Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 basta gozume bu kadar tiris gelen bir mekanigin ne kadar titizlikle ve hassas hazirlanmis oldugunu farkettim dun gece verteronda terrain kullanarak haritanin ucmaya yasak kisminin yarisini gliding ile gectik ve sealing the gate questini gurup olmadan uca uca ulasip solaladik boole hayra olmus durumdayim su glidinge su anda glidelarken ileri geri ayari yaparsaniz momentumunuzu ayarliyip yukselebiliyorsunuz, ustalasmasi baya zor ama simdiden pratige kasarsaniz ilerde flight duration yukseldikce yapabiliceklerinizin siniri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 gliding ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Uçarken süzülmek oluyor gliding uçma süresinden tasarruf ediyosun. eğimli bölgelerde de daha rahat hareket edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ucuşun yasak olduğu!!! :) bölgelerde uçanları gördüm. gliding denilen olayla uçuyorlar galiba. nasıl yapılıyor bende merak ettim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hacki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Double-space ile yapılıyor. Ben baya ustalaştım gibi ya, flight time bitene kadar glide yapabiliyorum genelde böyle kıvırta kıvırta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Num lock 'u açık tutun 2 kere space e basın bayağı bir glide yaparsınız, num lock ile seke seke devam edebiliyorsunuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 numlock yerine, yere yaklaştıkça geriye basarsanızda yükseliyor, aynı şekilde viktr un dediği gibi, yüksekteyken ileri basarsanız aşağı eğimleniyor. Biz şu kaykaycıların pisti gibi bir yer bulup yarışmıştık, en çok kim kalacak havada diye, baya zevkli birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 cok zevkli ya :D glide planorculuk iste, motorsuz ucma sanati :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 glidingde ayrica R ve F tuslarida kullanilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 glidinge kim cooldown koymayi akill ettiyse kafam girsin. biktim spiketan yada karakterin her dal parcasinda kanatlarini kapatmasindan dolayi olmekten. her oldugumde 5k dan fazla kaciyo bi tarafima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 5k mı aman deyım ben 50k verıom :D Ayrıca saatlıgı 50kdan ucus dersı verılır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar