Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Cuce said: nisan alıp insan vurmak diye bir usul yok zaten havan topuyla. nasıl ya. rastgele mi sallıyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 bismillah diye basiyolar tetige, allah izin verirse vuruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 aquila said: bi balistik uzmani olmamistiniz, bu konuyla onu da oldunuz, tebrikler. onu "vücudu parçalanmış, elleri niye sağlam" diye soran adli tıpçı arkadaşlara söyleyecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Şimdi patlamammış bombaya elindeki sopayla vuruyor, eline koluna bişey olmuyor ama vücudu mu patlıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 “Toraks (göğüs bölgesi) sağ kısmında düzgün kenarlı 2 cm yarıçapında giriş deliğinin olduğu, sternum (göğüs kafesi) üzerinde solda 0.5 cm çapında düzgün kenarlı giriş deliğinin olduğu, sağ meme alt kısmında 1 cm yarıçapında giriş deliğinin olduğu, sternum alt kısmında 1 cm genişliğinde yaklaşık 3 adet giriş deliğinin olduğu, sol meme alt kısmında 2 cm yarı çapında cilt kaybı mevcut olduğu, merhumenin batın (karın) ön duvarının olmadığı, batın iç organlarının yaygın şekilde dağıldığı ve yanık olduğu, karaciğer parçalanmış olduğundan alt kısmının tespit edilemediği...” bir şeyin parçalanması sonucu oluşur düzgün kenarlı giriş deliği benim bildiğim. bunların haricinden havan topuyla 12 yaşındaki kızı hedef alsanız da, headshot yapamazsınız. Havan Topunu etkileyecek çok faktör var ilk başta rüzgar. edik:raporu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ahmet altan'ın yaptığı otopsiye göre öyleymiş. patlama anı hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, bombaya elindeki sopayla vurması bile bir varsayım. patlama anı dinamikleri çocuğun kulağını veya kıçını kaşıyor olmasına bağlı olarak milyonlarca farklı sonuca yol açabilir. "elleri sağlam, o zaman kesin tsk yaptı" kadar saçma bir argüman yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Blmem öyle deniyordu olayın ilk zamanlarında. Okumuştum bende ama nerde unuttum. Link versene loxias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Havanla birini vurursanız, parçalarını yerden spatulayla kazırsınız. Havan 1 insan hedefini yoketmek için tasarlanan bir mühimmat değildir. Dolayısıyla patlama etkisi çok yüksektir. Bunu bilmek için askerlik yapmaya falan da gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Aluriel said: Cuce said: nisan alıp insan vurmak diye bir usul yok zaten havan topuyla. nasıl ya. rastgele mi sallıyorlar ? belli bi alanı hedef alırsın, öle 1 kişiyi vurucam diye havan atışı yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 havanla headshot yapicak kapasitede bir askerimiz varsa rahat uyuyrum ben dunyayi cok rahat ele egcririsin o potansiyelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 nooldu pek sevgili liberalcanlar ya, ceylanın ölümü tsk elinden olmayınca bütün insan hakları bitti di mi, unuttunuz bile ceylan'ı. böyle fasafisosunuz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Ne sacmalıyosun kim nerede unutmuş, boş boş konuşma. Laf atmak için mesaj yazmayı bırak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 as you wish my master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 sg-1 futbol maçında taraf tutar gibi başlık açıp yorum yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Beyler adam ingilizce biliyor, dikkatli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hergün sabah 8 akşam 5 forum mesaisi yapmazsan kızcağızı unutmuş oluyosun cüce. taraf gazetesi olmasa kızın adını soyadını bile bilmeyecek ve umursamayacak insanlar "bakın tsk yapmamış ooh ooh" diye bikbik ötüyolar ya şurda hastası oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 10 dakika içinde 80 kere mesaj atıp "tsk vurdu" diyerek saçmalayan sizdiniz, yine üste çıkıyorsunuz bravo cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 birincisi topiği ben açmadım. ve açılmasının üzerinden 2 gün geçtikten sonra, 5. sayfada daha ilk mesajı atmışım. ve yine ilk mesajımı okursan "tsk vurmuş" gibi bi ifadem de yok. üfürükten tayyare seninkisi pekaziz, bi dergiyi anımsatıyo bana ama neydiii neydiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 aydinlik? http://www.turksolu.net/91/foto/ordu_orman.jpg bu vardi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yazacağım çok şey var da aslında, süper demokratik ülkemizde halkı askerlikten soğutma diye bir suç var,o yüzden kalsın.... Bu kızın ölümünde de suç/ihmal kimlerdeyse Allah bin türlü belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Sir , takma sen pekaziz'e , adamın iftira atma masterı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Normalde prosedur nedir bilmiyorum ama olay yerinde inceleme yapmasi gereken yetkililerin guvenlik sorunu diye gitmemesi inanilmaz birsey. Yani turkiye sinirlari icinde bir yer sonucta. Dusunsenize bir yakininiz olduruluyor, fakat tehlikeli bolge diye olay yeri incelemesini yarim yamalak yapiyorlar. Tskyi filan gec asil sorun bu. Ki tsknin kafasina gore havan topu atisi yaptigina da inanasim gelmiyor :). Bu tur olaylar teroru destekliyor iste. Insanlara devletin arkalarinda oldugunu hissettirmezsen baska seylere yonelebiliyorlar. Hukukun adil bir bicimde calistigini gostermek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Horizon said: Sir , takma sen pekaziz'e , adamın iftira atma masterı var :) doktora icin sizinkilere basvurucakmis diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Biz , siz kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 alliance / horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar