Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ceylan Önkol

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

“Toraks (göğüs bölgesi) sağ kısmında düzgün kenarlı 2 cm yarıçapında giriş deliğinin olduğu, sternum (göğüs kafesi) üzerinde solda 0.5 cm çapında düzgün kenarlı giriş deliğinin olduğu, sağ meme alt kısmında 1 cm yarıçapında giriş deliğinin olduğu, sternum alt kısmında 1 cm genişliğinde yaklaşık 3 adet giriş deliğinin olduğu, sol meme alt kısmında 2 cm yarı çapında cilt kaybı mevcut olduğu, merhumenin batın (karın) ön duvarının olmadığı, batın iç organlarının yaygın şekilde dağıldığı ve yanık olduğu, karaciğer parçalanmış olduğundan alt kısmının tespit edilemediği...”

bir şeyin parçalanması sonucu oluşur düzgün kenarlı giriş deliği benim bildiğim.

bunların haricinden havan topuyla 12 yaşındaki kızı hedef alsanız da, headshot yapamazsınız. Havan Topunu etkileyecek çok faktör var ilk başta rüzgar.

edik:raporu buldum
Sosyal ağlarda paylaş

ahmet altan'ın yaptığı otopsiye göre öyleymiş.

patlama anı hakkında hiçbir şey bilmiyoruz, bombaya elindeki sopayla vurması bile bir varsayım. patlama anı dinamikleri çocuğun kulağını veya kıçını kaşıyor olmasına bağlı olarak milyonlarca farklı sonuca yol açabilir.

"elleri sağlam, o zaman kesin tsk yaptı" kadar saçma bir argüman yok.
Sosyal ağlarda paylaş

hergün sabah 8 akşam 5 forum mesaisi yapmazsan kızcağızı unutmuş oluyosun cüce. taraf gazetesi olmasa kızın adını soyadını bile bilmeyecek ve umursamayacak insanlar "bakın tsk yapmamış ooh ooh" diye bikbik ötüyolar ya şurda hastası oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi topiği ben açmadım. ve açılmasının üzerinden 2 gün geçtikten sonra, 5. sayfada daha ilk mesajı atmışım. ve yine ilk mesajımı okursan "tsk vurmuş" gibi bi ifadem de yok. üfürükten tayyare seninkisi pekaziz, bi dergiyi anımsatıyo bana ama neydiii neydiii...
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde prosedur nedir bilmiyorum ama olay yerinde inceleme yapmasi gereken yetkililerin guvenlik sorunu diye gitmemesi inanilmaz birsey. Yani turkiye sinirlari icinde bir yer sonucta. Dusunsenize bir yakininiz olduruluyor, fakat tehlikeli bolge diye olay yeri incelemesini yarim yamalak yapiyorlar. Tskyi filan gec asil sorun bu. Ki tsknin kafasina gore havan topu atisi yaptigina da inanasim gelmiyor :).

Bu tur olaylar teroru destekliyor iste. Insanlara devletin arkalarinda oldugunu hissettirmezsen baska seylere yonelebiliyorlar. Hukukun adil bir bicimde calistigini gostermek gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...