harrykewell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 draedan said: tnt verecek diyor, kablolu tv deyiz diyor, aksama evden kablolu tv den tnt den sifresiz seyredebilecegiz mi demek oluyor +18 olacağı için şifre konabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Hiçbiryere bağlı olmayan dandik uydulardan izlenmiyor dimi şimdi bu maç hiç bi şart altında :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 İçerdeki maçları D-smart vermiyo muydu? tam tersimiydi hala hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Eskişehir maçından sonra büyük bir gazla oynayacaklarını düşünüyorum. Skor 4-1 veya 4-2 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 abi d smart spor paketi nedir ya? bizde dsmart var şuan baya ama aylık ücret falan ödemiyoruz, arkadaştan aldım receiver'ı. izleyemicek miyim maçları şimdi spor paketi yok diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Galatasaray maçını izliyorsun Fenerbahçe maçını izleyemiyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 FromTheHell said: abi d smart spor paketi nedir ya? bizde dsmart var şuan baya ama aylık ücret falan ödemiyoruz, arkadaştan aldım receiver'ı. izleyemicek miyim maçları şimdi spor paketi yok diye? bu maçı izleyeceksin ama diğerleri için söz veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Digiturk te hangi kanaldan izleyebiliriz beyler bunu ? İzleyebilir miyiz daha doğrusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 tnt yok digiturk te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 uydu alıcınızdan kablodan dsmarttan karasaldan sifresiz olarak izleyebileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Kesin mi? Ona göre eve yemek söylicem yada yemek yemeğe dışarı çıkıcam D-Smart'lı biyere :D digital uydu alıcı var. Ne d-smart ne digitürk bodos türk işi :D Edit: Sadece digitürk'e izletmeyerek accayip küfür yiyorlardır şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 O yazdıgım kesin. tnt sitesine bakıver hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kadro açıklandı: Leo Franco Sabri Emre Servet Hakan Topal Ayhan Elano Keita Baros Arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 emre hangi emre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hmm ayhan elano, kewelli sonraya sakliyo heralde bu sfer. asiktir, oteki sakatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 FromTheHell said: emre hangi emre?asik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 aquila said: hmm ayhan elano, kewelli sonraya sakliyo heralde bu sfer. asiktir, oteki sakatti. bunu sanki küfürmüş gibi okudum. Hani "hay allah" gibi bi anlamı olan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 ahah simdi sen alintilayinca ben de oyle okudum, niye kufretmisim diyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 4-0 alir gassaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Asteroth said: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Aha Justin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 say what now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 mac baslmadan atiyoruz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 hani veriodu tnt? aha veriomus .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Asteroth said: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! SARBİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar