fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 fuzulee said: 60 bin bot accountu bile bir fikir vermeye yetti valla :) Senelerdir ragnarok online oynadim (manga tipi altyapisi cok saglam full agir grind oyunu), bu kadar bot gordugumu hatirlamiyorum. :) Guild wars 2 istiyoruz. Zaten marauderimle haftalardir tek basima rank 40 adam indiremedim ben mi kabiliyeti kaybettim yoksa benim disimda herkes oynamayı mı ogrendi onu anlayamiyorum :). Zaten yeni patchle savagery buildleri de nerflemeye devam ediyorlar, ne alip veremedikleri var bu mythic'in benle anlamadim gitti. hayir yahoo tavla'ya saricam bundan sonra da, onda da patchle beyaz pullara nerf gelir, 2 acikla oyuna baslatirlar diye korkuyorum. beni gectim diger oyunculara yazik. Yukarida bayagi aglamisim da fena olmamis marauderin degisiklikleri. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 e şopara yetmedi size de self-heal verdiler, bütün dest med armor mdps heal listelerinde yarışacak, daha ne olsun. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pharoxym Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Wallahi artık oyun nası olursa olsun, ben pvp istiyorum arkadaşım :) Sanırım pvpyi de en ön planda tutan oyun WAR şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aion un grindine laf atanlari tek kaliba aliyorum artik craft gather aether ugrasmayan (hepsinden super xP geliyor) instance ve instance Q larini kasmiyan tek basina kastigi icin cogu group Q yu skiplip direk lvl cap rushliyan ondan sonrada "COK ZOR OLDU QQ" diye forumalrda agliyan tipler lvl10 dum, 20 olana kadar anan agliycak lvl 10 a kadar tabiki laylaylom dediler 20 oldum "sen daha bisi gormedim 30 a kadar anan agliycak 4 lvl grindliyorsun quest yok dediler" 31 oldum en son simdide "40 i gor sen 40 i oleceksin" diyorlar peeeh agzi olan konusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Online sürenide yazsaydın keşke fikir sahibi olurdu okuyanlar. 2 arkadaşım var, bir tanesi 44, diğeri 26 level. Birisi çalışıyo, akşamları giriyo. Diğeride sürekli oynuyor. 2 side arkadaş ve birlikte başladılar oyuna. 2 sininde ne kadar oynadığını hiç sormadım. Tek bildiğim, birisi çalışmıyor, diğeride çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Dragonmax said: MÖD said: Selamlar, Warhammer Online'a çıktığı ilk gün başladım ve yaklaşık 3 ay oynadım.Oyunu çok sevmeme karşın bazı sorunların ve bugların çileden çıkarması nedeniyle bıraktım.Öncelikle bazı yerlerde ve kalabalık savaşlarda oyunda fps baya bi düşüyordu.Bu sorun beraber oynadığım arkadaşlarda da vardı acaba hala devam ediyor mu?Bir de endgame olarak patchlerden takip edebildiğim kadarıyla yeni pve contentler eklenmiş.Pvp ye de yenilikler geldi mi yoksa eskisi gibi battle objective ları al, keepleri al, tekrar et şeklinde mi?Oyunu oynamadığım bu 9 ayda kendisini ne kadar geliştirdi bunu merak ettim.Teşekkürler.valla zegna charını satıyo. okadar diyim. ^^ ben sattım bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 bir iki kişinin karakterini satıyor/satmış olması nasıl bir kriter oluşturabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 yalnız benim bildiğim zegna aion charını satmaya çalışıyor şu esnada. (:P) war ile pek alakası olmayan oyunlar doğrusu, bir critter öldürmeden max rank'e ulaşılabilen oyunla yüzlerce saat quest/instance/grind için mob öldürülen oyun elbette ki aynı kitleye hitap etmiyor. onu sevene lafım yok ama burada rekabet ettirilmelerine gerek olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 WAR'da az grind değil aslında (renown). Ha Aion'un WoW'un tırnağı bile etmez o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 renown kökleyince başlamıyor oyun ama, öyle ciddi bir fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 hem aionu hem warhammer acc unu satmaya calısıyorum hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 aslen renown ranki kökleyince bitiyor gibi bir şey, 76yım şuan pek oynayasım kalmadı, azgalda sword master filan açtım oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 arcane said: WAR'da az grind değil aslında (renown). Ha Aion'un WoW'un tırnağı bile etmez o ayrı. iyi de abi tirnagi etmezse niye o kadar oynadın ? wow nese de aiondaki street fighterdan çikma seslerle, yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Grind miktarı olarak tırnağı bile etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 warhammerda endgame sıkıcı grind işi başladığında ama t1-2-3 de 3-4 kişilik arkadaş grubuyla oynarken aldığım zevki çok az yerde aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Sparkcaster said: warhammerda endgame sıkıcı grind işi başladığında ama t1-2-3 de 3-4 kişilik arkadaş grubuyla oynarken aldığım zevki çok az yerde aldım ya evette garip olan oyunun dizaynı bu. yani tamam diğer 4 ana şehir eksik ( neden eksik?! hala anlamadim?! olsa belki zergler dağılcak) ama olay bu yani level 1 de yaptığını harita değiştir level 40 ta yap. ama çoğu mmorpg öyle zaten. oyuncuyu ödüllendirmek şekli üzerinde çalişsalar daha iyi olur. bir de ne bilim diğer şehirler gelsin düzgün bir expansion çıkarsın. warhammerın sadece ismi bile bundan daha cok üye edinir kendine. expansionda undeadler olsun bretonlar olsun tadından yenmesin hayir mekaniği tuttaramadınız bari loredan pve den kazanın dicem şimdi sam pve ciler dişari dicek ama aslinda warhammer dünyasında süper pvelik şeler çikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 su ekipman çeşitliliği konusunda bir seyler yapsalar daha güzel olacak bence. yeni baskentler gelsin ve onlarin dungeonlarinda da farkli setler dussun boylece daha degisik kombinasyonlar yapabilsin insanlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 set olayı baştan beri azdı. Ama halen eklememeye diretiyolar sanırım?. Shaman oynuyorum şuanda. Anni = heal conqu = dps inva = dps sentinel = heal darkpromise = heal warlord = heal lotd seti = heal heal spec oynamak için, lv deki drop sistemine göre oturup farm yapacaksın. bide üstüne şanslı olacaksında, alacaksın istediğin itemleri. Aynı şekilde sentinel. pvp den gelen, conqueror ve invader zaten dps. Daha yüksek dps setide yok bu sınıf için. Yani rr80 de olsan, rr40 itemi giyeceksin :). Kısaca, healer oynamak için bi başlarda sürünüp, darkpromise kovalayacaksın. İlerde dps ağacında oynamak istersende r40 itemi ile sürüneceksin. Biraz öküzlük var sanırım bu ekipte? Hiçmi kafa çalışmamış bunları hazırlarken. Yada kimsemi itiraz etmemiş, arkadaş böyle bir problem var diye. Orderda rp oynayıpda deste gelince zealot oynayan bi tanıdığım set olayında setleri görünce ağlamıştı. 2 tarafın setleri bile farklı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 magus'ta da benzer bir durum var, conq ve invader setleri bütün classlar icin ofansif iken magus için değil, anni / sentinel darkpromise ofansif. Dps diye lanse edilen bir sınıfa defansif set koymak nasıl bir zihniyettir çözemedim. Ya da bir dakka aslinda cozdum galiba fortressleri kaldırıp, saatlerce lagli ve bugli sehir kusatmasını burnumuza soktuklarında. neyse en azindan hiç t3- altım kalmayacak bu sekilde efsane bir account olur 9 tane rank 40 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Arkadaşlar peki nüfus ne durumda, bir arkadaşım bütün sunucular low seviyesinde diyordu nedir durum? Özellikle rp ve rppvp snucularında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 sanırım sadece eltharion kaldı rp içerikli sunucu aktif, geri kalanlar zaten birleştirildi ve kapatılır ilerleyen zaman içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ee oyunu oynayan kalmadı mı yani? hay allah başlamayı düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Al bi beta hesabı dene oyunu. Oynayan varmı yokmu görmüşte olursun. http://forum.paticik.com/read.php?71,4024053 şurada aktif bir guild var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 var oynayan, med/high sunucu seçeceksin ama başlarken. kapatılacak sunuculara girmeye çalışınca uyarı çıkıyor olması lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 azgal yada norn seçeceksin işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar