Farinal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 karıncalanmış yere, ayak mesela direk kolonya dök sonra salla 2sn içinde tamamen geçiyor karıncalanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bazen yatarken kolum yastıgın altına koyuyorum sıkışıyor heralde(kan gitmiyor) uyanıyorum 2-3 saniye leeeeeen felc mi oldum diyorum sonra ohh bişey yokmuş kafayı geri koyup uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben cok seviorm o hissi ya. bole kanın oraya akışını falan hissedebilosun. çok hoş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 elinin üstüne oturup mastürbasyon yapıp başkası yapıomş gibi de hissediomsun sn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ayağın karıncalandıında kolonyaya gidene kadar çok acı çekersin ama:/ yanımızda kolonya mı taşıyalım arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 zaten kolonyaya gidene kadar alanyaya giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kolonya masamda durur 7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben de nitro gliserin tutarım masamda 6/23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=R-fJ9ROrW08 diyoruz biz buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Farinal said: elinin üstüne oturup mastürbasyon yapıp başkası yapıomş gibi de hissediomsun sn? fazla nicholas cage filmi izleme. elanor da o köprüden uçmuyo. sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 öyle değil lan o bileğine ip bağlıyosun kan gitmiyo öyle yapıyosun ama geç boşalma problemi olanlar denemesin kangren olabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bi de boynuna ip bağlayıp yapılanı varmış karbondioksit narkozu falan diyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ha evet böyle şah damarlarımı sıkıyorum zaten bi süre sonra bayılıyorum bayılınca da bırakıyorum damarları haliyle. ölme riski yok. çok güzel kafası var. evde deneyin skfld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 bi de kalbimi yavaşlatabiliyorum ben. bi de bacaklarımdan kan çekiyorum. lazım olan yerlere gönderebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar