jankis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 fincher abim yapmış gene filmini .. %80 onun etkisiyle gittim zati ! fight club filminden çıktığım saniyeden beri fincher sarhoşluğu hala üzerimde. kamera geçişleri, yaratılmış ambians we oyunculuk mükemmel tek eksik yanı senaryosu onu da izleyiciyi yeterince germesiyle unutturuyor spider-man trailer ı görüp de aşırı heyecanlanmam da cabası =)[hline]And The Story Ends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2002 filmi izledim çok önce hemde ama senaryo eksik geldi banada yani birşeyler eksikliğini hissettiriyor biraz yaratıcılık olması alzım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2002 bence de güzel, izleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 dar alan hastalığı dedi ahuahua.. kapalı mekan fobisi dielim :P ahuah.. süper film tavsiye olunur..[hline] Alemde teksin , degisilmezsin. Besiktas sen bizim herseyimizsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 güzel de süper de deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 said: CEDAY, 09 Haziran 2002 00:10 tarihinde demiş ki: güzel de süper de deil:) hem güzel hem süper mi deil .. yoksa süper deil de sadece mi güzel =)[hline]And The Story Ends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 bikaç msg yukarı bak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2002 ahah lol ok[hline]And The Story Ends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 bana göre gayet iyi idi senaryo da küçük çatlaklar da olsa müzik kamera açıları ve benzeri çoğu şey filmi çok güzel yapmış. 1.5 hafta önce seyrettim haal biraz olsun etkisi avr bende:)[hline]Nasıl yapılmalı ölüm ayini?... Bu ağıt nasıl söylenmeli?... Bu genç yaşta ölen, En sevdiğim insan için E Buyrun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2002 nederseniz diyin sıkıldım ben filmde, gerilim falanda değil...yalan...[hline][b] Anne bu kuş uçuoo??[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2002 Fincher' in kendini zorladigi bir gercek. Maalesef klasik gerilim filminden ileriye gidememis bir film. HErsey cok normal gelisti, yani bastan beklendigi gibi. Normalde iyi bir not verebilirdim ama Se7en, Game ve Fight Club gibi filmlerden sonra buyuk bir gerileme olarak goruyorum.[hline]Biligsizke bilgi kılıncı yagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 sanırım 1 yıl önce download ettim anca izleyebildim eheh fincher a yakıştıramadım vasat bi film klostrofobi , hastalık , panik gibi şeyler fazla göze sokulmuş ses ve görüntüyle, onun yerine izleyicinin kendi gözüne sokulmadan anlayabileceği bi anlatım çok daha iyi olurdu senaryo daha iyi olmalıydı, sıradan koşuşturmacalar arasına tipik soyguncu parasal anlaşmazlık diyalogları serpiştirmekle bu iş olmaz.. jodie foster ı koymuş ama potansiyeli göstereceği bi sahne yok.karakterlerin sorunları bunu göstermek için ideal ama onlarda bile aksiyonla bağdaştırılmış hareketlilik ön planda, alien değil ki bu! filmde çok fazla izleyicinin 1 saniye duraksayıp tepki vermesine neden olan, mantıksız gelen, akışın gerilime dönmesini engelleyen olaylar var. vasat.hayal kırıklığı.[signature][hline]15...14...13....................3...2...1...Yanıtla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Sıkıcı...[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar