Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Abi bi kız vardı çıkıntı ya herşeye bi cevap vermeye çalışmalar fail olmalar sizde de var mıydı bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 niye olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 olmaz mı böyle ezik süper liseli inek kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ilk günkü izlenimler hep yalan oluyo kıl olduğun tipler gelecekte yakın arkadaşın oluyo, sempatik gelen tiplerden tiksiniyosun falan. ilk gün herkes rol yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Kızın tekine sordu nerden dedi -İstanbul -Neresinden? -İstanbul -Hayır kızım neresinden? -Zeytinburnu -Oranın neresinden -E zeytinburnu hocam.... İmdat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 benim ilk günümde hazırlık sınıfında türkiye 40. sı vardı kız kuşa benziodu ama her boka bi cevap veriodu edepsiz bide bikere karda düşmüştü nassı sevindim kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 benim ilk günüm mutsuzlukla doluydu bütün kızlar çirkindi sınıftaki ve sayıları azdı fem dersanesi sınıfı gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ne desin lan kız sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 kütük numarasını da sorsaymış zeytinburnunun neresinden olduğundan onane sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 grad olunca ilk gunun bi olayi olmuyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Ne bileyim ya hoca zeytinburnuluymuş galiba açık adres istiyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 3 hafta oldu daha gidemedim bende okula. bu arada okulumla ayni sehirde yasiyorum D: kismetse haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Gidip napcan yeaa boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben gitmeye üşendim. inş yarın gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bugün babamla şöyle bir dialogumuz oldu, baba: nasıl geçti ilk günün ? oğul: baba 4. sınıftayım. baba: iyi be sana da birşey sorulmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 aahahhahahahahahhahh ahahahahhah çok güldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 aramil said: bu arada okulumla ayni sehirde yasiyorum D: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 okula bissuru keko gelmis hayirlisiylan hepsi olsun plx. cikti almak icin sayelerinde 5 defa fotokopi odasindan kagit almak zorunda kaldim cunku kekolar alet kullanmayi bilmedikleri icin benim her seferinde "bitti mi isiniz" sorusundan sonra koydugum kagitlarimi hacilamayi basardilar. sonra lanet olsun size dedim. acilis yuzunden de dersler iptalmis. bi de hergun 10.30da dersim basliyomus, sux0r. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ben afla falan döndüm. şimdi biyoloji bölümünde sadece birinci sınıfın ilk dönemine zamanında kayıtlanıp bütün derslerden devamsızlıktan kaldım görünüyor. o yüzden o derslerin devamını almadan öğrenci yapmıyolar. şöleki güz döneminde fizik 101 almışımben. sonradna o ders kalkmış. adı 'fizik1' olmuş ve bahar dönemine alınmış. böle olunca kimya bölümünden fizik dersi almak durumunda kalıyorum. ama kimya bölümündekilerde zaten fizik bölümünden alıyor fizik dersini. bende gidip fizik bölümünden kimya bölümüymüşçesine fizik dersi alıyorum. ha birde fizik101'le fizik1 aynı ders fakat isimleri değişik. şimdi ben bu dönem geçecem fizik101'i. ikinci dönem aynı dersi farklı isim altında tekrar alıcam ve rektörlük dersi düşürtmüyor. şimdi bunu sabredip okuyanların nasıl kafası karıştı bir düşünün şöle. BEN BUNLARLA UĞRAŞIYORUM LAN UĞRAŞIYORUM HALA ANLAMADIM YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ilk gün binaları karıştırdığğımı hatırlıyorum sabancı'da. neyse ki her sene giren 30'ar üsküdar amerikan liselinin birine rastlamıştım da anlatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bundan 2-3 sene kadar sonra, kariyer adina cagircaklar beni okula, anlat iste basarinin sirrini fln dicekler, ogrencilere hocalari gosterip bunlari dinlemeyinde naparsaniz yapin dicem atcaklar beni tekme tokat okuldan. Evet tum hayat akisimi bu fentezi uzerine planladim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 @vingthor abi ne zmn fizik dersin? :D ege kimyadayım ben de malumen aynı dersi alıyo olablirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 reyou said: bundan 2-3 sene kadar sonra, kariyer adina cagircaklar beni okula, anlat iste basarinin sirrini fln dicekler, ogrencilere hocalari gosterip bunlari dinlemeyinde naparsaniz yapin dicem atcaklar beni tekme tokat okuldan. Evet tum hayat akisimi bu fentezi uzerine planladim :) Kaydetmeyi unutma.Youtube da rekordan rekora koşarsın, brezilyalı öğrenciler bile izler,o kadar güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 pazartesi 3-5 d22 metin bilge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 numaram tek diye kendimi direkt 1.grup olarak saydım ve kendimi 1.grubun derslerine göre ayarladım. ilk gün sabahtı 1.grup, kalkamadığım için yetişemedim. ikinci gün de sabahtı ve gittim ilk derse girdim sonra ders bitti hoca siz çiftsiniz di mi sordu sdffsdfsdfdsasd fail oldum neyse çaktırmadım devam ettim 2.derse sonra ders bitti gittim dedim ben yanlış girmişim öğleden sonra da siz mi giriyonuz yok dedi gir bi daha hoca farklı iyi olur girmen dedi. öğleden sonra girdim aynı derse ben de çok faydalı oldu eheh meğersem 2.grupmuşum kısaca. gün içersinde arkamda oturan bir çocuğun sen de mi hazırlık atlayanlardansın diyerek girdiği tanışma faslıyla biriyle tanışmış bulundum xd öğrenci profili itibariyle çok da beklentiye girmiyorum; hocalar iyi sayılır. takılıcam ben de artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar