Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben anlamıyorum ki..


TheRiverBelow

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/read.php?43,4324457
na bende böyleyim. güç bela 80'ledim çarı. ama çok ezik, öyle böyle değil. ezik olduğumdan dolayıda partilere almıyorlar. elimde 73 lvl superior item var yani, o derece. invite etmeden removed diyim ben sana. bir akıl danışayım dedim. toc yap falan demeyin ama. almıyorlar hacı. honor kasıp halls of legends neyin mi yapayım, napayım. bilemedim. en güzeli pati dedim. ehehe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bide şöyle bi problem var; oyun terimlerine hayli uzağım. adam "everyone can summon, right?" diyor. apışıp kalıyorum. neyi summon edeyim, kimi summon edeyim anlamıyorum ki aga. herkese soruyor. millet onaylıyor. bana gelince kem küm ediyorum. "im newbie, can you tell me?" diyorum. direkt atıyor gruptan. üzülüp büzülüyorum bende. ilkokulda öğretmen herkesi tahtaya çıkarırdı, herkes cevap verir yerine otururdu da, sen bilemez kabak gibi kalırdın ya orda. ha aynı öyle oluyor yeminle. "lfg toc" yazmaya utanıyorum o andan sonra. soruyu bilemedim deyu. birinde de VH'ye mi ne girmişim. "can you summon me?" dedim. "you're in dalaran already lol" dediler. gene bi mahzunlaştım. kalbim kırıldı filan yani. resmen. fsd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizcem güzel. fena sayılmaz. ama gramerim yok pek. hoş o problem olmaz ama sanırım. yani sokaktan geçen adamı çevirsen o da türkçe konuşur, ama zarf tümlecini neyin bulamaz dimi. gerçi bende bulamıyorum onları.

thottbot, wowwiki, wowhead falan akıyorum genelde. amma gel gör, oralara girince işin fantastik tarafına kayıyorum. işte bu blood elf'ler neden zıvanadan çıkmış. sonra vay efendim illidan nasıl hor görülmüş, vay efendim arthas babasını nasıl öldürmüş. warcraft oynamışlığım da var. bu lich king'in çocukluğunu bilirim yani. çar açarken işin roleplaying kısmındaydım ben bide. ışığı koruyacağım. anlıyor musun beni aziz dostum. ışık benim yoldaşımdır, yolumu aydınlatır. ışık ışık deyu deyu paladin oldum. 2 hafta oldu. ışık mışık yok ortada. blizzard mı yalan, ben mi yalanım bilemedim. o değil ben quest yaparken sanıyordum ki, 80 olduğum vakit bi karşılama komitesi olacak. aslansın kralsın diyecekler. gaz verecekler. olmadı yav. bi letter geldi ne idüğü belirsiz bi adamdan o yani.

maddi olarak 3.5k göldüm var. holy/retri spec. (spec. kelimesini de acı bir deneyimle öğrendiydimdi 40~ levellarda. büzüldüm bak yine)

en güzeli dediğiniz gibi honor kasıp az morarayım. yani ben morum zaten de, çarımda morlaşsın hani. ehehe. o diil de bunca zaman ışığı bekledik, yolumuzu pati aydınlattı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

müdür kafana takma ya walla şu oyuna başladığımda 0 ingilizce vardı nerdeyse yoldan geçen adama questi soruodum onlarda habire thottbot yazıodu sonra ingilizce bilen bi arkadaşa quest logun ssnı alıp yollamıştım oda wow oynamıyordu garibim tercüme etmişti "orada bi dağ var dağın orada efsanevi yaratık var falan filan" yani demek istediğim tecrübeler sonunda zaten belli bi yerden sonra oyunu okursun şu an herkes ingilizce konuşuyormu bilmiom ama herkes iletişimi kurup oyunu oynuo zaten bi iletişim kopukluğunda durum ortada
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3.5k gold varsa mesela AHden 3-5 item alabilirsin, titansteel set falan yaptır malzeme alıp mesela en azından mor eşyan olur. sonra reputation rewardlardan item alabilirsin eğer reputation kasmaya üşenmezsen.
ayrıca TotC normal de level 77de bile girmiştim öyle diyim sana, gear pek önemli diil orda. uğraş bi grup bul, farmla bikaç saat zaten kafadan 4-5 itemin daha olur, sonra da heroic gruplarına girebilirsin. heroiclere girince de emblemler gelir, emblemerle daha fazla mor, daha fazla epic. böyle gider işte :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha öncede yazdım gene yazim özet olarak. itemsiz holy oynaman çok zor o sebeple item kısmını retri ile yapmanı tavsiye ederim.

Öncelikle icecrowndan çıkma, her görevi yap. 175-200 level itemler verir orası. item levellarını interface'den ayarlayıp görebiliyorsun. Senin item levelın yükseldikçe herşeyi daha rahat yapar olacaksın. Para verip item yaptırma, yazık parana. Hele titanlar falan 5 man normalden düşüyor artık, Heroic versiyondan düşenler eziyor onu.

Sen epic binek almaya gayret et, hız=zaman.

Yapılan her Wintergrasp'a girmeye çalış, oranın haftalık questlerini sürekli yap. Eksik itemlerini ordan tamamlarsın rahatça.

Ama işi koparan kısım ToC normal. Sonuçta 200 level epic düşürüyor ya şaka gibi. Yapmak için 5 tane level 80'e bile ihtiyacın yok o kadar kolay. Sürekli görev yapıp itemlerini güçlendirirken burayada grup ara üşenmeden. Zaten 3 bilemedin 5. girişten sonra artık baya bir item almış olacaksın ordan.

Veeeee şurda 3 gün kalmışken ne yap et. Gerekirse birilerine 500g teklif et, "binek düşerse istemediğini kendi hakkınıda onlara verdiğini" falan söyle ama git brewfest bossunu 3 günde 15 defa kes. Ordan düşen trinketler hem heal, hem retri için süper beleş trinketler. Üstelik 3 kişi bile yapılıyor, sen orda boş boş dursan bile olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

VH dalaran'da, dalaran'da summon stone yok, o yüzden summon neyin diyince kicklemişlerdir.
everyone can summon muhabbeti de brewfest boss'u var brd'de, prequesti yaptıtkan sonra her gün herkes birer kez summonlayabiliyor boss'u. bir gruba giriyorsun 5 kez summonlamış oluyorsun, 5 tane işe yarayabilecek ilevel 200 epix epix itemlar düşürüyori
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde madem wowhead falan kurculayabiliyorsun. Hemen hiçbirşeyi oyun içinden sorma.

Diyelim millet dailye adam arıyor. Sende inv istedin, daily neresi diye sordun adam "UK" dedi. Sen hemen "anam nere lan bura" moduna girme. Aç wowheadi Database-->Zones-->Dungeons kısmına gir, level'a göre diz. Hemen Bu harflerle başlayan yerleri ara ve Utgarde Keep'i bulunca ona tıkla, açıklamsında nerede olduğuna bak. "Howling Fjord of Northrend" diye yazıyor zaten.

Tüm bunlara bakman 30 saniyeni almaz zaten. Wowhead kraldır, kullanmaya, ctrl-tab yapmaya alıştıkça bilmeyen noob'tan "bu adam herşeyi ezbere biliyor lan" mertebesine terfi edersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla git wgden pvp epiclerini al, hem hit rating de veriyor, en azından hit ratingi caplemiş olursun. parayla darkmoon card:greatness falan al, death de olur, o da güzel. eline epic silah en kolay titansteel ama bence değmez, üstünü epic pvp itemlarıyla döseyiver, silah mavi kalsa da olur. kasması en kolay reputation ebon blade olan, yararsa orayı kas basta. illa epic silah alacam diyorsan da, git crusader dailylerini yap. kolay gelsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de karakter kastım 0'dan, kardeşim de kastı, etrafımdaki en az 5 kişi de kastı. Gerçekten bizde mi bir gariplik var anlamıyorum. Hiçbirimiz böyle sorunlar yaşamadık, hele hele pvp itemlarını pve için giymeyi hiç ama hiç aklımdan bile geçirmedim yani. Ha diyeceksiniz şimdi "Ohoo siz çok kişiymişsiniz, birlikte girmişsinizdir hclere filan." alakası bile yok. Bütün hepimiz farklı zamanlarda 80 olduk. Hele hele benim kastığım zaman böyle her hcden emblem of conquest, zilyon tane epic item filan, hele hele ToC 5 gibi bir saçmalık da yoktu (saçmalık diyorum çünkü direk item cenneti yapıverdiler). Biz neden bu sorunları çekmedikki?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bazı konularda haklı ama,elinde relentless silahı olan tiplerden bile achievement ister duruma geldi bazı tipler,nerdeyse hc için bile bakar duruma geldiler çünkü çoğu insan hardcore pro olduğu için azıcık zamanını dailylere uğraşırken imba dps imba tank healer istiolar ondan gıcıklık yapıolar,hc runs diye arat aynı grupla çok hc yap daha iyi olur hem adamları tanırsın hem sana bişi demezler vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de o adamların yaptığı bence gıcıklık değil. Zamanında öyle çok acıyıp da gearsız adamları aldım hc partilerine filan. Ama ilk bosstan sonra anladım hepsinde adamın sürekli yattığını. Aşırı kötü gearı olsa bile bir adam 500-600 dps civarında dolaşmaz. E haliyle bir süre sonra da bu tarz insanlardan gına geliyor ister istemez. Bir de, bu tarz kişilere önerebileceğim tek bir şey var şu durumda rahat etmeleri için, Gidin serverınızdaki Türk guildlerine başvurun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...