Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 abi kırbaç severim dediği zaman belli bir tip kırbaç değil kırbaç konseptidir mesela. bence genel bir şükrü konseptinden bahsediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 BANA HICRANI GETIRIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bu topikte sex hikayeleri anlatılıyomuş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lil' Jesus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hicran şu an debeleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hicran is overrun by Şükrüs' Attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 aquila said: "Fantezilerinizi gönderin diyorsunuz. Bunları yapabileceğimiz bir erkek yok ki, içimizden gelip de güzel güzel yazalım." -Özlem- yalana bak(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 (tu) demekle yetindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 şükrüyü okuyunca aklıma arap şükrü geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Özlem said: "Fantezilerinizi gönderin diyorsunuz. Bunları yapabileceğimiz bir erkek yok ki, içimizden gelip de güzel güzel yazalım." ben varım tabi eğer erkeklerin sevişmesini izlemekten hoşlanmıyorsa ve dildosu yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 aaa şükrü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 şükrü benim :O ne vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bu ülkede erkekler damacanaya bile razı ki, kadının amuda kalkıp tersten yapmak dahil her şeye razı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Dragonmax said: aquila said: "Fantezilerinizi gönderin diyorsunuz. Bunları yapabileceğimiz bir erkek yok ki, içimizden gelip de güzel güzel yazalım." -Özlem- yalana bak(tu) klasik türk kadını kusura bakmayın ama saçma bir ukalalık icerisinde onun kaşı bunun gözü der beğenmez insan gibi davranırsın ayyhhh ben maço severim der , maço bulur üffss ayısın sen der daha ne istediini bile bilmeyen bir topluluksunuz size ne fantazisi yatak bile cok ;p -gayet ciddiyim hic hazetmem turk kadının istisnai derece de akıllıları haric- ahah mıçımın özlemi cok beklersin sen daha yok sana fantazi hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "Beni heyecanlandıran şey, izlenme duygusu. Daha açık söylersek, dikizlenmek. Birinin sevişirken bizi seyrettiği düşüncesi bile çıldırtmaya yetiyor..." -Hülya- Bu nedir yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 fentezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 scorch said: Dragonmax said: aquila said: "Fantezilerinizi gönderin diyorsunuz. Bunları yapabileceğimiz bir erkek yok ki, içimizden gelip de güzel güzel yazalım." -Özlem- yalana bak(tu) klasik türk kadını kusura bakmayın ama saçma bir ukalalık icerisinde onun kaşı bunun gözü der beğenmez insan gibi davranırsın ayyhhh ben maço severim der , maço bulur üffss ayısın sen der daha ne istediini bile bilmeyen bir topluluksunuz size ne fantazisi yatak bile cok ;p -gayet ciddiyim hic hazetmem turk kadının istisnai derece de akıllıları haric- ahah mıçımın özlemi cok beklersin sen daha yok sana fantazi hıh katilmamak elde degil henüz sevismesini beceren bir tek türk kizina bile raslamadim. Fantezi sizin neyinize. o isi yapmayi ögreninde gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 izmirde kızlar teklif ediyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ondan sonra istiyorsun "başım ağrıyor" oldu, ne kadar iki yüzlüsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Hepimiz Şükrüyüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Kinkaudonau said: ondan sonra istiyorsun "başım ağrıyor" oldu, ne kadar iki yüzlüsünüz hep ayni numara. deneye tabi tutulan maymunlar gibiyiz. muz yiyecez diye hep ayni hatayi yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 O diilde bazen benimde başım feci ağrıyo. Söyleyemiyorum lan. Bi ben miyim bu durumla karşılaşan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sukru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Hicran'i simdi aksam simidi gibi, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bu olaya girmek için öncelikle halkımızı göz önüne alırsak çok az bir kadın topluluğu istediğini özgürce yapabilecek ekonomik veya bireysel özgürlüğe sahip. Orda bi eleme yapıyoruz, sonrasında kendiliğinden bu tip şeyleri ayıp bulanlar eleniyor. Sonra geriye bu tip ekstra aktiviteler için gereken hayal gücü, tutku ve zeka gereksinimi kalıyor. Bunların hepsine sahip kadın bulursanız istediğiniz fantezi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 türkiye'de cinsel arzusu olan kadın çirkindir. güzel olanların hep bir tokmakçısı oluyor çünkü azacak fırsat olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar