lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 hep aynı geyik ya wow ne zaman çıkaçak ne zaman çıkaçak sabırlı olamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 öhm; neyse en sonunda official bir açıklama geldi şurda E3 e saatler kala: blizzard, sierra vb gibi bir sürü şirketin bağlı olduğu Vivendi Universal ın başkanından hemde: tıkla bana kısaca diyor ki amcam: US release Kasım ayında olacak. ahanda bildiğimiz Blizzard :) kesin sarkar 2005'e, 2006 gibide oynarız oyunu :) hadi dağılın şimdi tenefüs :p [signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 11 Mayıs 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Oha abi kasımda usa baslayabılır onu takıp eden aylarda kore avrupa daha agıza bıle alınmamıs ahahha ulen ne bu bız üvey evlatmıyız iyi ki avrupada oyun pazarı kelek :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 adam oyun yerine ağaca falan bakıyor :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 yeah! E3 ten gelen ilk datamız burda sıcak sıcak: tam 9 adet oyun içi video var yeni, toplam uzunlukları 130 mb/25dk falan yapıyor, bende anasının gözü kadar download olduğu için indiremiyorum şimdi, ama sonra indiricem umarım bi ara :) ==> click me[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 benim çok eskiden kalma üyeliğim varmış yahu burada =) ama active x'e izin vermiyor internet explorer o yüzden download edemiyorum bu videoları !!!!!!! deli olucam. niye ya niyeeeeeeeeeeee[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 e3 te gösterilen press kit in online hali dikkat resimler resmen çarşaf gibi :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 lol deliiiiiiiiiiiiiiiiiii girişteki elf hatun da deliiiiiiii bide ss lerdekı mGiant deliiiiii :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yalnız ben gamespot'taki e3 videolarını download edemiyorum çıldırıcam[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 15 Mayıs 2004 02:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 NE hatun(2700x3500 artwork) Ne ler hakkındaki fikrim az da olsa değişti, ne hatun char açanlar delikanlı kalabilir...[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmes Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 A=NE Hatun çıtırrrrrrrrrrrr.pffff olsa da yesek. B=boşver WoW çıksın yeter. A=O da olur. B=Taqıl.[signature][hline]-Muhteşem abi. -Efenim ewladım. -Ya abı ben ne dıyeceydım? Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!! A=Ne yani espiri mi bu? B=Hayır imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 böylece Trolllere raptor, Undeadlara da skeletal horses verdiklerini öğrenmiş olduk. ayrıca press release kısmına baktıysanız; 2004 sonunda çıkacağıda 2. kere resmen açıklanmış oldu :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 anuna koyacam bu blizzardın ama 5-6 aydan fazla beta test yaparlarsa[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ekim - kasım gibi çıksın iyidir bence.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Artwork kısmındakiler(çizim olmayanlar) oyun içi görüntüsüyse daha doğrusu oyunun motoruyla elde edilmiş görüntülerle çok hoş olmuşş..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Trollere raptor verdikleri için oyundan soğudum..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Norak, 13 Mayıs 2004 00:25 tarihinde demiş ki: yeah! E3 ten gelen ilk datamız burda sıcak sıcak: tam 9 adet oyun içi video var yeni, toplam uzunlukları 130 mb/25dk falan yapıyor, bende anasının gözü kadar download olduğu için indiremiyorum şimdi, ama sonra indiricem umarım bi ara :) ==> click me hey hey hey beyler şu anda ben girdim ve full üyelik istediğini yazdı download etmek istediğimde? (yani aylık 7 dolar veya yıllık 30 dolar işte her neyse) birisi bunu onaylayabilir mi ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 18 Mayıs 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 en üstteki 3-4 tane (sarı çerçeve olanlar) hariç alttakilerin hepsini basic yane free üyelikle indirebilirsin, sarı çerçeve için ise paralı üyelik (complete). ben indirdim izledim completelerden 2 sini falan, peki bişi yok öle önemli[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmes Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 A:bendende 131inci msg izlemeyin bence oyunun videolarını ben izleyince yerimde duramıyorum.Sabırla wow u bekliyom. B:İİ halt yiyon A:Yaw yine mi sen? B:=)[signature][hline]-Muhteşem abi. -Efenim ewladım. -Ya abı ben ne dıyeceydım? Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!! A=Ne yani espiri mi bu? B=Hayır imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yaw gamespot taki videoları yalnızca stream izleyebiliyorum o alttakilere download diyorum ama inatla this feature is for gamespot complete members diyor :hrr:[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 norak bak complete istiyor galiba artık[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hmm çok enteresan olmuş, bi logout oldum öyle denedim harbiden complete istio artık tüm movieler, e3'ten hemen önce sadece basic yetiodu alal. tabi ya adamlar benim üye olmamı bekliomuş demekki :-p bende girince kontenjan tamamlandı kaldırdılar herhal ehe[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 interview with jeff kaplan questlerle ilgili[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Belki biraz konu ile alakasız olucak ama "WoW Update" topici nerye kayboldu :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Uzadı bitti, buda biter 3.0 gelir yakında Hmm questler baya önemli yer kaplayacaklar oyunda, creeplerden daha fazla xp verecekleri kesin gibi. Ama 5 kişilik bi grup olduğunuzu düşünün, herkesin quest itemların düşmesini beklemek baya uzun sürer. Questler soloing i özendirmese bari, mmo nun olayı başkalarıyla oynamak. Parti olayını detaylı anlatmamışlar inşallah kalkarlar altından.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar