Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 nası bı kafaysa iste ınsan anlamıyo bide kullanılıyo bu sene hakanla aldı finali infiltration. ha el fuerto falan kullanılmıyo tabide, sf3 3s de baya top tier karakterdi hugo. parryde var dı zaten orda. bide tırtı tıtı dovmek var tutup azını burnunu kırmak var.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BonePART said: ilk 4 karakter zaten eski oyunlarda vardı diye biliyorum 3 ü final fight franchisesinden zaten (eahueahu seksi kadın olan travesti bu arada its a trap) bu arada neden hala grappler yapıyolar ben turnuvalarda hiç görmedim grappler oynayan oynanmayan bi sürü grappler yok muz aten hakan zangief rufus felan abel gördüm bi iki kere oynanırken farketmez
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 dur bakem yaw hakanla oynuyo mu aha hiç görmedim türkiye türkiye türkiye
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Vingthor said: BonePART said: (eahueahu seksi kadın olan travesti bu arada its a trap) farketmez tam bir dağ türküsün
Osirix Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 BonePART said: dur bakem yaw hakanla oynuyo mu aha hiç görmedim türkiye türkiye türkiye http://www.youtube.com/watch?v=7XKYAayVY48 BonePART said: bu arada neden hala grappler yapıyolar ben turnuvalarda hiç görmedim grappler oynayan oynanmayan bi sürü grappler yok muz aten hakan zangief rufus felan abel gördüm bi iki kere oynanırken rufus grappler değil, ayrıca o da oynanıyor( örn: justin wong, ricky ortiz)
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 göbekli olunca grappler gibi geldi bi an eauhhueahu bu arada hakan secince halk bile şaşırmış lan eauheahuea
Öne çıkan mesajlar