paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaşmak istedim darısı tüm paticik ahalisinin başına diyorum umarım hepiniz birer anne - baba olursunuz Oğluşum Efendim İsmine cismine gelirsek bu ufaklığın annesi atlas olsun ben mahir olsun dedim ortak karar vererek Mahir Atlas olarak nüfusa geçirdik. Kendileri 17 eylül Sabah 9.45 de sezeryan ile dünya ya geldiler (bu tarih saat burda dursun sonra unuturum hanımdan haraş yemiyelim) 3.475 gr 51 cm ile gayet standart bir yeni doğan kendisi efendim ilk başlarda dünya ya alışamasada gayet süper bir mekandan çıkmanın etkisi tabi şimdi büyük bir merakla etrafı izliyor sanılanın aksine bakımı da zor değil zaten uykusuz bir insan olduğum için altını değiştirmek ve gazını çıkartmak şuan için hiçbir sorun teşkil etmiyor fazla hareket kabiliyetimiz de yok ama arada insanların yüzüne işiyoruz henüz pipi kontrolü sıfır (ama babasının yüzüne hiç işemedi yavrum benim hep kaynanama çalıştı ciğerimin köşesi seviyorum seni) Kısacası çok keyifli vakit geçiriyoruz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Çok şeker maşallah :) Allah analı babalı büyütsün, eksikliğinizi hissettirmesin Mahir Atlas'a , kilosu ve boyu da gayet iyi . Tebrikler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Allah analı-babalı büyütsün, tebrikler. yerime öpüver bi zahmet ^^ http://fc03.deviantart.com/fs6/i/2005/061/8/d/anyone__anywhere_by_Jiswyn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 vay yavruma bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 oyyyyyyyy erkek çocuk bambaşka ya. bide 1 yaşına gelince yaramaz mı yaramaz olurlar. allah analı babalı sağlıklı büyütsün gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 herkese çok teşekkürler darısı sizin başınıza nakamura senin niyetine kelebek öpücüğü attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 amin. inşallah benimde bir oğlum olur ilerde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 maşallah çok tatlıymış :) allah analı-babalı büyütsün.. afacanlık günlerinden anılarını bekliyoruz;4 yaşında yiğenim var..baldan tatlı oluyorlar.. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kızlar daha sevimli oluyor ama konu bebekse. xD Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Allah bağışlasın hocam senide eşinide kutlarım bu arada Mahir güzel seçim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Allah analı babalı büyütsün. Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 nüfus patlaması oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Eylül ayında patlıyor hakkat doğumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Tebrikler. Allah analı babalı büyütsün amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 minik pati :D çok güzel esniyorr yaa maşallahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün maşallah çok tatlı çok şeker :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ooof cok sirin nazar degmesin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 anaa çok çirkin :) allah analı babalı büyütsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yenir ki bu tebrikler, guzel bir gelecegi olur umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 her eve lazım. güzel bir geleceği olması dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 saglıklı büyümesi dileğiyle :) tebrikz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Her baba topiğine yazdığım gibi, gz, darısı benim başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 huzurla büyüsün bi de ne cesaret ya bebeğin fotolarını buraya koymak. ne insanlar var iyi niyetli de olsa bi bakışıyla nazar değdiriyo. maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Yevrum ne şirin şeemissin sen öyle. TAm yimelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar