Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Birde bizim düzelmemiz 6 sene önceki halimize dönebilmemiz yıllar alır =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 beşiktaşı arapların filan alması lazım yıldoya olan borçlarını kapatmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yanlız şunu gördük , bjk cidden sahipsiz. Bunca şeyden sonra yine adam tek başına başkan adayı olursa hiç şaşmam. Çarşı zaten demirören adamlarından , bjk'ye ne olmuş umurlarında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Çarsı ahmet dursun seba gitsin dediği an başladı beşiktaş da düşüş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 konu başlığı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Yumurtaya yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yalnız tezahürat can alıcı Başkan olsanaaa, başkan olsanaaa gaziantepeeee başkan olsanaaaaa!!! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahahah iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bizimkiler de kınamış taraftarları. http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=17179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ya simdi nerde okudugumu hatırlamıyorum ama bjk li taraftarlar gelip rüştüyü ver olay çıkmasın demişler sözde baskan atar yapmıs ondan olay çıkmıs sanırım.Bakıyorum tekrar eger link bulablirsem veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Kalten said: Ya simdi nerde okudugumu hatırlamıyorum ama bjk li taraftarlar gelip rüştüyü ver olay çıkmasın demişler sözde baskan atar yapmıs ondan olay çıkmıs sanırım.Bakıyorum tekrar eger link bulablirsem veririm. cevir kazı yanmasın bi yerde de rüstüye öyle yumurtlanmaz böyle yumurtlanır diye yumurta atmıslar diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar