prozzak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Annemlere aldım. Comfortline 1.4 motor 85 bg dsg şanzıman. Ötv den faydalandık pazartesi günü. Birinin kredisi onaylanmamış şansa erel e girdik. Parayı verdik çıktık. Bugun özel plakası ile teslim aldık. Arabanı içi, dışı beni cezbediyordu. Dsg şanzımanda zevkliymiş. Annem umarım haşat etmez bunu :) Tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hayırlı olsun, güle güle kullanın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hayırlı olsun çok denk düşmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kaç para ayıptır sorması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1.5 ay önceden falan rezervasyon yaptırmıştı arkadaşım, baya yoğun talep varmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 fiyat listesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 "parayı verdik çıktık" çiklet alır gibi =) , hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Selam, Aracın sol kapıdan itibaren sağ kapıda sonlanan konsol fotosunu istesem :) Güle güle kazasız belasız kullanın. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 coook guzel secim, gule gule kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 kazasız belasız kullanır inşallah. güzel arabada. 35000 tl de çok pahalı değil mi ya? hadi düz vites 32000 tl gene çok pahalı bence. aracın içi çok boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 güle güle kullanın. bence o fiyata kötü seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 vw'lerin genel özelliği sanki pahalı olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 34250 tl + 400 tl özel plaka şeklinde bir masraf oldu. @para: Askerden gelir gelmez ev tuttum. Şuanda vaktim karşıda geçiyor. Arabanın içine oturdugum anda senin için fotolarını çekecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 askerlik bitti mi yau? kısa sürdü sanki :D yada aylar hızlı geçiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 @para: Polo interior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 özel plaka isim yazanlardan mı yoksa 34 CAN 444 gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 34 can 444 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Masrafı 400 TL olduğuna göre muhtemelen ortadaki 2 harfi seçmişlerdir :) Üç harf seçeyim dediğinde 1.000 - 1.500 TL istiyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Baggio said: Masrafı 400 TL olduğuna göre muhtemelen ortadaki 2 harfi seçmişlerdir :) Üç harf seçeyim dediğinde 1.000 - 1.500 TL istiyorlar diye biliyorum.evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Selam, Palaka seçimi de mi logaritmik ücretlendiriliyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kazasiz belasiz kullanin.. Chevrole cruze var ayni fiyata oyle pek incelemedim ama hos bi araba gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 isim yazan özel plaka masrafı direk 10.000 TL dir. en son öyleydi resmi bir yerde okumuştum. (EGM sitesi vb) edit: öbürünün masrafı zaten bildiğimiz rüşvet değil mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 chevy cruze gördügüm en çakma araba.. Resmen civic in arkasını ve içini copy paste etmişler. Ama ön tarafı süper bunu da itiraf etmem lazım. daewoo ya o kadar para verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 paramecium said: Selam, Palaka seçimi de mi logaritmik ücretlendiriliyor :P Saygılar. Bostancı karakolunda işler öle yürüyor para cim. Logaritmik veya faktöriyel ile çarpıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayırlı olsun, ben de yeni polo ve yeni fiesta arasında kalmıştım tercihim fiesta yönünde oldu, ama polo da harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar