Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 of ali allah belanı tam meriç oldu herif, kerpiç ali değil meriç ali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Red said: recep ivediki 4 milyon izliyorsa türk malıda götürür karakter recep ivedikin kılsızı ve çok kötü bir dizi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 480p fragman verebiliyolar, niye angut gibi 2010 da 4:3 izlemek zorundayız şunu televizyonda of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Red said: recep ivediki 4 milyon izliyorsa türk malıda götürür karakter recep ivedikin kılsızı ve çok kötü bir dizi Okadar da değil. En azından ivedikle kıyaslanacak kadar kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 hyr o kadar kötüki.ivediki tekrar izliyorum özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 fragman ? ben ömerim diyor kankardeşi izini gösteriyor ne iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Gerildim akşam vakti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bu haftalığına dizinin adı Meriç olcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 2. fragmanda, hava alanındaki bilgi panosu 01.05.2010 04:58 diyo. harıl harıl cekiyolar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Red said: fragman ? ben ömerim diyor kankardeşi izini gösteriyor ne iş :) amma sallamısım elindeki yarayı göstermiyormuş.ama muhtemelen çmer oldugunu içinden söylüyor yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Yok bunlar kanka olduğu zaman ellerinin başparmağının altındaki yeri çizmişlerdi. Onu gösteriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dediğim gibi çıktı serdarı bilinçli olarak oraya yönlendirdi ezel.tahmin etmişti büyük ihtimal cengize gideceğini.dayının düşmanları cengizi yanına alcak gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 sanmıyorum söylesin ömer olduğunu, ama artık sezon sonuna doğru birileri öğrenir ömer olduğunu, o değilde 20. mi 21. bölümde mi ne can ın ömerin oğlu olduğunu öğrendi mümtaz, adam hala vay yemek yiyelim şu bu peşinde, nerde torunum demiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 fragmanı izledikçe izleyesim geliyor. yine efsane bir bölümle karşı karşıyayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 oha oha oha bu bölüm süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 al sana türk dizisi bune lan benim abim gelcek benim hatunu öpücek sonra aşığım dicek bide karşımlan keserim ulan keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 şu an ali havaalanından gliyo kesin ezele git durdur dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sooo predictable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Sparkcaster said: sanmıyorum söylesin ömer olduğunu, ama artık sezon sonuna doğru birileri öğrenir ömer olduğunu, o değilde 20. mi 21. bölümde mi ne can ın ömerin oğlu olduğunu öğrendi mümtaz, adam hala vay yemek yiyelim şu bu peşinde, nerde torunum demiyoadamı o bölümden beri sadece yemek yerken gördük :P.ne zaman çıksa yemek yiyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 söyledi vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 cengo diyodum bu dizi nasıl ilerleyebilir olacaklar belli zaten ama yok yani şu dayının düşman cengo yu kendi tarafına çekiyor işler sarpa saracak. aha bahara da söyledi ömer olduğunu bu dizi bi sezon daha yürür helal olsun lan... spoiler ağır aman diyim ayrıca harbi efsane olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 dayının düşmanı karımıymış şimdi :S.yoksa karısını seven başka birisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 söyledi de bahar bilmiyor ki ömeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 sana güvenmeye geldim iyiydi baya, inşallah mala bağlamaz bahar bi sonraki bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar