Selamon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Sticky olarak duran değiş/tokuş konusu animelere ve cdlere kaydığı için bu konuyu açmayı uygun gördüm. Umarım bir hata etmemişimdir. Gelelim meramımıza. Arkadaşlar, edinmek istediğim bazı eski çizgi romanlar var. Nedir bunlar: Batman Şövalyenin Düşüşü Tam Seri (Bu seri 3 cilt halinde toplandı fakat ben dergi formatıyla arıyorum) Ultimate SPIDERMAN 10-21 arası Ultimate X-Men Tam Seri (bunuda dergi formatıyla arıyorum) Batman Şövalyenin Dönüşü (cilt veya dergi formatlı olabilir) Ben İstanbul'da oturuyorum ancak, şehir dışında oturuyor olmanız benim için sorun değil. Posta ve havale ücretlerini ödemeyi taahüt ediyorum. Yeterki satmak istediğiniz dergiler temiz olsun. E tabi birde ücrette anlaşmak var :) İlgilenen olursa sevinirim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 istanbulda dolu 2. el satan yer var.. o tip yerlere sor kesin bulursun.. tanesini 1-2 milyona veriyorlar.. ankarada bile buldum yani ben, istanbulda her yerde satılıyor..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 İstanbul'da ikinci el bulmak zor arkabahçe iadeleri istanbul da ki bayilere geri gönderdiği için ikince el değil direkt sıfır ama eski sayı olarak satıyorlar. bazen sahaflarda v.s gezerken ikinci el buluyorsun ama onlarda ya istediğin kadar temiz olmuyor yada seriyi çıkartamıyorsun.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yayıncıya telefon edilir ve şu şu şu sayıları istiyorum denir onlarda mumkun oldugunca yollarlar. Hmm para konusu ise birazcık tuzlu olabilir. ama dergiler 0 olur :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oNestepcLosER Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 yaa kadıköyde kadıköy çarşısında var bnim tercih etiğim bi bak istersen bayaa eski oluo ama güzel yerler yani bayaa bi sayı var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 atıldgan satıodu eskiden,hala satıyormu,uzundur gitmedim.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar