roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 fak. -dün gece hoşlandığım ve yazdığım kız kibarca reddetti. FML. -gözüm şişti, kızardı, hastaneye gittim. otobüsler dolu geçti, randevuya yetişmek için taksiye para gömmek zorunda kaldım. FML. -hastanede sigortam onay vermedi. muayene parasını cebimden ödedim, 50 biraya yakın bir parayı, doktorun latince bir şeyler söylediği yaklaşık 48 saniyelik bir muayeneye verdim. FML. -sigorta yine onay vermedi ilaçları da parayla aldım. FML. -en lazım olan zamanda lenslerimi takamıyorum, gözlükle dolaşmak zorundayım. FML. -20 yıllık hayatımda İLK DEFA kendi evimde anam babam yok bu üç gece, onda da gözleri elime aldığımdan kimseyi çağıramadım. FML. -dışarı çıkacaktım, gözlükle kimse bakmaz diye çıkamıyorum. FML. [not: buna takılmayın ya. öylesine söylenmiş bişi yani sdf) -ve muhtemelen hatun şu an dışarda, takılıyo, eğleniyo. FML. neşemi yerine getirecek bir şeyler lütfen. edit: fml: fak may layf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Daha kötüleri var senden diyim, 3 haftadır evden çıkamıyorum hastayım diye (orta kulak iltihabı + grip ağırından) boşver yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 genel luzırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 fml ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 FYL valla, ben sadece parasızlıktan evden çıkamıyorum sjhfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aynen ya. bildiğin loser'ım bu hafta. bildiğin yani. emoya bağlicam artık. lan işin kötüsü bok gibi de param var bu ara. para sıkıntısı çekmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ARDA ALLAH SENI FDGSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 efe sana ev, bana para versin; ikimiz de mutlu olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 fyl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 zaugnanın msjdan çıkardıgım kadarıyla fakmaylak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bunada şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Cagirin sevgilinizi evde oturun mutlu mesut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bence ftl kısaca, hayat böyle. bende evdeyim cumartesi gece gece, bi de erkenden gelir uykum. çünkü sabah 7 de kalkıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "roket adam" said: -dışarı çıkacaktım, gözlükle kimse bakmaz diye çıkamıyorum. FML. şunda ciddi misin? çok ilginçsiniz ya cidden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 YA NE EVI YETER ARDA NE DIYORSUN GEL ÇIKARIRIM SENI BEN AMA KURALLARIM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 zuhaua olivies crits. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 haftanın 6 günü sokakta olayım.cumartesi evde olunca kendimi kötü hissediyorum.suan evdeyim.ilk defa değil.ama yinede kötü hissediyorum.kendimi cıkmak zorndaymışım gibi hissederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 -Neiloth- said: zaugnanın msjdan çıkardıgım kadarıyla fakmaylak olabilir haklısınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bella said: "roket adam" said: -dışarı çıkacaktım, gözlükle kimse bakmaz diye çıkamıyorum. FML. şunda ciddi misin? çok ilginçsiniz ya cidden sdf ahahhaha ciddiyim. gözlükten ölesiye tiksiniyorum. ha buradan lensle gezince gecede 12 hatunla yatıyorum gibi bi anlam çıkmasın yok öyle bişi fml. ama gözlükle kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya. gözlük nedir yani. 6 aydır lens takıyorum, samimi söylüyorum bundan önceki 19 yılı boşa geçirmişim dsfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sefalet BİRA ALACAK PARAMIZ YOK http://img251.imageshack.us/img251/8847/image81.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 AHAHAH GEL BIZDE VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 @Roket adam, yapma yahu , gözlük taktığında seni beğenmeyecek biri varsa, hiç beğenmesin daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 chagy haklı. takıldığınız şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 roket ben 9 senedir lens kullanıyorum sanırım saymadım ama o lens yok diye dışarı çıkmaman saçma be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar