Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlaka oynanması gereken Xbox oyunları

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Bende bu tarz bi topic acmaya gelmistim, madem ps3 icin varmis xbox icinde olsun.

Nedir bunlar? (daha once topic acildiysa kusra bakmayin, link verin yeter)

(Ben kendi adima ozellikle single player oyunlar ariyorum, coook bilinen bi oyun bile olsa yazin daha 3-4 oyun oynayabildim neredeyse 1 senedir)
Sosyal ağlarda paylaş

xbox360 exclusive'i olarak gears of war 1-2,fable 2,deadrising,tales of vesperia,halo 3 ve halo3 odst,gta 4 ek paketleri (1 ay sonra tek dvd olarak piyasaya çıkıcak the lost and damned ve the ballad of gay tony) kesinlikle oynanmalı.

x360 exclusive'i olmayanlardan ise -eğer hala oynamadıysan- resident evil 5, batman arkham asylum,prototype,condemned 2,call of juarez 2 tavsiye edebilirim.

edit: tales of vesperia xbox360 exclusive'i deil!!11 diye atlaması olası ps3 fanboylarına karşı önlem olarak, ps3 versiyonunun henüz çıkış tarihi bile belli olmadığı için öyle yazdığımı belirtmek isterim
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
bu topic'e bir up çekeyim.

gta 4 liberty city
assassin's creed 2
saboteur
halo 3 odst
fable 2
tales of vesperia oynamayı planladığım oyunlar.

forza motorsport 3 ü pek beenmedim nedense, ama toplam 10 dakika fırsat verdim. split screen resident evil 5 oynayalım dedik, oyun inanılmaz hantal geldi. RE tecrübem milla jovovich hayranlığım ve pc'de oynadığm 1. oyundan ibaret.

batman arkham asylum'u da pc'de oynuyorum, ama prototype, call of juarez 2, condemned denicem.

özellikle tavsiye edebileceğiniz co-op oyun ne vardır ?

marvel ultimate alliance 2 var left 4 dead 2 var ehu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...