Frantic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 daha önce hiç printer satın almamış biri olarak deneyimlilerden tavsiyelere ihtiyacım var. kullanış amacım: ayda 100-150 sayfa kadar siyah beyaz döküman kullanıcam ve kısıtlı param var.Renkli çıktı çok nadir kullanırım ve alacağım printerın kartuşlarını doldurarak kullanmayı düşünüyorum.Sayfa/dakika olayının pek bir önemi yok. bu bilgiler dahilinde 100-125 lira civarında bir printer almak istiyorum. hangi modeller çabuk gidiyor yamulur dolumla veya bu parayla uzun süre götürebilcek iyi bir model nelerdir. yardımlarınızı bekliyorum. öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 canon mp 190 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hp c4280 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 siyah beyaz laser en ucuz printerlar işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben ML-110 almistim ben zamaninda. Simdi daha ust modelleri cikti. Onlardan al. 2000 sayfalik toner ile birlikte geliyor. Ben coktan gecmisimdir onu. Ayda 150 sayfa ile 20 ay kullanirsin yani. Renkli cikti ihtiyacini da farkli bir yerden gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Model öneremeyeceğim, zira en ucuz lazerler çok klas ve birkaç yıldır epey ucuzladılar. Kartuşlar doldurulabiliyor (bazı modellerde sorun yaratır mı bilemiyorum) ve mürekkeplere kıyasen kuruma olasılığı da yok, çok baskı ya yapılabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çoook uykum var, o yüzden, (yıllarım siyah/beyaz çıktıların arasında geçiyo) sana benden tavsiye: • chipli kartuşu olan modellerden alma • Lexmark alma • ne kadar ucuz olursa olsun ink-jet alma • milyon tane işi birarada yapanlardan alma • ben HP fanıyım HP dersem olmaz şimdi, sen araştır yinede. Ama HP çok çok iyidir, Minolta Pahalıdır.. Aldıktan sonra: • toner dolumu yaptıracağın yerin makinayla doldurmasına dikkat et • kağıt alan patenlerini mutalaka temiz tut • cimrilik yapıp 4-5 liralık kağıt alma • peşisıra çok çıktı almamaya özen göster. hadi iyi geceler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hp ve canon iyidir. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eskiden hp vardi gayet memnundum ama printer piyasasinda son durum nedir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Epson almıştık zamanında, pek memnun kalmadım açıkçası. Kartuşu çabuk bitiyor, gürültülü, hantal bir aletti. 4850'ydi modeli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 peki bu lazerlerde toner dolum felan nasıl oluyor, her kartuş dolduran yerler dolduruyor mu birde toner dolumu almak kadar maliyetli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evet olur o yerlerde.. toner doldurmak çipli kutularda 37,5 TL çipsiz kutularda 25 TL ortalama toner tankının büyüklüğüne göre değişebilir ama fiyat. Maksimum 50 lira olur maliyet. tonerlerin sıfırı da 120-180 lira arası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Tavsiyeler dahilinde şöyle bir model buldum.Fakat bu fiyatlara toner fiyatları dahil değil heralde.Yani tonerlerle birlikte 200 lirayı geçer heralde bu modeller. Birde bu lazerlerde dolum tonerlerde sorun yaratıyormu? Geçen bi tanıdıkla konuştum hpnin injektlerde dolum kartuşlarda sürekli hata veya problem yaratıyor diyordu.Benzeri bir durum oluyor mu yada başınıza geldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 her yazıcı yanında demo toneriyle birlikte gelir. onlar bitince sıfır alıcaksın.. o arkadaşının hata verme dediği olayda büyük ihtimalle çipli kartuşu dolduran adamın yeni çip takmamasından kaynaklanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 tamamdır o zaman çok saol nakamura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Cesitli yontemlerle toner doldurabiliyorsun ya da doldurtabiliyorsun. Cipli kartuslarda zamanla bozulur cipler ama toner kartuslari oyle degildir. Ornek vermek gerekirse; benim kullandigim Samgung ML-110 toneri yazici ile ayni fiyatta neredeyse ve 2000 sayfa baski alabiliyorsun ortalama. Ama kendim doldurmak istersem e-bay'den uyumlu toner alabiliyorum. 30-60 dolara 4 kutu geliyor ki bu da 10bin sayfa kadar ediyor. Burada onemli olan tonerin kalitesi ve safligi. Toner dram denilen hassas bir parca uzerinden geciyor ve en ufak toz zerresi bile pic edebiliyor. Onu zedeleyince yaziciyi at yenisini al diyebiliriz kisaca. ML-110 ve turevi modellerde toner dolumunu kendin yapacak olursan kartusu kenarindan maket bicagi ile kesip dolduruyorsun toneri. Sonrasinda saglam bir bant ile kapatiyorsun deligi. Yontem hemen hepsinde ayni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 drum = kalp. drum'da en ufak çizik bile zamanla üzer.. mümkün olduğunca tırnaksızken ellemek lazım. Drum kiti çıktıktan sonra da güneşin direk nüfuz etmediği bişeyle örtmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 valla inkjet tavsiye edilmemiş ama 20 liraya bi dolum seti aldım 1-2 yıldır hayvanlar gibi mürekkep harcayıp dolduruyorum hala bitmedi yarısından fazlası duruyo takımın çok da memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 xerox>hp>epson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 selam bana da şöle en ucuzundan bi yazıcı lazım. tahmini ayda 50 sayfa bile çıkarmıycam. kartuş doldurabilir olmalı okuduğum kadarıyla onları anladım. ama hepsiburada'da bazı modellerde bu tarz bilgiler yok. siz bana ne önerebilirsiniz? 60-70 TL olucak bişey. örnek; http://www.hepsiburada.com/hp-deskjet-d1660-murekkep-puskurtmeli-yazici-cb770b/productDetails.aspx?CategoryId=4&productId=bd15453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar