axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Şey söylendi mi ya, roket şimdi senin hatunu var ya akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyolardır zuhahaha Harbi ama o hatun boş kalmaz ben diyim. Sen de böyle hayatım boktan çok şanssızım =((( triplerinde kaybetmeye mahkum bi adam olduğuna göre senin hatun kesin kendi dişine göre birini bulmuştur. Sen de artık kürek çekersin PUHAHAHAHAHA
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 21.yyda hala cumartesi evde oturanlar var ya
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çıktıkta noldu bi sürü para harcadım bide sarhoş olup abuk subuk hareketler yaptım :/ evde oturup tarihin arka odasını seyrederek çekirdek yemeli reklamlarda patiye girmeliydim
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Farinal said: çıktıkta noldu bi sürü para harcadım bide sarhoş olup abuk subuk hareketler yaptım :/ evde oturup tarihin arka odasını seyrederek çekirdek yemeli reklamlarda patiye girmeliydim oha 2. şık çok sevdiğim bir aktivitedir vay anasını aynısı lan
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ahahahah konuya bak. bayağı bi canım sıkılmış herhalde. neyse. bu cumartesi akşamı da evdeyiz efenim, evde kopuyorum, lenslerim de var. HOBAA! çalışalım işleri bitirelimmm.
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 olm eskiden cumartesi gecesi dışarı çıkmak mı vardı otur mis gibi evinde.
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 bende evdeyim efenim bir cmts akşamı daha. kelime oyunu varmıydı bu gün acep ya varsa onu seyrederim bende. Sonra bira cips yapıp yanınana transformers2 seyrederim.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 duble big king xxl ile günün acısını çıkardım. tylol hotumu hazırladım true blood & supernatural yapıcam. ohş.
TylerDurden Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Televizyonla büyüyen bir nesil yetişiyor
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 televizyonla büyüyen nesil öldü bilgisayar ile büyüyen nesil yetişiyor
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Şimdi dışardan geldim herkes dışarıda ne arıyonuz burda.Şimdi de maç izleme vakti kankitolarla asdf
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 valla bende şimdi girdim ama maçtan sonra çıkıcam durocka var mı gelcek :D
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Fistan said: haftanın her günü çıkanlar var bideB)
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 ee gençler napıyonuz? msn listeme bakıyorum, millet ciddi ciddi yok ya. ya kendini diziye tvye verdi arkadaşlarım msn den elini ayağını çekti, ya da harbiden dışarıdalar. vay anasını.
fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 cumartesi gecesi evde oturuyoruz ve türk sanat müziğinin eşsiz eserlerini dinliyoruz
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 axedice said: Şey söylendi mi ya, roket şimdi senin hatunu var ya akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyolardır zuhahaha Olm baktım da bu mesaj çok seksist olmuş. Düzeltiyorum Roket senin hatun var ya, şimdi loser olmayan bi adamı akşam simidi gibi çıtır çıtır yiyodur ZUHAHAHAHAHA
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 YA LAN BEN NEYSE BİŞEY DEMİYORUM
Öne çıkan mesajlar