Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sağolsun patiler patch sorusu pmlerime cevaplar verdiler, yaptım oldu. önce fallout 2yle başlamış idim. sene kaç bilmiyorum da, bilgisayarımda çalışıyo diye oynadım desem yeridir. sonra çok sevdim, onlarca kez bitirdim, çöllerde yıllarca gezdim. sonra fallout 1 oynadım onu da sevdim. kötü diyolar ama bunu da seveceğime eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 başlık yazarken space bozuktuda sonradan mı duzeldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 falloutla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 yok insanların gözleri yorulsun diye yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 berbat oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 leş bi oyun, allah belasını versin öyle oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Bu gazla KO'ya da başlama da =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Fena oyun diil ya fallout 3. Rpg olmadığı için kafa da yormaz çat pat combata girip bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ne zmn HoN başlayacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 axedice said: Fena oyun diil ya fallout 3. Basarili bir Rpg olmadığı için kafa da yormaz çat pat combata girip bitirirsin. Duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yanlış bişey yazınca düzeltmiş olmuyorsun. Oyun rpg değil skilli aksyon/fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout_3 http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_3 Veya kendin yapanin, satanin, yorumlayanin sitelerine git bir bak. Oyun Action RPG, bana gore RPG degil diyorsan o ayri tabi. Herkes RPG diyor ama ben Mahmut derim diyorsan bende hayhay seni mi kiracaz mahmut olsun oyunun turu derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 axedice said: Fena oyun diil ya fallout 3. Rpg olmadığı için kafa da yormaz çat pat combata girip bitirirsin. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Quite fucking true indeed Bethesda benden iyi mi bilicek rpgnin ne olduğunu? Bilemez. Angut bethesda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 prototype'dan daha az rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 RPG öğeleri var, ama RPG diyemeyiz bence de yani. Aksiyon kafasıyla oynanırsa oyun gayet güzel aslında, Fallout havasını grafikleriyle müzikleriyle güzel veriyor da RPG kafasıyla ı ıh. Ben baydıydım şahsen. Ayrıca Prototype daha bi rpg evet sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben senin özel mesaja cevap vermeyi unutmuşum pardon asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yok ya vermiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 flatout3e başla. baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 o zaman başım dönmüş benim o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 fallout3 tam garbagelık oyun zaten tebrik ettim arkadaşı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 başlamadım zaten. ben ona başlarsam iki ay oynarım, öncesinde vampire the masquerade bloodlinesı oynayayım geçen sefer şehir çok büyük diye ram yetmemişti bitirememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Griswold said: RPG öğeleri var, ama RPG diyemeyiz bence de yani. Aksiyon kafasıyla oynanırsa oyun gayet güzel aslında, Fallout havasını grafikleriyle müzikleriyle güzel veriyor da RPG kafasıyla ı ıh. Ben baydıydım şahsen. Ayrıca Prototype daha bi rpg evet sdf. prototype güzel bi rpd evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Fallout sux, Flatout rulaz. dene gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 çarpılırsın aga. fallout bambaşka. rpg olup olmamasına çok takılmadım ya. hastasıyım post apocalyptic ortamların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar