Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Birde bizim düzelmemiz 6 sene önceki halimize dönebilmemiz yıllar alır =P
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 beşiktaşı arapların filan alması lazım yıldoya olan borçlarını kapatmak için
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yanlız şunu gördük , bjk cidden sahipsiz. Bunca şeyden sonra yine adam tek başına başkan adayı olursa hiç şaşmam. Çarşı zaten demirören adamlarından , bjk'ye ne olmuş umurlarında değil.
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Çarsı ahmet dursun seba gitsin dediği an başladı beşiktaş da düşüş bence
calimero Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yalnız tezahürat can alıcı Başkan olsanaaa, başkan olsanaaa gaziantepeeee başkan olsanaaaaa!!! (tu)
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bizimkiler de kınamış taraftarları. http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=17179
Kalten Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ya simdi nerde okudugumu hatırlamıyorum ama bjk li taraftarlar gelip rüştüyü ver olay çıkmasın demişler sözde baskan atar yapmıs ondan olay çıkmıs sanırım.Bakıyorum tekrar eger link bulablirsem veririm.
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Kalten said: Ya simdi nerde okudugumu hatırlamıyorum ama bjk li taraftarlar gelip rüştüyü ver olay çıkmasın demişler sözde baskan atar yapmıs ondan olay çıkmıs sanırım.Bakıyorum tekrar eger link bulablirsem veririm. cevir kazı yanmasın bi yerde de rüstüye öyle yumurtlanmaz böyle yumurtlanır diye yumurta atmıslar diyordu
Öne çıkan mesajlar