Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Gün

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

okula bissuru keko gelmis hayirlisiylan hepsi olsun plx.
cikti almak icin sayelerinde 5 defa fotokopi odasindan kagit almak zorunda kaldim cunku kekolar alet kullanmayi bilmedikleri icin benim her seferinde "bitti mi isiniz" sorusundan sonra koydugum kagitlarimi hacilamayi basardilar. sonra lanet olsun size dedim.
acilis yuzunden de dersler iptalmis.
bi de hergun 10.30da dersim basliyomus, sux0r.
Sosyal ağlarda paylaş

ben afla falan döndüm. şimdi biyoloji bölümünde sadece birinci sınıfın ilk dönemine zamanında kayıtlanıp bütün derslerden devamsızlıktan kaldım görünüyor. o yüzden o derslerin devamını almadan öğrenci yapmıyolar.

şöleki güz döneminde fizik 101 almışımben. sonradna o ders kalkmış. adı 'fizik1' olmuş ve bahar dönemine alınmış.

böle olunca kimya bölümünden fizik dersi almak durumunda kalıyorum. ama kimya bölümündekilerde zaten fizik bölümünden alıyor fizik dersini. bende gidip fizik bölümünden kimya bölümüymüşçesine fizik dersi alıyorum.

ha birde fizik101'le fizik1 aynı ders fakat isimleri değişik. şimdi ben bu dönem geçecem fizik101'i. ikinci dönem aynı dersi farklı isim altında tekrar alıcam ve rektörlük dersi düşürtmüyor.

şimdi bunu sabredip okuyanların nasıl kafası karıştı bir düşünün şöle. BEN BUNLARLA UĞRAŞIYORUM LAN UĞRAŞIYORUM HALA ANLAMADIM YA
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

bundan 2-3 sene kadar sonra, kariyer adina cagircaklar beni okula, anlat iste basarinin sirrini fln dicekler, ogrencilere hocalari gosterip bunlari dinlemeyinde naparsaniz yapin dicem atcaklar beni tekme tokat okuldan.
Evet tum hayat akisimi bu fentezi uzerine planladim :)

Kaydetmeyi unutma.Youtube da rekordan rekora koşarsın, brezilyalı öğrenciler bile izler,o kadar güzel
Sosyal ağlarda paylaş

numaram tek diye kendimi direkt 1.grup olarak saydım ve kendimi 1.grubun derslerine göre ayarladım.

ilk gün sabahtı 1.grup, kalkamadığım için yetişemedim.
ikinci gün de sabahtı ve gittim ilk derse girdim sonra ders bitti hoca siz çiftsiniz di mi sordu sdffsdfsdfdsasd fail oldum
neyse çaktırmadım devam ettim 2.derse sonra ders bitti gittim dedim ben yanlış girmişim öğleden sonra da siz mi giriyonuz yok dedi gir bi daha hoca farklı iyi olur girmen dedi. öğleden sonra girdim aynı derse ben de çok faydalı oldu eheh

meğersem 2.grupmuşum kısaca.

gün içersinde arkamda oturan bir çocuğun sen de mi hazırlık atlayanlardansın diyerek girdiği tanışma faslıyla biriyle tanışmış bulundum xd

öğrenci profili itibariyle çok da beklentiye girmiyorum; hocalar iyi sayılır. takılıcam ben de artık ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...