Zegna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Hindistanda cekıyolarmıs :D ilk filmin bazı sahneleri koparmıstı bakalım guzel olcakmı 2. film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 off ... (kötü anlamda) hemde bayağı kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 İlk filmde(demeye bin şahit)iki üc sahnede deli gülmüştüm.Eh bi zahmet iki,üç sahne için de film çekmesinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben ilk filmi cok begenmistim. isalah ikinciside guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 şafak sezer in baskül ailesi ve sıdıka dışında bulunduğu güzel bi projeyi söyleyebilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=fjuDxtni-94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 İlk film şeytanla karşılaşmaya kadar kötü ondan sonra ben çok gülmüştüm. İkinci filmi de izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ilk film de çok fena yardıran sahneler vardı. bunda da öyle 3 4 sahne olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 o polis sahnesinin devamı mükemmel. fikret abini tanıcaksın, adam olacaksın diye devam eden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 calimero said: şafak sezer in baskül ailesi ve sıdıka dışında bulunduğu güzel bi projeyi söyleyebilecek olan var mı? ben söylerim, kutsal damacana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çokta kötü bi film değildi. Güldüren yerler vardı hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ben Şafak Sezer film çekiyor dediklerinde gülmüştüm o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 3-4 sahnesi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 herkes hayal kurar lotodan para çıkarsa şunu yapacam, bunu yapacam diye. bana çıkarsa ilk iş adam tutup şafak sezeri öldürtcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yeter artık yaa yine mi film :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Şafak Sezer 'i antipatik bulsam da Kutsal Damacana sevdiğim bir film. Bir çok sahnesine de çok koparım hali hazırda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kurtadam karakterini de mustafa üstündağ oynayacakmış güzel seçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Oha ilk defa bu filmlere güzel diyen insanlarla aynı platformdayım, çok heyecanlandım. Tamam zevkler renkler falan da, 3-4 esprisine gülünen bir film güzel midir yani. Hadi neredeyse tüm esprilerine gülündü diyelim, yeter mi yani. Konu belli değil, akıcılık yok, klişe konular hep. Saçmalık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 dufrasne said: Hadi neredeyse tüm esprilerine gülündü diyelim, yeter mi yani. kesinlikle yetmez, çünkü bütün filmler sanat filmleri bienaline girme amacıyla çekilmeli. komedi filmi o aga, rahat ol az güldürüyosa kraldır candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben guldum ilk filmde. hemde anıra anıra guldum. daha sonra milyon tane muabbet dondu arkadaşlar arasında filmle ilgili. gayette guzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 specıl layf specıl layf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kaptan ET ETE değecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kalp atacak aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 olm mükemmel bi filmdi lan oha bekliyoruz heycanla devamını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bu filmi beğenenler de mi var yav? hayır "komik yerleri de var 2-3 tane de olsa" demişsiniz, inanmıştım nerdeyse ama şu koyduğunuz seçmece yerler tebessüm bile ettirmiyorsa ... şafak sezer ve tayfası film sektöründen banlanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar