kitana Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 harbi no lifersınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Şey söylendi mi ya, roket şimdi senin hatunu var ya akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyolardır zuhahaha Harbi ama o hatun boş kalmaz ben diyim. Sen de böyle hayatım boktan çok şanssızım =((( triplerinde kaybetmeye mahkum bi adam olduğuna göre senin hatun kesin kendi dişine göre birini bulmuştur. Sen de artık kürek çekersin PUHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ezikmisiniz lem siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kıtmısınız sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 21.yyda hala cumartesi evde oturanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çıktıkta noldu bi sürü para harcadım bide sarhoş olup abuk subuk hareketler yaptım :/ evde oturup tarihin arka odasını seyrederek çekirdek yemeli reklamlarda patiye girmeliydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Farinal said: çıktıkta noldu bi sürü para harcadım bide sarhoş olup abuk subuk hareketler yaptım :/ evde oturup tarihin arka odasını seyrederek çekirdek yemeli reklamlarda patiye girmeliydim oha 2. şık çok sevdiğim bir aktivitedir vay anasını aynısı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ahahahah konuya bak. bayağı bi canım sıkılmış herhalde. neyse. bu cumartesi akşamı da evdeyiz efenim, evde kopuyorum, lenslerim de var. HOBAA! çalışalım işleri bitirelimmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 olm eskiden cumartesi gecesi dışarı çıkmak mı vardı otur mis gibi evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bende evdeyim efenim bir cmts akşamı daha. kelime oyunu varmıydı bu gün acep ya varsa onu seyrederim bende. Sonra bira cips yapıp yanınana transformers2 seyrederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 duble big king xxl ile günün acısını çıkardım. tylol hotumu hazırladım true blood & supernatural yapıcam. ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Televizyonla büyüyen bir nesil yetişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 televizyonla büyüyen nesil öldü bilgisayar ile büyüyen nesil yetişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Saat ilerlesede dışarı çıksak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Şimdi dışardan geldim herkes dışarıda ne arıyonuz burda.Şimdi de maç izleme vakti kankitolarla asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ben yeni geldim bu tanıma uyuyomym :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 valla bende şimdi girdim ama maçtan sonra çıkıcam durocka var mı gelcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 haftanın her günü çıkanlar var bideB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Fistan said: haftanın her günü çıkanlar var bideB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 home home sweet home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ee gençler napıyonuz? msn listeme bakıyorum, millet ciddi ciddi yok ya. ya kendini diziye tvye verdi arkadaşlarım msn den elini ayağını çekti, ya da harbiden dışarıdalar. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 cumartesi gecesi evde oturuyoruz ve türk sanat müziğinin eşsiz eserlerini dinliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 axedice said: Şey söylendi mi ya, roket şimdi senin hatunu var ya akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyolardır zuhahaha Olm baktım da bu mesaj çok seksist olmuş. Düzeltiyorum Roket senin hatun var ya, şimdi loser olmayan bi adamı akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyodur ZUHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 YA LAN BEN NEYSE BİŞEY DEMİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar