nedanko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Bende bu tarz bi topic acmaya gelmistim, madem ps3 icin varmis xbox icinde olsun. Nedir bunlar? (daha once topic acildiysa kusra bakmayin, link verin yeter) (Ben kendi adima ozellikle single player oyunlar ariyorum, coook bilinen bi oyun bile olsa yazin daha 3-4 oyun oynayabildim neredeyse 1 senedir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Orijinal xbox'ta oynamıştım Forza Motorsport. O kadar güveniyorum ki 3.'sünü tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 xbox360 exclusive'i olarak gears of war 1-2,fable 2,deadrising,tales of vesperia,halo 3 ve halo3 odst,gta 4 ek paketleri (1 ay sonra tek dvd olarak piyasaya çıkıcak the lost and damned ve the ballad of gay tony) kesinlikle oynanmalı. x360 exclusive'i olmayanlardan ise -eğer hala oynamadıysan- resident evil 5, batman arkham asylum,prototype,condemned 2,call of juarez 2 tavsiye edebilirim. edit: tales of vesperia xbox360 exclusive'i deil!!11 diye atlaması olası ps3 fanboylarına karşı önlem olarak, ps3 versiyonunun henüz çıkış tarihi bile belli olmadığı için öyle yazdığımı belirtmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 bu topic'e bir up çekeyim. gta 4 liberty city assassin's creed 2 saboteur halo 3 odst fable 2 tales of vesperia oynamayı planladığım oyunlar. forza motorsport 3 ü pek beenmedim nedense, ama toplam 10 dakika fırsat verdim. split screen resident evil 5 oynayalım dedik, oyun inanılmaz hantal geldi. RE tecrübem milla jovovich hayranlığım ve pc'de oynadığm 1. oyundan ibaret. batman arkham asylum'u da pc'de oynuyorum, ama prototype, call of juarez 2, condemned denicem. özellikle tavsiye edebileceğiniz co-op oyun ne vardır ? marvel ultimate alliance 2 var left 4 dead 2 var ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 co-op istiosan resident evil 5 (şiddetle),bad company ve army of two tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Saboteur cikart ordan seren kotuymus diyorlar. Army of two icin de iyi seyler duymamistim sanirim tam hatirlamiyorum. Co-op kesinlikle RE 5 oynayin, guzel sariyor bir yerden sonra. Biz alexiyle tek oturusta mi ne bitirmistik, oyle bir sardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 army of two'nun single'ı güzel değil evet,ama co-op'una laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 saboteur'e şans verecem valla, kaçarı yok, önce ac2 var sırada ama. ac2'yi kıyamadan oynadığım için uzun sürebilir =P RE5'i de bir daha deneyelim, ama ilk sahneden baydık daha. oyun çoook ağır ilerliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 mutfakta oynanması gereken xbox oyunları diye okudum sonradan anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 fable 2 ya uzun sure once baslamistim, ilk chapter i gecip birakmistim. Bugun bi arkadas bize geldi, o oynadi ben calisirken, izlemekten gozumu alamadim yalniz cok guzel yapmislar, bayagi canim cekti euheue.. Surukleyici gorunuyo oldukca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 frp seviyosaniz lost odyssey. yaris seviyosaniz pgr ve forza. fps icin halo. rpg icin fable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 gears of war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 castle crashers! cok zevkli kesin deneyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Halo 3'u hic begenmedim ben, tahminen eskidi biraz artik ondan. Yeni versiyonu ODST midir nedir onu oynamadim hic. Gears of War 2 COK guzel bir oyun ama, kesinlikle ama kesinlikle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gow 1 fena sarmisti, 2 o kadar sarmadi nedense. queen's lair da biraktim. cok kalmsimi bitmesine ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 nerdeyse sonunda bırakmışın oyunun :D İnsan queeni merak eder de devam eder. Ben öle yapmıştım yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar