Satoshie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 http://herald.warhammeronline.com/patchnotes/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 city siege olayının illa ısrarla daha çok yer tutması için ellerinden geleni yapmaları hoşuma gitmiyor, senaryolar kapanıyor. 48vs48'i 12vs12 kadar eğlenceli bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 said: The new Keep difficulty system ensures that the greater the number of combatants present during a raid on a Keep, the greater the rewards Nedir yani 5 yerine 10 gold bag mi düşecek bu mu reward? Contributionın yalan bir hesaplama olması ayrı bir mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Tier1 Greenskin vs Dwarf, Dark Elf vs High Elf haritalarını oyundan sildiler bir nevi, her ne kadar bin ton bahaneleri olsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 senaryoların kapanmasından ben de rahatsızım. aslında t4 için her şehir kuşatmasında yeni senaryolar açılsa, her şehir için ayrı senaryo ve düşük tierlardaki senaryo haritalarına benzese, gates of ekrund değil de gates of altdorf gibim. ya da hiç olmadı undercroft ve altdorf hq senaryoları t4 için de aktif olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yeni karakter açan ilk iş Nordland'e uçuyordu. Güzel bir değişikik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Seçme hakkı oluyordu ama en azından insanın, şahsen ben DvG Tier'i tercih ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Öbür zoneları kapatmıyorlar ki isteyen yine gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Gangren said: Seçme hakkı oluyordu ama en azından insanın, şahsen ben DvG Tier'i tercih ederdim. eheh, renkler ve zevkler :) ben şahsen sadece bu tier yüzünden dwarf ya da orc acmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kapatacaklar yakında kısabildikleri kadar kısıyorlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar