di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Selam, Bu serinini dizel araclarinin km basina maliyeti ne civarda bileniniz var mi acaba ? Bir de temiz arac ariyorum ikinci el bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Anahtar kelime "yakit tuketim miktari" imis =P Bu yakit tuketim maliyeti 100 km ve maksimum 90km/saat icin mi gecerli acep ? Eger oyleyse cok uygun geldi. Sehir disi 3.6-4.1 litre diyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Selam, Bunu biraz daha yukarı yuvarladığın zaman daha gerçekçi veriler elde edersin ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Evet 5,5lt fln yakar 100km'de. Hiç değilse C3 al derim. Fakat kilometresi'nin düşük olmasına dikkat et. Alırken olduğu kilometreyi değil satarken olacağı kilometreyi hesapla. Benim tavsiyem 80 bin km civarı elden çıkarılmalı o arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yine iyiymis 5 litre. Uygun yani. C2 fiyatina C3 bulursam alirim da 5-7 bin lira kadar fark var aralarinda. C2'yi alip alamayacagim bile supheli bildigin uzre =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ya sen aylardir bu arabayi almaya calismiyormusun :) ben hatirliyorum sank bir topic daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 arabadan anlamam ama bi arkadaşın c3'ü var dizel, km başına 110 bin yakıyo felan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 matama said: ya sen aylardir bu arabayi almaya calismiyormusun :) ben hatirliyorum sank bir topic daha :) Eheh ya C3 Pluriel gorup hasta olmustum ama maddi acidan imkansiz gibiydi. Sonra bir de arabaya bok ata ata hevesimi kirdilar. Oyle bi kenarda kalmisti. Simdi is degistiriyorum ve gunde 80 km yol yapicam. Gucumun yettigi tek araba da bu tip bir arabanin fiyat skalasindakiler -aslinda yetmedigi de yetirmeye calistigim diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Xenocide said: arabadan anlamam ama bi arkadaşın c3'ü var dizel, km başına 110 bin yakıyo felan diyodu Dogrudur. Eski TL ile o civarda olmasi lazim. Yeni TL ile de 10-11 kurus ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Selam, Honda Jazz düşünmez misin? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Selam, Abi aslini istersen onerilere acigim o konuda. Hani biraz hem ucuz hem kaliteli isteyen tip muhabbeti gibi olacak ama olmayan butceyi yaratarak almaya calisacagimdan fiyat konusunda 13-14bin lirayi gecebilecegimi sanmiyorum. Honda Jazz tip olarak da hos gibi. C2 den iyi oldugu ortada en azindan =) ama 16bin liradan falan basliyor fiyatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 opel corsa fln olabilir belki? citroen c2 kadar model yılı belki yuksek olmayabilir ama dusuk km'de 2001-2002 model fln bulunabilir herhalde yada fiat punto hem c2 ye göre daha geniş duruyo hemde fiat servisleri citroen'e göre daha ucuz olur(yanlışda biliyo olabilirim) sonra toyota yaris,skoda fabia,seat ibiza, nissan micra olabilir belki aklıma gelenleri yazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Abi asil kosul olarak yakit tuketimini goz onunde bulundurmanizi rica ediyorum =) Bu arada 1.4 C3'ler C2'lerden daha ucuzmus. Bu durumda 1.4 HDI tavsiye eder misiniz ? Yoksa ne olursa olsun 1.6 olsun mu dersiniz ? Bir de 1.4 ile 1.4 16V arasindaki fark nedir ? Neyi etkiler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Biraz kavram karmaşası yaşadın sen heralde :) 1.4 Benzinli ve 1.4 HDI var. 1.4 HDI'ın 8V (valf) ve 16V versiyonları var. 1.600 cc ile karıştırma. 16V olanları 92 HP diğerleri de 68 HP (Eşşek) idi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yok karistirmadim. Iki ayri soru sormak istemistim aslinda. Son yazdigina gore ozetleyecek olursak; 1.4 16V keser mi dersiniz yoksa illa 1.6 bir arac mi al dersiniz diye sormus oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Keser niye kesmesin benim arabam 1.3 CDTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bakiyorum surekli ama 13-14bin liraya kazasiz ve km'si az araba bulamiyorum. Honda Jazz baktim ama onlarda ayni sekilde ve 16-17binden basliyor. Ne yapsam bilemedim. Yalniz 18bin liraya 25bin km'de 2008 model araclar gordum mesela. 1-1,5 sene sonra rahat satilabilir sanki ? Biraz para biriktirip o tip seyler mi bakmak gerek acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 c3 ıcın yorumlar ıyı degıl. 140tan sonrası sakat falan dıyolar hafıf araba kagıt gıbı ve o cok az yakanları cıdden essek. az yakması sartsa clıo derım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar