş kelebek misiniz yoksa ben mi çok pis bi dünyada yaşıyorum çözemedim tmm mimikler oke de ööğğğr gırrr öğğrr rol gibi geliyor. HOCAM ÇOK SERTSİN yani yani rol gibi gözükmesin diye kasıntı kasıntı otursunlar mı
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben de onu diyorum gerçi 1 man 1 screwdriver izlesem (tahmin edebiliyorum ne olduğunu) yerlere kapanabilirim sempatiden. ama işte tüm olay orda, gerekmediği zaman empatini ve sempatini kontrollü bir şekilde kapatabilmekte.
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 inanmıorum abii adamlar rol yapıor dio oscar alır mıyız gençler sizce tevbe tevbee
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 pain olympics diye bişey vardı o sitede eskiden biri kameraya çekseydi keşke izlerken beni cenin haline dönmüştüm video bittiğinde bu shit eating o kadar vurmadı beni ya iğrenç tabi de daha iğrençleri var. 2 chicks yine şey. nası desem. katı
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Tyrannus said: Böjeek said: selam tyrannus 38.ci saniyedeki sesi nerden çıkardığını merak ediyorum. anüs hello bence sen orda başka bi video izliyodun dimi. komiklikler şakalar filan
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 başka bir vidyomu izliyodum çok şakacıyım bence
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 beyza da konusamiyor bile. boyle kalmis O.o
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yalniz cidden 2girls 1 cup cinsinden arkadaslar. gittim.
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sağdaki kız hafif kilolu ayrıca epey çirkin bu tiple nereye kadar. aynaya bakıyor sandım önce. soldakininde sesini beğenmedim geri kalan kısımlar idare eder. 10 üzerinden 2 veriyorum. Ay çook ırençsınız, oha falan olduum oke?..
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 abi 1 man 1 jar beni kötü etti ya allah kahretsin ölmüştür o herif ya
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Öf şu anda sanki bir atrafımda kavanoz parçalanmış gibi hissediyorum yok böyle bir şey huzurum kaçtı oturamıyorum bile.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 o ne yaw ozet gecsene yeni yemek yedim kusmak istemiyorum
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Abi öyle 2 girls gibi deil dram bu resmen link atayım istiyosan pm den
Öne çıkan mesajlar