Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Latencyleri

Quenas

Öne çıkan mesajlar

Yurttan baglaniyorum nete hizi cok saglam ve avrupaya ping cektigimde de super sonuc veriyor. Telemachus ta oynadim bir kac gun ping harikaydi 150 ustunu asla gormedim sabah yada aksam hic farketmiyor.

Simdiyse Gorgos ta bir char actim ve 2 gundur iskence cekiyorum gunduzleri 250-400 arasi lag ve spike mevcut. Aksamlariysa tam kabus 500-1000 arasi spikelardan karakterle yururken bile kendimi geride buluyorum birden.

Yf kullanmiyorum. Su da almanyaya speedtest sonucu serverlar orda diye duymustum yaniliyo olabilirim.

Bu iki server arasinda *gorgos ve telemachus* bu kadar fark olabilirmi ya bu server sided mi yoksa nedir? Gorgosta oynayanlar sizde durum nedir?

Sosyal ağlarda paylaş

Dun gece sorun vardi.. Herkes asiri ping ve lagspike yasiyordu.. 2 server arasinda fark olmaz, cunku serverlarin hepsi almanyada ayni yerde.. Soyle bir fark olur sadece, bazen serverlarda yogunluk nedeni ile bolgesel laglar oluyor.. Mesela Verteron'da channel 1'de gecikme ve lag spikedan oynanmiyor ki, channel 4'e gectiginde cillop gibi 0 lag veya lagspike..

Son 2-3 gundur bende dusuk performans aliyodum ama YF duzeltiyor olayi.. Serverlar arasi degil milletler arasi sorunlardan kaynaklaniyor bence durum, bkz. dun gece.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benim 2 gecedir 1000 ping ya gorgos ta anlamadim bi anormallik var cunku gunduzleri de 300 civari aliorum bu da cok fazla.
Baglantimda sorun yok telemachus ta 90 aliordum ortalama sabah aksam.

Bingildak bu dedigin channel olayi bu kadar etkilermi? Nasil degistirebilirim channelli?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...