Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

recep ivediki 4 milyon izliyorsa türk malıda götürür

karakter recep ivedikin kılsızı

ve çok kötü bir dizi

Okadar da değil. En azından ivedikle kıyaslanacak kadar kötü değil.
Mesaj tarihi:
Red said:

fragman ?

ben ömerim diyor kankardeşi izini gösteriyor ne iş :)

amma sallamısım elindeki yarayı göstermiyormuş.ama muhtemelen çmer oldugunu içinden söylüyor yine :)
Mesaj tarihi:
dediğim gibi çıktı serdarı bilinçli olarak oraya yönlendirdi ezel.tahmin etmişti büyük ihtimal cengize gideceğini.dayının düşmanları cengizi yanına alcak gibi gözüküyor
Mesaj tarihi:
sanmıyorum söylesin ömer olduğunu, ama artık sezon sonuna doğru birileri öğrenir ömer olduğunu, o değilde 20. mi 21. bölümde mi ne can ın ömerin oğlu olduğunu öğrendi mümtaz, adam hala vay yemek yiyelim şu bu peşinde, nerde torunum demiyo
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

sanmıyorum söylesin ömer olduğunu, ama artık sezon sonuna doğru birileri öğrenir ömer olduğunu, o değilde 20. mi 21. bölümde mi ne can ın ömerin oğlu olduğunu öğrendi mümtaz, adam hala vay yemek yiyelim şu bu peşinde, nerde torunum demiyo
adamı o bölümden beri sadece yemek yerken gördük :P.ne zaman çıksa yemek yiyor be
Mesaj tarihi:

cengo

diyodum bu dizi nasıl ilerleyebilir olacaklar belli zaten ama yok yani şu dayının düşman cengo yu kendi tarafına çekiyor işler sarpa saracak. aha bahara da söyledi ömer olduğunu bu dizi bi sezon daha yürür helal olsun lan...

spoiler ağır aman diyim

ayrıca harbi efsane olmuş lan
  • Yeni Oluştur...