Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 baya geç açılıyo o ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 2mbit çıktı bende fgdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 onun yerine turk.net in sitesinden test ettim 1790'a 675 çıkıyor, tahminen beni 2mbit'e kitlemişler. Hat Zayıflık şablonuna göre 2km var santralle aramda ve 8 e kadar destekliyor çok üzücü bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Abicim sen 8mbit istedinde sonuçta bunlar Downstream Line Attenuation Upstream Line Attenuation alakadar orda modeminde eğer dps ratelerin 24 altında ise bilki senin hattın 8 mbit desteklemiyor yani kisaca 4km civarinda dcye yakin olman gerek yoksa 8mbit alirsin ama kullanamazsin. ttnet müşter hizmetlerini ara ve senin telefon numaran ile en yakın dc'nin kaç km olduğunu sor onlar yanıtlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bide şöle bişey buldum şablon olarak. Hani 8mbitinde değilimde en azından 5-6 yı göreyim yazık vallahi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 O biraz yalnış olmuş çünkü db önemli kısım ama şuda var hat yoğunluğu yanı çevrende kimse kullanmiyorsa yoğunluk azalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi sen 31 downstream zayıflaması ile 8mbit alamazsın diyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Hem diyorum hem demiyorum, Bende bu sorun vardi, Azami olarak 24Dbs normalmış 31 olması gayet iyi aslında yakınsın demektir ama şu olay var. Şimdi 3 unsur var bu olaylar bi telefon kutusu ile arandaki uzaklık telefon kutusu ile dc arasindakı uzaklık telefon kutusu ile senin evinin telefonu arasındaki bağlantı. Büyük ihtimalle telefon kutusu ile senin evindeki telefon arasındaki hat ya eskidir yada sorunlu olablir "nitekim bizde öle olmuştu". Geliyorlar ttnet servisi ve evden telefon kutusuna direkt dbslerini ölçüyorlar Ikınci unsurda senin telefon kutusu ile dc arasindaki hat ya uzaktır yada sorunludur. Uzak ise "nitekim senin 31dbps" gösterdiğine göre fazla uzak değilsin1 1-2 km içersinde bir yerlerde demek ki dc. Kanımca hat destekliyor olabilirde olmayabilirde bu tamamen çevredeki oturanların adsl kullanım yoğunluğuna ve hattın kalitesine bağlı. Yani ttnet senin nekadar uzakta olup olmamane bakmaz satar sana genede destlekemese bile o hat parasınıda gani gani alır. Ama dediğim gibi bunun tam neticesini öğrenmen için ttnet müşteri hizmetlerini ara ve yarın en yakinınınzda bulunan santraldan teknik servis yollasınlar eğer kisme senle ilgilenmez ise bana bir msg at sana bir telefon numarası vericem direkt genel müdürlükten halletirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eyvallah sağol. yarın bir ekip çağırayım baksınlar o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sorun büyük olasılıkla geçici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Revell said: bide şöle bişey buldum şablon olarak. Hani 8mbitinde değilimde en azından 5-6 yı göreyim yazık vallahi :( bu liste eski sanırım. 8 yok listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 evet eski olabilir bir tek bunu bulabildim. Şuana kadar anlayabildiğim kadarıyla bizim apartmanda da sorun var Margin değerleri 15 in altında onuda bir ölçtürmek lazım. Çok sıkıntılı bir işmiş öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben cumartesi 4 mbye geçtim online işlem merkezinden hala 120 kb zor görüyorum downloadlarda yaws, vanayı niye açmadılar ki bu adamlar şimdiye kadar : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saðduyu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 modemdeki o değerler pek birşey ifade etmiyor şöyle bir olay var o değerler hususunda yaptığım hesaplara göre santrale olan mesafemiz 2-3 km dolaylarında ama gel görki 2 ay once net limitsize geçtim torrentde güzel seedlerde 800-810 kb cok rahat goruyor tamamen hattın kalitesiyle alakalı sanırım bu olay,bir de zaten netlimitsiz suan bugdayken tutupda 99 tl vermenın anlamı ne aylık :S.tarife değişikliği ay içinde 1 kere oluyor sadece o 99 tl yi sana kitlemişler geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Netlimitsiz'de bug herkese yok ama. :) Alt kattaki komşumuzu kitliyolar 512'ye 15'i geçer geçmez. Bir de interneti evde kullanan tek kişi değilseniz 512 = game over. (ayrıca herkes için fixlenecekmiş o bug olayı yakın zamanda heh) Sabah aradım birazdan ekip gelecek bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Arkadaşlar 8mbit netlimitsizmidir nedir ona geçtim 3 gün oldu gerçi hala 1mbitteyim ama Şu modem raporu,hattın destekleyip desteklemediği yada kaça kadar verim alabilceğim konularında birisi yardım etsin hiç anlamıyorum bu işlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 geçtiysen rapor mapor neye yarar artık. modemi resetle belki yükselir hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Başvuruyu yaparken adama sordum işte şurda oturuyorum falan diye verim alabilirmiyim alırsın falan dedi ama modemle ilgili konuşmadım..Yinede merak ediyorum biliyorsan nasıl yapıcağımı anlatırsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 almışın zaten hayırlı olsun :) onlar başta alırsın alırsın diyolar.sonra net yavas olup 444 ü arayınca hattınız 8mbiti desteklemiyo diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Olmadı döneriz 1mbit 2mbite yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yükseltim yapılmışsa modemi kapatıp açman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bu arada 24 ay taahhüt vermedin umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Taahüt vermedende geçilebiliyor mu ? Gerçi öyle birşey vermedim işyerinin karşısında başvuru bayisi var oraya gittim numara bu netlimitsiz olcak dedim o kadar ama o.O ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 www.speedtest.net arka planda internet üzerinden başka bir şey yapmadan, burada bir test et önce.. biliyorsundur muhtemelen, 8mbit değil hat. 8mbit'e kadar. genelde 6 mbit oluyor. bazen yerlerde sürünüyor ama.. bazen de uçuyor. alt yapının iyi olmadığı aşikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Biliyorum biliyorum 8mbite kadar olduğunu zaten beni mmorpglerde idare etsin yeter 8 şart değil ^^ 5-6 kafi..Fazlasına kapımız açık tabi ^^ zaten download yapan biri değilim,haftadan haftaya 2 dizi o kadar...1mbit te sux dedim geçiveriyim.. Bu arada aradım telekomu başvuru ellerine ulaşmamış lol yaa böyle başvuru bayisine çiçekböcekçiçekböcek ... PS : 24 ay taahüt olayının cevabını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar