Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk kadınının cinsel fantezileri...

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

Dragonmax said:

aquila said:
"Fantezilerinizi gönderin diyorsunuz. Bunları yapabileceğimiz bir erkek yok ki, içimizden gelip de güzel güzel yazalım."
-Özlem-

yalana bak
(tu)

klasik türk kadını kusura bakmayın ama saçma bir ukalalık icerisinde onun kaşı bunun gözü der beğenmez insan gibi davranırsın ayyhhh ben maço severim der , maço bulur üffss ayısın sen der

daha ne istediini bile bilmeyen bir topluluksunuz size ne fantazisi yatak bile cok ;p

-gayet ciddiyim hic hazetmem turk kadının istisnai derece de akıllıları haric-

ahah

mıçımın özlemi cok beklersin sen daha yok sana fantazi hıh
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

Dragonmax said:

aquila said:
"Fantezilerinizi gönderin diyorsunuz. Bunları yapabileceğimiz bir erkek yok ki, içimizden gelip de güzel güzel yazalım."
-Özlem-

yalana bak
(tu)

klasik türk kadını kusura bakmayın ama saçma bir ukalalık icerisinde onun kaşı bunun gözü der beğenmez insan gibi davranırsın ayyhhh ben maço severim der , maço bulur üffss ayısın sen der

daha ne istediini bile bilmeyen bir topluluksunuz size ne fantazisi yatak bile cok ;p

-gayet ciddiyim hic hazetmem turk kadının istisnai derece de akıllıları haric-

ahah

mıçımın özlemi cok beklersin sen daha yok sana fantazi hıh

katilmamak elde degil henüz sevismesini beceren bir tek türk kizina bile raslamadim. Fantezi sizin neyinize. o isi yapmayi ögreninde gelin
Sosyal ağlarda paylaş

Bu olaya girmek için öncelikle halkımızı göz önüne alırsak çok az bir kadın topluluğu istediğini özgürce yapabilecek ekonomik veya bireysel özgürlüğe sahip. Orda bi eleme yapıyoruz, sonrasında kendiliğinden bu tip şeyleri ayıp bulanlar eleniyor. Sonra geriye bu tip ekstra aktiviteler için gereken hayal gücü, tutku ve zeka gereksinimi kalıyor. Bunların hepsine sahip kadın bulursanız istediğiniz fantezi cebinize gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...