Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow Update - 2.0

Norak

Öne çıkan mesajlar

öhm;

neyse en sonunda official bir açıklama geldi şurda E3 e saatler kala: blizzard, sierra vb gibi bir sürü şirketin bağlı olduğu Vivendi Universal ın başkanından hemde:

tıkla bana

kısaca diyor ki amcam: US release Kasım ayında olacak. ahanda bildiğimiz Blizzard :) kesin sarkar 2005'e, 2006 gibide oynarız oyunu :) hadi dağılın şimdi tenefüs :p [signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS

[Bu mesaj Norak tarafından 11 Mayıs 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

A=NE Hatun çıtırrrrrrrrrrrr.pffff olsa da yesek.
B=boşver WoW çıksın yeter.
A=O da olur.
B=Taqıl.[signature][hline]-Muhteşem abi.
-Efenim ewladım.
-Ya abı ben ne dıyeceydım?
Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!!
A=Ne yani espiri mi bu?
B=Hayır imza.
Sosyal ağlarda paylaş

Artwork kısmındakiler(çizim olmayanlar) oyun içi görüntüsüyse daha doğrusu oyunun motoruyla elde edilmiş görüntülerle çok hoş olmuşş..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Norak, 13 Mayıs 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
yeah! E3 ten gelen ilk datamız burda sıcak sıcak:

tam 9 adet oyun içi video var yeni, toplam uzunlukları 130 mb/25dk falan yapıyor, bende anasının gözü kadar download olduğu için indiremiyorum şimdi, ama sonra indiricem umarım bi ara :)
==> click me

hey hey hey
beyler şu anda ben girdim ve full üyelik istediğini yazdı download etmek istediğimde? (yani aylık 7 dolar veya yıllık 30 dolar işte her neyse)

birisi bunu onaylayabilir mi ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 18 Mayıs 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

A:bendende 131inci msg izlemeyin bence oyunun videolarını ben izleyince yerimde duramıyorum.Sabırla wow u bekliyom.
B:İİ halt yiyon
A:Yaw yine mi sen?
B:=)[signature][hline]-Muhteşem abi.
-Efenim ewladım.
-Ya abı ben ne dıyeceydım?
Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!!
A=Ne yani espiri mi bu?
B=Hayır imza.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzadı bitti, buda biter 3.0 gelir yakında

Hmm questler baya önemli yer kaplayacaklar oyunda, creeplerden daha fazla xp verecekleri kesin gibi. Ama 5 kişilik bi grup olduğunuzu düşünün, herkesin quest itemların düşmesini beklemek baya uzun sürer. Questler soloing i özendirmese bari, mmo nun olayı başkalarıyla oynamak. Parti olayını detaylı anlatmamışlar inşallah kalkarlar altından.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...