DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 kimi sever kimi sevmez,öyle dayatmamı olur zevkini çıkarın diye,ben tılt oldum kardeşim sevmiyorum bw!! sims'in yaratıklısı(hehhehe)dahada bişi değil.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bw1 oynuycama giderim creatures 1-2-3 felan oynarım, ardından bi de settlers 2-3 oynarım daha iyi. ama bw2 daha güzel olcak gibi, umarım savaşları shogun'dan zevkli olur. Kale kapıları grafikleri dikkat çekiyor. bir de bw1'de birşey dikkatimi çekmişti. yaratık için bir trainer bulmuştum. Yaratığın özelliklerini arttırıp azaltabiliyoruz. Oyuna kocaman bir yaratık yaptım, ilk troll üzerine deneyim dedim, bir de ne göreyim, troll da benle birlikte büyümüş. Eğer trainer'ın marifeti değil de, oyun kendi ayarlıyorsa yaratıkları size göre, bu bence çok kötü bir şey. Sonuçta yaratığınıza daha çok şey öğretip, karşınıza çıkacak yaratıklardan daha güçlü ve daha büyük olamıyorsunuz, karşıdaki yaratığın da büyüklüğü size göre değişiyor.[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 miy miy miy creatures 1 2 3 miy miy miy birak oyunu caya git gune git konken oyna .....[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 Temmuz 2004 18:40 tarihinde demiş ki: umarım savaşları shogun'dan zevkli olur Oh think twice, it's another day for you and me in paradise... Total War üzerine alındı bu lafı. Total War : Rome geliyor konuyla alakalı olaraktan. Çok kırıldım gerçekten. Kıyaslanamaz bile. Ha ayrıca, B&W'nin maymununa karşı ben bunu koyuyorum. Ayrıntılara dikkat ;[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 eheheh rome total war ile b&w kıyaslanamaz bile, ancak ben shogun total war üzerine konuşmuştum. shogundan güzel savaşları olmazsa, b&w'nin pek tadı çıkmaz da o açıdan.. rome bu kadar güzel felan ama, shogun'daki videoları, ikinci oyunda görememiştik, aynı şey umarım rome için de geçerli olmaz. hoş, ninjanın, çadırdaki generalı öldürmeye gittiği sahne, samurai'ın elindeki no-dachi'yi savurduğu sahneler kadar güzelini ve gaza getiriciyi yapacaklarını sanmıyorum.[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Geyşa nın rahip öldürmek için hazırladığı bomba videosu ayrıca geyşa nın odaya girip 3 kişiden birinin boynunu kırıp diğerini kazığa geçirip sonuncusunu asması ve başarısız generalin kendini öldürmesi valla bunlar ve diğerleri hepsi aklımda oyunda karşımda ama olsun Medi Tot War a video zor olurdu çünkü her ırkın özellikleri farklı yani Danimarka lıya video yapsan uyar mı Türk e zaten böle olsaydı herhalde oyun 3 - 4 cd olurdu ama keşke olsaydı işallah Rome da görürüz bu arada Rome da kimler var Roma - Greek - Egypt - Galya - Sanırım Kartacalılar da olcak başka ne var[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Doğu asya ve amerika kıtası dışında her yere gidiyor zaten adamlar. Her türlü ırkla karşılaşacaksın yani. Kimlerle oynanır bilmem.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 total war mega hiper süper de konuyla bağlantısını anlayamadım. B&W 2 hoş gözüküyor ama bi o kadar da karambol gözüküyor gameplay konusunda o ssler negatif sinyal verio bence..[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Cevap niteliğinde oyun koyuyorum işte. Ne kadar süper. Istersen mesajı direk başlıklardan yönlendirebilirsin hatta =).[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 total war a saygımız sonsuz :D[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar